Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2013

Glasögonmodell 5...

Av Malin wiper - 31 oktober 2013 08:00

 


Då var det dags med "Veckans glasögonmodell" Det blir lite hipp som happ just nu så ibland hinner jag inte med att ha varje vecka men nu har jag två stycken på gång. 

 

   

Modellen för veckan är Anna Munkstiern som driver barnklädesbutiken "Koola Kidz". Kolla in hennes läckra stora glasögon som hon passar förträffligt bra i och hennes ögonfärg är så häftigt turkosblå. Hon är en glad och sprallig tjej som varit egen företagare i 1,5 år. Hon började arbeta redan som 13-åring och har haft många yrken ex inom vård, barnomsorg, nattklubb, hon är även utbildad lärare. Hon bor i eget hus i Hubbestad som ligger 2,5 mil från Vaggeryd. 


Klicka här för att komma in på Koola Kidz hemsida. Klicka här för att komma in på deras facebook  

 

     

Hennes  glasögon är vit och svartrutiga på insidan. Anna är närsynt och har haft glasögon i 10 år. Hon har 2 pojkar som är 5 och 6 år gamla. Själv gick hon i skola i Vaggeryd från årskurs 7 till 3:dje året på gymnasiet.  


     

Anna hade på sig ett jätteläckert örhänge i form av en svart fjälder och pärla. Bilden blev tyvärr lite suddig.  

 

   

Annas hobby är att resa och det brukar bli 2-3 gånger/år. Hon  skall snart iväg igen och ladda batterierna, och denna gång blir resmålet till Spanien där familjen har vänner. Hon har även varit till Paris, Amsterdam och rest runt på många platser i Europa.

 

     

Denna flickklänning (inför julen) finns även i svart och dom kostar bara 130 kr. Snyggare i verkligheten.  

 

   

Tack snälla Anna för att du ville ställa upp...      

 

    

Butiken ligger i ett fint stort trähus där det förut låg en sportbutik som hette Henriks Sport.

 

 

Det är inte lätt att hitta sångare som har glasögon på scenen men här hittade jag en som heter Lisa Loeb. Klicka här för att komma in på hennes hemsida.  

 

        

 

 
 
Gilla

Gilla

31 oktober 2013 10:45

Visst kan det vara trevligt att byta glasögon, men jag trivs med mina och ser bra med dem, så jag kikar nästan aldrig på nya modeller.

Sv: Det blir inte nåt besök i Landskrona idag, för maken har extra ont i sitt knä. Jag kör ju inte bil, så då får han vila sej idag.

Man blandar sina tesorter själv i butiken, så jag vet inte om du kan hitta samma sort nån annan stans. Lycka till ändå.

Jag har ändrat till offentligt för mitt filmklipp, så nu ska det gå att se inslaget.

Kram/Gilla

http://trebgilla.blogspot.com

Malin wiper

31 oktober 2013 10:49

Jag har själv inte bytt glasögon på tre år nu för jag har inte haft råd och har heller inte fått sämre syn så jag väntar lite

Vad tråkigt med din mans knä, inget vidare med sån värk. Vad kul att man kan blanda tesorterna själv. Det har jag aldrig gjort så det skulle vara spännande. Vad bra att det går att se nu.

Ha det bra
kram

 
Annelie

Annelie

31 oktober 2013 11:14

Hmm.. nääee,, detta med stora bågar är INTE jag. Visst, snyggt på vissa men jag vill inte ha det. Tur smaken är som baken.
Men, det har kommit på framfart rejält nu.
Tror jag snart måste gå och kolla min syn igen,,, och då ska jag prova mig på progressiva, det är så tjatigt att hålla på och byta mellan de vanliga och läsglasögonen.
Jag har ju aldrig med mig läsglasögonen när jag är ute i affären,, ja då ser jag ju inte datumen.. :-(
Jag har provat progressiva en gång förut,, men gick med ständig huvudvärk i 3 månader,, så de fick slipa om de till vanliga igen.
Optikern jag har nu, säger att han kan fixa så jag klarar av de. Ska bli intressant och se om han lyckas.

Ha en jättefin fortsättning på denna torsdag.. // Kramar Annelie

http://minegen65.blogspot.com

Malin wiper

31 oktober 2013 11:18

Jag kan inte ha stora bågar själv eftersom jag har tyngre glas och en smal näsa upptill. Jag får ont direkt men tycker att det ändå är snyggt.

Jag har haft progressiva i många år och det har gått jättebra så prova gärna. Då måste dom ha gjort nåt fel på glasen så dom kommit i fel läge för man märker inte att man har progressiva. Jag fick fel en gång också men då fixade dom till det. Dom första timmarna kan det kännas ovant men har dom gjort rätt så ställer ögonen in sig

ha en fin fortsatt torsdag själv
kramar

 
Gilla

Gilla

31 oktober 2013 12:15

Sv: Jag såg just en tjej, som köpte en sån mössa. Men jag var nästan att trilla, för när jag såg henne prova den, hade hon inte ett hårstrå på huvudet, Jag gissar ju på att han har fått behandling mot cancer, så hon har blivit av med håret för den skull Men hon var jättenöjd med den hon köpte. Undrar just om hon har sett serien på TV, som heter The Big C? Huvudpersonen där har alltid den typen av mössor på sig. Bra att det fungerade med videon.

Kram/Gilla

http://trebgilla.blogspot.com

Malin wiper

1 november 2013 09:09

Det är så skönt och avväpnande att inte behöva ha peruk utan göra som man känner och som är bekvämast. En sån mössa blir ju som ett smycke också.

Hemsk att cancer ökat så mycket

Ha en skön helg
kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 29 mars 10:15

    När vi skjutsade hem min son i  tisdags eftermiddag så passade vi även på att gå in på Mel's Garage i Enköping där min son bor. Dom har otroligt god glass där från Rättviks Glass.    Klicka här för att se när vi var till Mel's Garage 7 m...

Av Malin wiper - Torsdag 28 mars 08:45

    I tisdags tog vi en promenad nere i Öster Mälarstrand, Notudden. Här satt vi oss ner på dom nya bänkarna framför småbåtshamnen. Sen gick vi omkring och kollade runt lite på dom båtar som fanns där, än om inte så många än     Här sitte...

Av Malin wiper - Onsdag 27 mars 08:30

  I mångdags innan vi hämtade min son i Enköping så dukade jag klart så allt var färdigt till lunchen hos oss. Min son har blivit vegetarian så vi tillagade morotsbiffar som vi gjort några gånger förut. Klicka här för att få receptet på morotsbif...

Av Malin wiper - Måndag 25 mars 07:15

    Här kommer lite fler bilder från promenader, och som ni vet så gillar jag pelare. Här ett pampigt hus i centrala Västerås     Lite fler pelare jag stött på och jag tycker såna tillför mycket i stadsbilden     En lite annorlunda...

Av Malin wiper - Söndag 24 mars 09:00

    Detta är en Alfa Romeo Spider från 1972. Den såg jag på en av våra promenader och den var så läcker. Nu börjar det snart dyka upp lite mer veteranbilar och det känns kul                                                                 ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards