Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 10 december 2012

Skyfall!

Av Malin wiper - 10 december 2012 12:45

 



Vi hade mycket på agendan i går för vi gick på bio också. Nya bondfilmen "Skyfall" gick på vårt Folket Hus och då passade vi på att se den. Det kostar bara 60 kr att se den där. Klicka här för att komma in på Folkets Hus hemsida.




 


 


 



Här ser man filmaffischen i deras fönster. Min son tyckte inte filmen var så bra men jag har hört många som säger att det är den bästa av dom nya bondfilmerna, tyckte också den var rätt bra.




 



 



Folkets Hus har en väldigt aktiv och närvarande ordförande och i går satt hon i kiosken där man köper biljetterna och godis. Hon sa att detta är den sista filmen dom visar på rulle för nästa gång så har dom gått över till digitalt. Hurra! då blir det toppenbild.

Tyvärr så var färg och kvaliten på kopian dom fått på skyfall inget vidare så jag antar att nåt är utslitet och då är det toppen att dom förnyar. Fast samtidigt känns det lite sorgligt när nåt går ur tiden.


 




 




  

   



Vi blev glatt överraskade när vi kom in i salongen för det var nästan fullsatt. Det var en salig blandning av olika åldrar och sånt är kul.  Jag tyckte att filmen var den bästa av dom nya Bondfilmerna som spelats in med Daniel Craig. Denna film är mer lik  dom äldre James Bondfilmerna med dom vanliga ingredienserna. Fast det var lite för många och långa jaktscener och det blev lite tröttande. Daniel Craig är som vanligt bra i sin roll och jag var beredd på att den skulle vara usel men det tyckte jag inte.




    

 


Den får 3 skjutvapen i betyg av 5 möjliga av mig. Av MovieZine har den fått 5 i betyg. Klicka här för att komma in på deras sida och läsa. Jag tycker ändå inte att dom nya slår dom gamla Bondfilmerna.



   



     



  



  





Jag har haft inne soundtracken till filmen med Adele förut men den är så bra så jag tar in den igen. Klicka här för att komma in på Adeles hemsida.




 

 
 
Maya

Maya

10 december 2012 13:33

Vad kul att det finns så vitt skilda uppfattningar om filmen. Vi har själva inte sett den än, men min sambo är en inbiten BOND-fantast så vi måste ju självklart se den! Min favorit-BOND är Sean Connery, den sexigaste mannen på jorden ;) Oavsett ålder!

Hoppas Du sett mina svar på alla kommentarer, jag blev lite sen med svar då jag inte varit så kry. Verkar vara ett jobbigt skov nu.

Jag tror att om fler hade brandsläckare hemma skulle de själva kunna förhindra många brandolyckor. Jag är inte bara rädd om livet, utan även om saker man äger som är helt oersättliga. När vi reser bort brukar jag ha backup på fotografier i gäststugan för att försöka förhindra allt att brinna upp OM det skulle brinna i en av byggnaderna, då har jag iallafall försökt rädda oersättliga foton.

Datorlampan har jag satt på min önskelista! Likaså Objektivmuggen, Spikmattan och Sedelgömman i nyckelring! Plus Digital Fotoram i nyckelring, Utdragbart Kamerastativ och Microvågstofflorna som kommer som Julklappstips ;)

Ha en fin Malin-dag! :)
Kramar!

http://maypel.wordpress.com

Malin wiper

10 december 2012 15:14

Jag gillar också Sean Connery bäst av dom alla. Tråkigt att du har det så jobbigt. Jag har nog inte sett alla kommentarsvar för jag är inte på hugget själv just nu. Vi har också pratat om att ha backup på kort så man inte mister hela sitt förflutna. Som du säger så borde man ha en brandsläckare. Det var verkligen fantastiska julklappstips och jag är så sugen på datalampan. Sedelgömma skall jag ge bort med en slant i.

Sköt om dig
kramar

 
Emmli89

Emmli89

10 december 2012 15:38

Jag gillade den otroligt mycket. Craig var otroligt bra och Javier Bardem :)

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

Malin wiper

10 december 2012 16:12

Den har fått väldigt många olika betyg. Jag som är äldre är så van vid dom gamla Bondfilmeran så det är svårt att se dom nya men denna var en av dom bättre.

Bardem var verkligen bra.

Kul att du tittade in

Ha en fin kväll
hälsning

Malin

 
kristina

kristina

10 december 2012 15:46

vad kul att gå på bio. Det är så sällan det blir av. Vi har med en fin salong i Tibro, och dit är det inte långt. Men det är stugvärmen som det är svårt att slita sig ifrån.
Goa kramar till dig!

http://kristinakickibloggplatsen.se

Malin wiper

10 december 2012 16:10

Jag älskar film men vi går sällan numera men vi har bestämt att vi skall se alla filmer som vi är intresserad av på vårt Folkets Hus. I Jönköping har dom sån tråkig biograf.


Ja du man blir bekväm och vill bara kura inne ;)

Ha en fin kväll
kramar

 
Annelie

Annelie

10 december 2012 17:48

Ska bli intressant och se vad vi gillar filmen Skyfall den dagen vi ser den,, har hört både ris & ros om den.
Mysigt att gå på bio,,, ska vi också göra frampå... då Göran fick två biobiljetter & två popcornsmenyer på julbordet i fredags. Men, det är på SF,, så vi måste in till Malmö för att kunna utnyttja de,,, men det ska vi göra. När det kommer något vi verkligen vill se.

Varm kram Annelie

http://minegen65.blogspot.com

Malin wiper

10 december 2012 18:57

Denna film har verkligen fått både ris och ros men jag sitter så där mittemellan i mitt tycke av filmen.

Det är verkligen kul att gå på bio och vi har en fin biograf på Folket Hus. Mysigare än i Jönköping på biopalatset där det bara är svarta små biografer och obekväma fotöljer

I Malmö har dom säkert fina biografer. Jag har varit på bio i Helsingborg och där hade dom mellanblå väggar istället och man såg lika bra

kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Torsdag 25 april 17:00

  På lördag är det Vårmarknad hos Röda Korset i Västerås. Det är sygruppen som säljer sina alster och man kan även njuta av deras kakbuffé. Dom håller på från 11-15. Vi kommer att gå dit och kolla runt och bara njuta                            ...

Av Malin wiper - Torsdag 25 april 09:15

  I tisdags så fotade jag några ringduvor igen och jag gillar verkligen fåglar för dom livar upp vår miljö och vi har nåt vackert att titta på. När jag stöter på fåglar på trottoarer så brukar jag prata med dom i en låg vänlig ton. Då stannar d...

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 15:45

                    Lasse Åberg & Lazy Joe Lasse Åberg kommer till Kvarteret Igor fredag 26 april 17.00. Klicka här för att läsa om detta i Västerås Tidning. Vi hade ingen aning om detta men blev varse när vi besökte Kvarteret Igor i förmiddags ...

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 07:45

  Jag har sett serien UFO mysteriet på tv4 play. Det var min son som tipsade mig om denna serie. Felix har även med sig ufologen Clas Svahn                                             Det är Felix Herngren som gett sig ut på en svindlande ...

Av Malin wiper - Tisdag 23 april 09:00

    I går åkte vi till Citypraktiken i Tillberga som är en filial till den i Västerås. Det var en bra bit att åka med bussen. Jag hade tid hos min läkare som heter Johan Thunander och det är samma läkare som min man går hos. Det är en ung läkare...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards