Öppen Ridå

Alla inlägg den 28 mars 2011

Av Malin wiper - 28 mars 2011 18:41

 


Hej allihopa! Hoppas ni har det bra. Jag bara vilar och tar det lugnt. Jag har ett tryck på en kota som känns svullen också så jag skall begära en röntgen när jag träffar läkaren på onsdag. Tack för era tips och råd dom uppskattas verkligen...     Det händer inte mycket här men jag känner att jag kan lägga in ett kort inlägg.


  


Vi var ju till Bosses second hand häromdan och då blev jag nostalgisk när jag såg denna plansch. Såna hängde lärarna upp när jag gick i skolan när dom undervisade om växter, människokroppen mm.


  


Klicka här för att komma in på ett ställe där jag hittade denna plansch. Klicka här för att kolla nytryckta skolplanscher.


  


En härlig bild som jag tog på ägartjejerna till vår spelbutik "Konfekthörnan" för några dagar sen. Dom ser så fina ut i sina V75 tröjor...   Hela butiken lystes upp...  



Av Malin wiper - 28 mars 2011 11:22

  

Jag känner mig så fruktansvärt frustrerad och uttråkad nu...  Jag har ringt vårdcentralen men dom hänvisade till sjukgymnastiken och sa att dom får undersöka mig först. Ringde då dit men dom har flera veckors väntetid visade det sig. Ringde då tillbaka till vårdcentralen eftersom detta inte kan vänta så länge. Jag fick nästan tvinga mig till en tid och fick en nu på onsdag. Till saken hör att vi har haft det så bra här med vår sjukvård och vi har fått komma samma dag som vi ringt. Nu är det andra tider och färre läkare. Jag kan bara stå korta stunder sen börjar det värka igen i höften och andra ställen. Min mage har slutat att fungera efter alla värktabletter. Jag har aldrig haft nåt liknande och det är svårt att förklara. Saknar att blogga och även gå in på era bloggar. Tack för era kommentarer som värmer mitt hjärta...  


 


Klicka här för att komma in på Skrivmosters blogg. Det var hon som vann det fina armbandet från Liten design


  


Avslutar med några fina bilder på en söt liten flicka som vi träffade på utanför second hand häromdan. Hennes föräldrar är med i samma projekt som min man och dom har blivit vänner. Det var lilla Tyra 3 år som vi tomtade för i julas. Hon har fått denna fina batteridrivna plastmotorcykel av sina gulliga föräldrar.


  


dag alla ni härliga därute i solen...  

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards