Öppen Ridå

Alla inlägg under januari 2010

Av Malin wiper - 1 januari 2010 10:44

  



Dinah Washington (29 augusti 1924 - December 14, 1963) var en blues, R & B och jazz singer. Despite dying at the early age of 39, Washington became one of the most influential vocalists of the twentieth century. [ 1 ] [ 2 ] She is a 1986 inductee of the Alabama Jazz Hall of Fame . Trots dör vid tidig ålder av 39, blev Washington en av de mest inflytelserika sångare i det tjugonde århundradet. [1] [2] Hon är en 1986 INKALLAD i Alabama Jazz Hall of Fame.



        

Av Malin wiper - 1 januari 2010 10:21

     


Vi unnade oss att sova lite längre i dag eftersom det blev lite sent i går. Vi träffade ett grannpar ute på vägen och skålade in nya året med dom. Det har nog aldrig varit så lite smällare och fyrverkeri som i år men vid tolvslaget då kördes det igång ett gigantiskt fyrverkeri som inte gick av för hackor och måste ha kostat en smärre förmögenhet. Det var grannar tvärs över sjön som lät oss kolla in detta. Dom hade nog tillstånd och stod nere vid vattnet. Efterråt blev det helt tyst i samhället och många tycks ha varit bortresta eller struntat i att smälla i år. Nu har vi ätit en Brunch istället för lunch nu när det blev så sent.

 

 

   


Jag hoppas ni har haft en riktigt fin nyårsafton med allt vad det innebär och går in i det nya året med tillförsikt. När man läser årskrönikan så har det hänt mycket tråkiga saker förra året. Vi har nu börjat på dag 1 och min man står i duschen sen skall vi ut på vår första promenad i år som kommer att följas av att vi promenerar varje dag. Det är så stilla ute att man nästan kan höra en knappnål falla.


   


I går i Jönköping såg vi dessa lite u-formade skydd mot vägen. Vi har sett dom förr men inte att dom hade mosaikbeläggning i olika mönster. Det ser jättefint och lite glädjespridande ut. Konstigt att man går förbi så mycket utan att titta sig riktigt omkring.


   


Här är ett till och det finns ytterligare ett. Det är på västra sidan om stan dessa finns.


   


Det känns lite latmask så här första dan vi skall sköta oss och då hade en sån här skobil varit toppen för då slapp man ju gå...    det känns ju ändå då som om man motionerar men i en lite behagligare form...          

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards