Öppen Ridå

Alla inlägg under januari 2010

Av Malin wiper - 4 januari 2010 06:11

 


Klicka här för att kolla in sajten där hantelklockan finns. När klockan ringer så måste man göra 30 lyft med hanteln innan ringningen stängs av...  


 


En sån här hantelklocka skulle inte sitta fel för då blev man påmind om att träna och sköta sig. Två funktioner i en... . Jag kunde inte sova längre fast jag somnade 01.00 och nu är jag oförskämt pigg. På sätt och vis är det bra man är uppe med tuppen i dag eftersom vi skall åka till mamma. Har inte träffat henne på ett tag nu. I morgon skall det bli sämre före på vägarna så det är bäst att passa på att åka i dag. Vi åker över Borås för då kan vi äta sushi på vår favoritbar. Det har inte blivit så mycket sushi på sista tiden för ibland föräter man sig och måste göra ett uppehåll. Mannen sover fortfarande och skall så göra till 07.00. 


   


Det är rätt skönt att vara uppe när det är så tyst och mörkt ute fast nu åkte en bil förbi med full fart. Att bara få sitta med en kopp kaffe och smörgås och en tidning som tidsfördriv känns lyxigt.


 


Här är ytterligare en rolig klocka som jag hittat på "Prylzonen.se". Den skall föreställa ett piller. Det finns hur mycket kul grejer som helst där och man blir så frestad att köpa men jag har aldrig köpt nåt därifrån förut för jag visste inte om den sajten.


Klicka här för att gå in på Prylzonen.se


  I går agerade jag frisör åt min man för andra gången i rad. Jag som aldrig kunnat klippa nån förut. Han var helt vildvuxen i håret och det blev rätt bra när jag var klar. Jag törs inte ta för mycket för då kan det sluta med en ende av förskräckelse. Han förlorar så många tusenlappar på att vara arbetslös så för att få lite guldkant på tillvaron så får man spara in på lite och det är vi ju inte vana vid. När vi jobbade båda två så tjänade vi rätt bra eftersom vi arbetade ständig natt på slutet.


 


Hittade ett ställe med häftiga saxar som är Japanska. Dom har andra saker på sajten också  och allt är tillverkat i Japan.


Klicka här för att komma in på sidan.


  Ha en bra dag och sköt om er...  

Av Malin wiper - 3 januari 2010 18:21

 


Jag vet inte hur jag tänkte när det gäller tävlingen om finaste brevpressen. Den startar i morgon och jag satt slutdatum 7/1 det blir ju bara tre dagar tävlingen pågår då så jag ändrar datumet till:


Tävlingen avslutas 15/1 17.00 istället. Hoppas att nån har en eller flera brevpressar och vill vara med. Priset är en biobiljett.


 


Nu sitter jag vid min mans data och det känns lite obekvämt men går tillfälligtvis. Han jobbar med min för fullt nu men är så noga att det kommer att ta tid. Jag har inte fört över några bilder hit så det är bara att samla på sig nya i en egen mapp här.


 


Var rädda om er och njut av kvällen...    



Av Malin wiper - 3 januari 2010 15:21

  


I dag har jag haft en morgonrocksdag och skulle inte säga nej till en sån ovan som är "Star Wars morgonrock". Min son skulle absolut inte säga nej till en. Han samlar lite på Star Warsgrejer. Just nu ser han filmen "Avatar" med sin tjejvän Miss M. Dom fick åka till Uppsala för där kör dom den i 3D effekt. Skall bli roligt att höra hur man upplever filmen då. Det ultimata hade ju varit att alla hade möjlihet att se den i 3D. Hans Wiklund som är filmresencent säger att man inte skall se den i 3D men jag har hört tvärtom.

 

Klicka här för att besöka sajten

 

  

 

Min man har lagat maten i dag och det blev. Fullkornspasta med tunna stekta kycklingskivor, champinjoner, rostade cashewnötter och en jättegod sås. Det blev inga grönsaker till som vi borde ha ätit nu när vi skall gå ner i vikt. Tack och lov så sa vi nej till efterrätt hos grannarna i går. Vi drack ju lite och det var inte så bra i början av en viktminskning så nu kommer inget att få oss att spåra ur...  förhoppningsvis.

 

            

 

Jag är kvar på min egen data ett tag till för Mr T fick problem med sin också just nu och håller på att fixa med den istället... . Det går ju i alla fall att blogga än så länge men nåt har hänt som gör att jag inte kommer in på vissa sajter.

 

  

 

      

Av Malin wiper - 3 januari 2010 10:47

  


Vill bara påminna om min tävling som startar i morgon. Vem har den finaste brevpressen. Det får vara i vilken form som helst bara det är en brevpress. En person får ha flera brevpressar med i tävlingen. Tävlingen avslutas den 15/1 17.00

 

  

 

Priset är en biobiljett. När jag sen har fått in ev bidrag så lägger jag ut dom på min blogg och ni får rösta på den ni tycker är finast.

 

Om ni inte har nån blogg eller inte vill lägga ut dom där så kan ni skicka in era bilder till: wiperium@hotmail.com 


  



Ella Fitsgerald föddes 1917 i Newport News, Virginia. Hon dog 1996. Ella är en Amerikans jazzsångerska. Hon fick ett hedersomnämnadne som "The first lady of jazz".

 

Klicka här om ni vill besöka hennes hemsida.

 

   Min bror känner till dom flesta av dom stora jazzlegenderna och är en stor musikälskare och gillar även lite äldre jazzmusik. Han och hans familj bor uppe i Norrland.

Av Malin wiper - 3 januari 2010 10:17

  


Hittade detta roliga sängbord i form av böcker där man kan förvara en massa olika grejer på Sköna hem.

 

Klicka här för att gå in på sidan.

 

  

 

Mr T och jag är lite trötta i dag efter vår utsvävning i går med både god mat och dricka i våra grannars sällskap. Dom behövde nog få slappna av lite eftersom dom haft sån anspänning hela julen och allt som komma skall senare. Jag känner så med dom och hoppas att deras son fortsätter att bli bättre.

 

  

 

Snart skall min man sätta sig här för att installera om datan. Det går rätt bra att skriva inlägg men jag kan inte gå ut på alla sajter på nätet utan att det slutar att fungera. Lika bra att fixa problemet så inget annat händer. Här skiner solen och snön är fortfarande vit och kylan håller i sig. Jag önskar er alla en jättefin söndag...  

 

  

 

Jag har tänkt rätt mycket på pappa under julen så jag sätter in en bild till hans ära. Han älskade hästar och har besökt alla dåvarande travbanor i Sverige. Han var kavallerist i det militära och red även in många hästar. I miss you...  

Av Malin wiper - 3 januari 2010 10:03

  

 

Den här låten som jag aldrig hört med Pet Shop Boys spelar jag för min son som gillar den gruppen och är lite allätare precis som mig. Denna skulle jag ha spelat under juldagarna men visste inte att den fanns och är en av deras senaste låtar.



  

Av Malin wiper - 3 januari 2010 09:40

  


Min son har skrivit en bok som heter "Bianca" det är en sci-fi och fantasy. Han har hållit på med den i några år och boken är en stor pocket. Min son är en konstnärssjäl som mest sysslat med låtskrivande och spelat instrument i olika konstellationer. En uppföljare har han redan börjat med till boken Bianca. Boken har kommit ut på förlaget Vulkan. Bilden på bokomslaget har han komponerat och fotat själv.

 

  

 

Klicka här för att komma till Vulkan och se vad boken handlar om. Ni kan även senare hitta till sidan genom att jag satt in en länk på höger sida där det står: min sons bok Bianca.

 

             

 

Mr T och jag säger grattis till ditt boksläpp   

 

  

 

 

 

Av Malin wiper - 2 januari 2010 22:40

  


Först nu är har vi kommit hem från grannarna. Hade inte tänkt bli så länge men vi blev bjudna först på kaffe och senare janssons frestelse och den var hur god som helst. Vi har bara suttit och pratat och umgåtts, även ett glas vin slank ner för oss kvinnor medans männen tog en whiskey. Deras sons tillstånd har stabiliserat sig mer och han blir troligen förflyttad till ett sjukhus närmare hemorten inom en snar framtid. Deras släkt och familj är stor och alla ställer upp och hjälper till med stöd och annat. Det blev lite gripande flera gånger och man blir påverkad av det som hänt familjen. Dom behövde verkligen slappna av så att dom orkar med allt som komma skall. Det blev en skön promenad hem och vädret kan inte bli bättre.

 

  

 

Vi har känt varandra i 9 år än om vi inte umgåtts regelbundet så blir det ändå ett band. Dom skall komma över till oss nån dag också men som omständigheterna är så går det inte att bestämma långt i förväg. Nu skall vi bara slappa och se på tv eller nån film. Hoppas ni alla har en bra och händeslerik lördagskväll. Det är så segt ute på nätet för mig nu att jag går över till mannens data i morgon medans han får reda ut eländet. Här går det i alla fall att komma in nu utan att bli utslängd men det går långsamt.

 

  

 

  

 

Colbie Caillat (ˈkoʊlbi kəˈleɪ/), född Colbie Marie Caillat 28 maj 1985 i Newbury Park, Kalifornien, är en amerikansk sångerska, låtskrivare och gitarrist från Malibu, Kalifornien.

Hennes singel "Bubbly", från debutalbumet Coco, blev 2007 en stor hit, bland annat nr 5 på USA-listan och nr 6 på Sverige-listan. 2008 spelade hon in duetten "Lucky" med Jason Mraz, till dennes album We Sing, We Dance, We Steal Things.


  

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards