Öppen Ridå

Alla inlägg den 19 februari 2021

Av Malin wiper - 19 februari 2021 13:00

 

I går när min man åkte iväg med sjuktaxi så gick jag ner till Åsby Floristen och köpte lite presenter till min man. Ville överraska honom som han gör med mig titt som tätt. Kolla så så fint dom slagit in paketet. Sen stuckit in en kvist med blommor. 

 

 

Åsby Floristen hade fått in ett delikatessortiment av märket hafi delikatesser som blivit populärt hos dom och nu fanns det massor av godsaker att välja på. Min man älskar mango havtorns drycker så jag köpte två såna till honom. Han behöver ju få i sig så mycket näring som möjligt nu i och med att han inte kan äta vadsomhelst nu utan det blir soppor, drycker, en halv morotskaka då vi går på Hallsta Café & Restaurang.

 

                      

Rum att älska  

 

Jag köpte även dessa två delikatessmarmelader till honom. Den med ananans Kokos  & Rom är han stormförtjust i 4. Den med päron har han inte smakat förut så det tyckte han var spännande.

 

 

Sen köpte jag ett litet porslinsfår till honom som han gått och kollat in. Det är mycket finare i verkligheten. Det står nu på hans datorplats

 

 

Jag köpte även denna lilla glaskruka med en konstgjord blomma i. Jag tror att den även går att använda som ljushållare. Han blev jättenöjd med det jag köpt. Han behövde lite uppmuntran i och med att det varit så mycket på sista tiden.

 

 

Det finns även Mango kokos & chili som BBQ salsa.

 

 

Även en massa andra fina drycker både i must och annat.

 

 

Fotade även dessa blommor som lyste upp från dom vita krukorna

 

Nu har vi varit ute en promenad och det är glashalt så det tog tid att ta sig fram. Fortsätter detta så måste vi ha dubbar och nästa år såna där ice bug kängor. Vi törs inte gå ut nåt mer i dag utan håller oss hemma. Tack snälla ni för omtanken och hälsningar i era kommentarer. Det värmer i hjärtat för oss båda. Kram på er

 

I dag när vi var ute och gick så ringde mobilen och det visade sig vara från tandläkarmottagningen och dom ville bara höra hur jag mådde efter att ha fått utdraget 2 tänder. Vilken omtanke att ta sig den tiden. Jag blev så rörd och glad.     

 

                                      

Nordlo  

       

Jag frågade min man i  dag också vilken låt han vill att jag skulle sätta in i bloggen. Han ville höra Your Song med Elton John och jag tog en version från 1971


#Floristen #Hafi #Mango #Kokos #Porslinsfår #Glaskruka #BBQ #Blommor #Elton

Av Malin wiper - 19 februari 2021 07:36


   

Tyvärr visade det sig att min man hade skivepitelcancer på tungan så det blir en stor undersökning och ev en operation inom kort. Vi hoppas den fångats tidigt för då är prognosen god. Vi skall försöka hålla oss positiva än om vi är i uppror inuti men vi har varandra så vår kärlek håller oss samman. Det är klart att vi är upprörda och vi har gråtit men inser att det finns bara en väg framåt och det är att klara av detta.

 

Tusen tack för er omtanke i era kommentarer och min man hälsar så mycket till er. Stor varm kram

 

        

Min man fick önska en låt i bloggen och det blev Songbird med en av hans favoriter Eva Cassidy 

 

                                                 animated-bird-image-0670 

Nu skall vi bara ta en promenad och landa i detta. Nu är det nollgradigt och en hel del av snön har smält. Alla problem jag hade själv i munnen är borta i och med att tandläkaren drog dom två tänderna. Det har även slutat blöda och jag vaknade mycket piggare så jag antar att jag inte bitit ihop käkarna i natt. Nu är det fredag igen och veckorna går så snabbt så man knappt hinner med. Jag önskar er nu en jättefin fredag mina kära besökare. Ni är guld värda 

 

 

#Skivepitelcancer #Eva

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2021 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards