Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 10 maj 2011

Second hand mm................

Av Malin wiper - 10 maj 2011 14:23


Jag har tyvärr inte mått så bra i dag. Huvudvärken kom tillbaka och jag har fått en släng av IBS. Har inte varit utanför dörren och vi har fått sätta upp fläktar för annars flyter man bort. Det är rena rama högsommaren.  Blev lite piggare på eftermiddagen så jag har rensat lite på vinden och nu är det snart bara sopning och rengöring av golvet kvar.


   

Trots att vi rensat bort så mycket och lämnat till second hand så fick jag ihop allt detta som vi inte skall ha kvar. Får se om vi åker med det till second hand i morgon.


  


Jag var i alla fall ut på bron och fotade grannens tvätt för det såg så härligt ut...    


  


Ett fia med knuffspel som jag såg på Röda korsets second hand sist vi var där. Spelet har två funktioner, även strandtennis.   Jag köpte inte så mycket nu utan ögonshoppar mest.


  

Ett fia med knuff på en bricka som då har två funktioner. Klicka här för att kolla vart det  finns 


Det fanns ett shackspel också. Dom kostade 15 kr/st


 

Såg dessa koppar också sist på second hand och jag tror att det är såna man dricker grönt te i till sin sushi. Dom brukar inte ha handtag. 

  

Två dockor som låg i skylten.

 


  

  Jag skrev om vår punktering i går på ett av våra helt nya bakdäck. Min man åkte till stället där vi köpt däcken och han sa att vi fått in nåt på sidan om däcket som gör att det inte går att laga så vi måste köpa ett nytt...  Vi har en väldig otur nu för allt hopar sig före sommaren. Först efterskatt för båda, sen en dyr tandläkarräkning, efter det däck för flera tusen och nu detta...  det känns inte bra alls men det är inte mycket att göra åt. Det blir en lugn sommar utan utsvävningar. Vi skulle ha åkt upp till släkten i norr men det fick vi nu ställa in.



Det finns ett ordspråk som heter: Det som inte dödar, härdar



    

 
 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

10 maj 2011 16:32

Men vad ni rensar på. Nu får jag lite inspiration igen och inser att det är dags att bege sig in i skräprummet. Jag blir nyfiken på vad ni ska göra med allt tomrum :)
Jobbigt för dig att vara dålig igen. Hoppas det ger med sig, kanske är det en varningsklocka som ringer att det händer för mycket på en gång.
Vad tråkigt för er med massa onödiga utgifter som ni kunde haft roligare för. Jag hoppas ändå att ni inom snar framtid får åka upp till släkten i Norr.
Krya på dig!
Kram!

http://cdwoman.blogspot.com

Malin wiper

10 maj 2011 17:39

Kul om jag kan inspirera till rensning. Det är som ett reningsbad och man känner sig lättare. Det blir inget tomrum ändå och vi har ju planer som sagt var ;) Du har alldeles rätt det händer för mycket men nu skall jag ta en sak i taget.

Vi kanske kan åka upp till hösten istället till norr. Vi får åka ut i naturen med picknick och bara njuta vid stränder och andra fina ställen. Mindfulness är härligt.

Tack för dina snälla och fina ord vännen. Du är en sån fin och gullig ung tjej med många bra intressen.

Ha en fin kväll
kramar

 
ansepanse

ansepanse

10 maj 2011 17:33

vad tråkigt med din mage och även tråkigt att ni inte kan åka någonstans i sommar, jättefina bilder
kramar

http://kinaguld.blogg.se

Malin wiper

10 maj 2011 17:36

Jag har varit bra i magen ovanligt länge men när nåt jobbigt dyker upp så blir det så här. Vi får ha det härligt i närområdet istället. Kul att du gillar bilderna

Ha en toppenkväll
kramar

 
Maya

Maya

10 maj 2011 20:02

Å vad tråkigt med magbesvären! Hoppas Du repar Dej snart!

Fina bilder :) Vi har också härligt nu, det var riktigt varmt igår och idag somnade jag till en stund i solstolen fastän jag bara var ute en liten stund. DÅ är man trött, det är inte undra på eftersom jag inte sovit på flera nätter nu p.g.a värken.

Trist med däcket och utgifter som hopar sej så det sabbar resan till släkten. Kanske dom kan komma till Er istället? Och vem vet, kanske vi kan ta en fika i Jönköping isommar om vi skulle tänkas åka dit. Vi har inget bestämt ännu men det vore kul. Jag har förresten inte glömt att leta fotot på fontänen, ska kolla det när jag orkar sitta ett tag. Tror jag har det på någon extern hårddisk. :)

Krya på Dej Vännen!
Kramar till Er!

http://maypel.wordpress.com

Malin wiper

10 maj 2011 20:38

Jag är bättre nu och försöker hålla mig lugn. Hetsar jag upp mig så går det på magen direkt. Vädret verkar bra i hela landet. Sitter man ute och bara slappar så blir man skönt trött. Stackars dig som har sån värk så du inte får sova, ingen höjdare. Vi hade sparat till resan men då blev det annat istället. Dom kommer inte ner till oss så vi får åka upp i höst istället när allt lugnat ner sig. Klart vi skall träffas om ni kommer ner hit. Det skulle vara jättekul. Ingen brådska med fontänen, det finns tid.

Tack snälla du. Hoppas du får sova i natt

kram till er också

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Tisdag 23 april 09:00

    I går åkte vi till Citypraktiken i Tillberga som är en filial till den i Västerås. Det var en bra bit att åka med bussen. Jag hade tid hos min läkare som heter Johan Thunander och det är samma läkare som min man går hos. Det är en ung läkare...

Av Malin wiper - Måndag 22 april 05:45

    Lunchen som kom av sig. Vi skulle ha haft min mans bror på lunch i lördags men jag blev dålig. Nu har jag lärt mig en läxa att aldrig skriva om nåt innan det hänt. Min mage blev dålig igen så vi fick ställa in och det känns både som magkatar...

Av Malin wiper - Lördag 20 april 08:30

    Jag har sett en dramaserie på svt play som min syster tipsat mig om. Den heter Painkiller. Det är den Guldbaggebelönade regissören och manusförfattaren Gabriela Picher som ligger bakom denna tv serie                                      ...

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards