Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 10 maj 2010

Flygblad!

Av Malin wiper - 10 maj 2010 06:55

                    

Vi kom hem rätt sent i går och det regnade nästan hela dan. Tack för era kommentarer som jag skall svara på när jag skrivit några inlägg. Mötet i går gick jättebra och vi blev fler anhöriga än vi räknat med så det var väldigt lyckat. Vi höll på rätt länge och alla var uppretade av det som händer och det kom fram en massa nytt som vi nu skall ta tag i. Det är mycket som inte stämmer i detta ärende så vi kommer att kämpa på. Pensionärerna har hyreskontrakt och då undrade vi verkligen om dom kan vräka dom och ta in annat folk helt plötsligt. Vi har bestämt att träffas igen inom en snar framtid.  

 

   

Klicka på bilden ovan för att få den lite större


Vi har blivit sponsrade med 7000 flygblad som vi skall hjälpas åt att dela ut. Vi själva delade ut en del i går. Vi satt på bilrutorna där vi inte kom in i huset p.g.a porttelefon. Eftersom vi har en massa krämpor i kroppen så kunde vi inte promendera backe upp och backe ner utan fick ta bilen och ha öppet fönster för att dela ut i postlådor. Vi gjorde så gott vi kunde och hann innan mötet.           


  

Dessa företag har sponsrat flygbladet och det är fantastiskt bra och vi är så nöjda.

 

   

När vi delade ut flygbladen så fanns det en del att fota i mån om tid. En fiskmås stod stilla så länge att jag fick ett rätt bra foto.

 

  

 

Här är alla ledamöter i Socialnämnden och dom står på baksidan av flygbladet.

 

   

 

Här kommer lite närbilder från flygbladet så att det går att läsa.  

 

    

 

 

 

        

 

   

Det var många som kom fram till oss när vi delade ut flygbladet och tyckte att det var jättebra att nån försökte göra nåt åt detta vansinne. Min man och jag håller nu på att skriva varsin insändare till Markbladet och dom måste vara inne före 12.00 för att komma med i nästa nummer. Det har varit rätt många insändare hittills och det känns lovande.

 

    

Här är jag med syrran och svågerns hund Fia-Lotta som är jättekelen och låg med sitt huvud mot mitt knä. Hon är nu 13 år gammal.

 

    

Här står deras katt Pip-Larsson framför kattluckan och är arg för han inte får gå ut. Pip-Larsson blev ju ormbiten och går på stark antibiotika så dom får inte släppa ut honom än.

 

  

Vi gick förbi många fina ställen när vi delade ut flygblad. Massor av såna här vackra gärdsgårdar. 

 

  

Det är så roligt att det finns så många gamla fina bilar kvar fortfarande. 

 

   

Här en Volvo PV 544.

 

Volvo PV 544, svensk personbil tillverkad av Volvo1958-1965.

PV 544 är en moderniserad version av Volvo PV 444. Man skiljer inte mellan modellerna utan de ses som en och samma serie.

PV 544 karaktäriseras genom en modernare inredning (inspirerad av Volvo Amazon), välvd bakruta, stora baklampor (jämfört med PV 444) samt modernare grill

 

   Hoppas ni får en fin måndag...  sköt om er...  



  

 
 
Berith

Berith

10 maj 2010 08:36

Godmorgon vännen =))
Vad bra att så många kom till mötet !!
Jag hoppas att eran kamp ska bära "frukt" och att de gamla ska få bo kvar !!! Jag håller tummar och tår för eran kamp !!! =))
Önskar er lycka till av hela mitt hjärta och en bra dag !! =))
Varma kramar =)

http://maxmax.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

10 maj 2010 09:49

Berith: Godmorgon själv kära du ;) Ja det var verkligen positivt och stimulerande. Jag hoppas också att vi når hela vägen fram. Tack för att du håller tummarna, du är för gullig ;)

Ha en fin dag
varma kramar

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Petra

Petra

10 maj 2010 10:19

Hoppas erat slit för era anhöriga ger resultat..Bra jobbat!!! Kram

http://petrano1.bloggspace.se

 
wiper

wiper

10 maj 2010 10:27

Ptra: Tack snälla gulliga du ;) Det hoppas jag också. Skall försöka komma in på din sida så jag får lägga en kommentar

Ha en fin måndag kära vän
kramar

http://wiper.bloggplatsen.se

 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

10 maj 2010 11:19

Ett mycket bra flygblad. Kul att ni har fått så många att gå med och hjälpa till på sitt sätt. Verkligen tummen upp för det här. Hoppas att ni kommer leda det någonvart också, det är mycket jobb ni har lagt ner. Hoppas att (bla) din mamma kommer få bo kvar. Kram!

http://cdwoman.blogspot.com

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

10 maj 2010 11:26

Ni är verkligen beundransvärda, som engagerar er och inte bara sitter hemma på kammaren och klagar. Hoppas nu bara att ert slit ger resultat, så att de äldre får bo kvar. Jag håller både tummar och tår för det.
BUS är en riktig räddningsplanka tycker jag. I vår familj undviker vi solen, eftersom MiML har malignt melanom och opererats åtskilliga gånger. Ändå känner man sig lite fräschare med solbrun hud. Visst är det motsägningsfullt;)
Tack för din kommentar om sandalerna:) Det är Crocs, som Dottern köpt år mig i Florida. De är bara så otroligt lätta och sköna att gå i. Trodde inte det förrän jag provat. Vet inte om de finns i Sverige, men om de gör det, kan jag varmt rekommendera dem.
Soliga kramar!

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

10 maj 2010 12:14

Sanna: Ja vi är så glada att ha kunnat sätta igång detta och hoppas det skall lyckas. Tack för dina peppande och fina ord, dom värmde.

Varm kram

Lambergsfrua: Tack för dina värmande ord. Vi kunde inte stillatigande låta detta ske utan protest. Tråkigt att din man haft såna besvär och måst operera sig. Jag har många pigmentfläckar själv så jag är försiktig med solande. Har haft brun utan sol i flera somrar. Sandalerna såg både snygga och sköna ut. Förstår att dom är köpt över there ;). Skall kolla om dom finns här.

Varm kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

10 maj 2010 12:15

Jättebra att så många slöt upp till mötet igår, och vad bra att företag har sponsrat till flygblad! Bra att så många är engagerade!
Fina bilder hann du fånga under promenaden, jättefina!
Önskar dig en fortsatt fin start på veckan, och tack för alla fina kommentarer på min blogg, uppskattas verkligen!
Kram*

http://www.blackpearl.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

10 maj 2010 12:20

Monica: Ja vi är så glada för detta engagemang. Jag hade kunnat ta mer bilder men ville inte när vi delade ut flygblad i bostadsområden. Det ser kanske inte så bra ut ;)



kram

http://wiper.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Tisdag 23 april 09:00

    I går åkte vi till Citypraktiken i Tillberga som är en filial till den i Västerås. Det var en bra bit att åka med bussen. Jag hade tid hos min läkare som heter Johan Thunander och det är samma läkare som min man går hos. Det är en ung läkare...

Av Malin wiper - Måndag 22 april 05:45

    Lunchen som kom av sig. Vi skulle ha haft min mans bror på lunch i lördags men jag blev dålig. Nu har jag lärt mig en läxa att aldrig skriva om nåt innan det hänt. Min mage blev dålig igen så vi fick ställa in och det känns både som magkatar...

Av Malin wiper - Lördag 20 april 08:30

    Jag har sett en dramaserie på svt play som min syster tipsat mig om. Den heter Painkiller. Det är den Guldbaggebelönade regissören och manusförfattaren Gabriela Picher som ligger bakom denna tv serie                                      ...

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards