Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 1 juli 2010

Akupunktur!

Av Malin wiper - 1 juli 2010 13:47

                     


Jag är så glad nu för jag fick tag på min akupunktör och har fått en tid redan i morgon i Jönköping där han håller till.  Han är en sjukgymnast som kan en massa olika behandlingsformer han är dessutom en trevlig prick...  . När han sätter nålar i nacke och ner mot axlarna så hjälper det på sikt för hela ryggen och hädanefter så skall jag gå regelbundet igen med jämna mellanrum. Väntar man för länge så tar det längre tid att få ordning på detta.  Han skall på semester om 14 dagar men då hinner jag nog gå 4 gånger åtminstone och sen komma tillbaka efter hans semester.  


               


Lite så här som på bilden känns det nästan hela tiden i huvudet.


Jag har såna koncentrationsproblem nu och glömmer saker ute överallt. Nu sist en trisslott som jag inte tog med mig från vår spelbutik. Jag hittar inte ord och är allmänt förvirrad. Sitter en skada i nacken så påverkar det huvudet och även öronen som värker till och från just nu. Att skriva ett inlägg tar längre tid också för jag måste rätta alla felstavningar.

 

             

 

Vi var tvungna att åka ner till Ritz konditori för att äta för jag fick inget gjort och mannen har ju projektdag i dag. Vi tog det goda med currykyckling som vi ätit förut och det är med sallad och en bakad potatis. Det är alldeles lagomt stor portion och jag avstår brödet som hör till.

 

   

 

Så här ser maten ut och det är verkligen gott.

 

    '

 

Det var mycket frestelser att mötstå. Dom hade precis två gårdagens bakelser för halva priset kvar och jag kände hur tandvattnet rann...  men vi lyckades motstå.

 

  

 

Jag fick i alla fall tillklippt en hög med klädnypeklänningar och skall om en stund fixa med förklädena. Sen sicksackar jag allt i morgon innan akupunkturen för sen blir det nog inget resten av dan. Då är det värsta gjort och att sy ihop är inte så ansträngande. Efter det lite dekoration bara.

 

        

 

Min man hade skickat efter ett tv-spel och då köpte han även denna film till mig...  han brukar överraska mig med filmer ibland och denna har fått en massa priser. Skall försöka se den i kväll och skriva om den i morgon. Det är en psykologisk Thriller.       

 

Ha en fortsatt bra dag allihopa.... 

 
 
fru-glad

fru-glad

1 juli 2010 14:38

Hejsan vilken tur du hann få några tider innan semestern, hoppas det ordnar sig.Inte så roligt att ha ont jämt.Vi försöker också dra ner på maten, men ack så svårt när man är hungrig nästan jämt.Jag brukar säga att man har bara ett liv, och det ska levas och ätas gott.Men det känns tungt med kilona ibland, och ibland känner jag mej lätt som en älva.Currykycklingen ser ju bara för god ut.Annars 20gr och mulet i Tumba.
Kramar från fru glad

http://fru-glad.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

1 juli 2010 16:32

fru-glad: Ja det var verkligen tur. Det brukar börja bli bättre efter att jag gått där ett tag. Ja du man vill gärna äta och må så gott som möjligt men det är så svårt med kläder och sen är jag i en ålder då det kan bli farligt med övervikt. Mår man bra så känner man sig lättare. Ja du det är en underbart god kycklingröra. Då har ni inte så varmt där som vi har det. Mulet är det till och från här.

Kram till dig också fru-glad ;)

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

1 juli 2010 22:16

Skönt du fick tid hos din akupunktur så du får hjälp med att bli bättre:))
Såg gott ut med bakad potatis med kycklingröra:))
Ja, tårtan såg inte heller dum ut. Vilken bra karaktär ni har som kan motstå såna frestelser:) Bra gjort!
Verkligen härliga tyger och färger du har till klänningarna. Det är bra ibland med ett lager hemma med lite av varje:)
Ha en fortsatt fin kväll!
Natti!

http://www.blackpearl.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

2 juli 2010 07:49

Monica: Ja det kommer att kännas toppen när nacke och rygg känns bättre än om jag aldrig blir helt bra. Kycklingröran är nog den godaste jag ätit i det slaget. Ja du vi har nu motstått allt vi inte får äta i 4 dagar och det känns toppen. Kul att du gillar tygerna som är rätt färgstarka och jag har dom själv på mina sovrumskuddar.

Ha en fin dag själv
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Annelie

Annelie

2 juli 2010 08:27


Hej svejs i sommarsolen.. :o))

Måste bara fråga dig,,, såg ni filmen..??
Jag väntar med spänning på vad ni tyckte om den.

Ha det allra bäst.. // Soliga kramar Annelie

http://minegen65.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 29 mars 10:15

    När vi skjutsade hem min son i  tisdags eftermiddag så passade vi även på att gå in på Mel's Garage i Enköping där min son bor. Dom har otroligt god glass där från Rättviks Glass.    Klicka här för att se när vi var till Mel's Garage 7 m...

Av Malin wiper - Torsdag 28 mars 08:45

    I tisdags tog vi en promenad nere i Öster Mälarstrand, Notudden. Här satt vi oss ner på dom nya bänkarna framför småbåtshamnen. Sen gick vi omkring och kollade runt lite på dom båtar som fanns där, än om inte så många än     Här sitte...

Av Malin wiper - Onsdag 27 mars 08:30

  I mångdags innan vi hämtade min son i Enköping så dukade jag klart så allt var färdigt till lunchen hos oss. Min son har blivit vegetarian så vi tillagade morotsbiffar som vi gjort några gånger förut. Klicka här för att få receptet på morotsbif...

Av Malin wiper - Måndag 25 mars 07:15

    Här kommer lite fler bilder från promenader, och som ni vet så gillar jag pelare. Här ett pampigt hus i centrala Västerås     Lite fler pelare jag stött på och jag tycker såna tillför mycket i stadsbilden     En lite annorlunda...

Av Malin wiper - Söndag 24 mars 09:00

    Detta är en Alfa Romeo Spider från 1972. Den såg jag på en av våra promenader och den var så läcker. Nu börjar det snart dyka upp lite mer veteranbilar och det känns kul                                                                 ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards