Öppen Ridå

Alla inlägg den 29 juli 2010

Av Malin wiper - 29 juli 2010 06:40

        


Jag är uppe lite tidigt i dag för vi skall åka till min mamma som fyller 87 år i dag. Mannen sover fortfarande för klockan har inte ringt än men jag kunde inte sova längre. Det fina vädret verkar vara borta nu och det har regnat i natt. Skönt med sånt väder när man skall köra bil. Syrran har beställt en smörgåstårta med räkor för ingen av oss äter kaffebröd just nu så det kommer att bli gott. Mamma gillar också smörgåstårtor så det blir bra. Vi har köpt lite kläder, chokladask och blommor till henne. Ingen idé att köpa saker för det har hon så att det räcker och blir över.

 

   

 

Grattis mamma på födelsedagen.     Jag vet att du är senil och inte kan gå in på min blogg och kolla men det känns bra ändå att få gratta dig så här också. Du vet inte ens att du fyller år i dag och inte heller hur gammal du är men du är fortfarande den snälla och spirituella personen du alltid varit. Du satt vid datorer på ditt arbete långt innan vi andra hade en data och då var det dessa med den gröna skarpa texten. Så hade du varit som förut så hade du tittat in på min blogg och kanske haft en liten data också, man vet aldrig. I dag skalll vi samlas runt dig och ha en fin stund på din födelsedag. Brorsan med fru bor så långt borta så dom kan inte komma men din son har nyss varit och hälsat på dig. 

 

              

 

 

 


Här lite musik som jag vet mamma tycker om. Alice Babs är bara ett år yngre än mamma. Tillsammans med Svend Asmussen och Ulrik Neumann bildade Alice Babs gruppen Swe-Danes. Dom var ofta på tv när jag växte upp. Det är bara Alice Babs som lever fortfarande.

 

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards