Direktlänk till inlägg 1 december 2009
Så här fint blev det men detta var bara en test så nästa gång kommer det att bli mycket godare.
Jag hade gjort iordning 4 rundlar till varje glas. Kavring, vitt och ett med lite korn i. Nästa gång skall jag hacka sönder rundlarna lite på dom som jag har mjukost och leverpastej på. Den med kaviarkrämen blir lite svårare. Det behövs lite tjockare lager med fyllning än jag gjorde och det bör stå en stund i kylskåpet.
Först tog jag en vit brödrundel i botten på glaset med bredbar leverpastej. Sen en kaviarrundel med mjukost, jag tog laktosfri färskost. Nästa fullkornsrundel la jag kaviarkräm på. Den övre rundeln la jag också kaviarkräm på.
KAVIARKRÄM
4 portioner
2 dl créme fraiche (vi tog den laktosfria) 12%
2 msk dillkaviar
1 msk finskuren gräslök
Blanda allt och lägg på brödskivan.
Sen toppade jag allt med tomat, räkor, ägg och dill. Det går lika bra med kräftstjärtar. Här är vi nu redo för en kopp kaffe och denna maffiga smörgås i glas.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|