Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 19 juni 2013

Jerry Williams och lite andra nöjen....................

Av Malin wiper - 19 juni 2013 18:00

     


Jerry Williams kommer till Kinnarps Arena 13 och 14 september för "Jerry Farewell show" Alla som sett hans shower live säger att det är fantastiskt.  Helst hade man velat se honom på en krogshow där man kan sitta och äta och känna feststämning samtidigt. Biljetterna kostar mellan 500-795 kr på balkong. Vill man sitta bra på läktare så kostar dom 995 kr. Vi kommer inte att ha råd med att gå och se honom för jag måste gå till Tandhygenisten och sen måste man ha lite reserver. Vi har inte samma inkomst som förr och det svider.  

 

    

  

Klicka här för att komma in på en sida för att läsa mer. Klicka här för att komma in på Jerry Williams facebook. Klicka här för att läsa om honom på SR minnen. 

 


    

I Jönköping ute på Hamnpiren så finns denna båt som man kan åka ut på tur med       


Klicka här för att läsa historik över båten. Klicka här för att komma in på första sidan på dess hemsida. Vi har varit ombord för att äta lite mat där för flera år sedan men vi blev då besvikna för dom köttfärssås på burk och sånt vill man inte ha när man går ut och äter. Antagligen har det blivit bättre med åren eftersom båten och turistturer finns kvar.

  

  


Det har öppnat en helt ny Bistro, bar Kafé i Jönköping där det förut låg ett annat Café i många år. Det heter Pique Nique och dom har tydligen hemlagad mat också. Klicka här för att komma in på deras facebook.   

 

Klicka här för att se vilket fint betyg dom fått å Cafékartan. Vi skall gå dit nån gång i sommar så kan jag själv skriva en recension.


  

Klicka här för att läsa om Grillhouse som har hemlagade hamburgare. Vi har inte varit dit och jag antar att det inte funnits så länge.


   


Här står det lite mer. Hittade detta i en nöjestidning när vi satt och fikade på Malmborgs Lilla förra gången vi var till storstan.

  


Klicka här för att läsa om detta folkluststpel som har premiär 1 juni 17.00 och kostar från 100 kr. Plats Folkets Park i Huskvarna. Klicka här för att läsa lite ytterligare ang detta folklustspel. 

  

   


Hammarkullen sonen Carl-Einar Häckner har fått årets Karamelodikt-pris (Povel Ramel) men sköts nu av hans son och dotter Lotta och Mikael Ramel. Grattis till priset. Häckner har sin egen stil och blandar friskt. Klicka här för att läsa historien bakom detta stipendium.

 

 

 

  

 

Klicka här för att komma in på hans hemsida. Klicka här för att se när hans nya varité har premiär på Liseberg.


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 26 april 08:45

    Detta är en skulptur som heter Aseaströmmen och den har stått på Stora torget i Västerås i många år. Konstverket skildrar det fenomen som under industrins glansdagar kallades för "Asea-strömmen". Vid lunchtid och arbetsdagens slut fylldes St...

Av Malin wiper - Torsdag 25 april 17:00

  På lördag är det Vårmarknad hos Röda Korset i Västerås. Det är sygruppen som säljer sina alster och man kan även njuta av deras kakbuffé. Dom håller på från 11-15. Vi kommer att gå dit och kolla runt och bara njuta                            ...

Av Malin wiper - Torsdag 25 april 09:15

  I tisdags så fotade jag några ringduvor igen och jag gillar verkligen fåglar för dom livar upp vår miljö och vi har nåt vackert att titta på. När jag stöter på fåglar på trottoarer så brukar jag prata med dom i en låg vänlig ton. Då stannar d...

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 15:45

                    Lasse Åberg & Lazy Joe Lasse Åberg kommer till Kvarteret Igor fredag 26 april 17.00. Klicka här för att läsa om detta i Västerås Tidning. Vi hade ingen aning om detta men blev varse när vi besökte Kvarteret Igor i förmiddags ...

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 07:45

  Jag har sett serien UFO mysteriet på tv4 play. Det var min son som tipsade mig om denna serie. Felix har även med sig ufologen Clas Svahn                                             Det är Felix Herngren som gett sig ut på en svindlande ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2013 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards