Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 14 februari 2013

Röda Korset, Klostergatan!

Av Malin wiper - 14 februari 2013 12:00

  

När vi var till Jönköping i går så gick vi in på Röda Korsets Secon Hand på Klostergatan. Det var jättemycket folk där och dom hade fått in lite nya saker.


  

Här ser ni min stackars man släpande på en fåtölj han hittat. Det var ett sånt fynd så han fick bråttomt att ta ut den och visa mig.   


  

Vi gjorde världens fynd som nu står i vårt vardagsrum. Fåtöljen är som ny och jätteskön att sitta i. Den är välgjord med snygga sömmar som man inte ser på bilden. lite beigegul och jag tror att den kommer från "Mio Möbler". Det otroliga var att dom satt ett sånt lågt pris på denna som säkert kostat bra mycket över 1000 kr men nu 75 kr. Det går inte att få fram på bild hur fin fotöljen är och den är större än den ser ut på bilden. 

 

   

Den vi hade förut såg ut så här, den har vi fått av syrran och svågern. Den har varit jättebra men den är rätt nedsutten och deras katter har klöst på den. Vi hade tänkt klä om den och göra en ny dyna men nu slapp vi det och  den andra passade bättre med sin ljusa färg. Önskar att vi hade en annan plats att ställa denna på men det är för fullt. 

 

   

Jag hittade även ett armband där i lite champagnefärgade pärlor som var tyngd i så jag tror det varit rätt dyrt. Det kostade 25 kr och fanns halsband till men tyvärr köpte jag inte det och det ångrar jag nu. 

 

    

Dom hade fått in denna tavla på Röda Korset som är en affisch över ett "Leksaksmuseum" i Stockholm. Den kostade endast 60 kr. Klicka här för att komma in på deras hemsida. 

 

   

På Kicks hittade jag både dedorant, läppstift och ögonskugga till halva priset. Jag kan inte måla ögonen så ofta eftersom jag har fått allergi på grund av att jag varit utsatt för så mycket på mina arbeten både mögel och annat. Jag brukar ha lila eller vinröd skugga som tar fram det gröna i mina ögon.  

 

 

          

Här är två ögonräddare för mig efter att jag sminkat ögonen vid festliga tillfällen. Jag blir alltid då tvungen att ta bort sminket så fort jag kommer hem och då sköljer jag i Ögon & Linsskölj som är utan konserveringsmedel. Sen tar jag en droppe av "Viscotears" som gör att ögonen inte blir torra. Då känns det rätt bra i ögonen igen. Det är såna medel som man kan använda varje dag men jag tar vid behov men ibland blir det varje dag.   

  

 

 

  

   

 

Vi gick sen iväg till Malmborgs Lilla för att fika så det blev en heldag med bara njutande. Det skriver jag om senare i dag. Sen besökte vi Sam Hjälp också som är den bästa Second Hand butiken med dom bästa priserna också. 

 

 

  

 
 
Pisan

Pisan

14 februari 2013 12:38

Vilket fynd ni gjort med fåtöljen! Jag använder också Viscotears, gel, för jag har så torra ögon på kvällarna, och det kan jag tacka alla mediciner jag äter för, blir även extremt torr i munnen.
Du har väl inte glömt att du har ett smycke "till godo" hos mig?? :-) Ha en fin Alla ♥ Dag! Kramisar! ♥

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

Malin wiper

14 februari 2013 14:20

Ja du den är bekväm också. Ja men då använder vi det båda och man blir även torr av allerig. Jag har inte glömt men har inte haft tid och ork att gå igenom mina smycken. Jag skall kolla i helgen vad som skulle passa.

Ha en fin Alla Hjärtans dag själv
kramar

 
Monica

Monica

14 februari 2013 14:14

Det var många fina fynd ni gjorde på Röda korset.Fotöljerna ser väldigt sköna ut att sitta i.
Ha en fin fortsättning på alla hjärtans dag!
Kram

http://violett.bloggplatsen.se

Malin wiper

14 februari 2013 14:19

Ja du ibland har man tur och bara springer på saker

Ha en fortsatt fin dag själv
kramar

 
helga

helga

14 februari 2013 16:10

Åh vilka kanonfynd! Älska loppis!

http://www.helga1.bloggplatsen.se

Malin wiper

14 februari 2013 18:26

Det var det verkligen


Ha en fin kväll
kram

 
Annelie

Annelie

15 februari 2013 07:41


Hihi,, varför är man sååå "småsnål" ibland så man ångrar sig..??
Så, var jag på en cardigan jag såg häromveckan,, provade den, den satt bra åså kostade den bara 75;- å köper den INTE.. *suck*
Dagen efter jobbade jag så jag kunde ju inte gå dit då,, men frågade Göran om han vill gå och köpa den åt mig,, å snäll som han är så gjorde han det,, så jag har ju den tröjan idag.
Men, varför ska man vara småsnål ibland..??!! :o//

WOW,, vilka bra fynd ni gör på möbler... :-D
Vart ju jättesnyggt med den fåtöljen hemma hos er..

Kramar om.. // Annelie

http://minegen65.blogspot.com

Malin wiper

15 februari 2013 09:03

Ibland är man lite småsnål fast det gäller småsummor. Vad bra att cardigan fanns kvar när din man var dit

Det var verkligen ett fynd med fotöljen som ser helt ny ut

Kramar

 
Lillemor

Lillemor

15 februari 2013 07:42

Vilken jättefin fåtölj! Den passar ju jättefit hos er :)
I Kramfors, som ligger i närheten av vårt andra hem, finns Erikshjälpen. Där har vi köpt litet saker till Mon. Eftersom vi ska flytta dit ner så ville vi inte köpa en massa dyra möbler dit. När vi flyttar bner så får vi väl ha Loppis själva :)

Ha en fin dag!
kram // Lillemor

http://angermanalvens.blogg.se

Malin wiper

15 februari 2013 09:01

Ja du det var ett fynd och passade bra och det blev lite ljusare. Sist vi var uppöver så pausade vi i Kramfors och kollade även in nya Kusten bron. Var in på det anrika konditoriet också. Ibland har man tur när man går på loppis

kramar

 
skrivmoster

skrivmoster

15 februari 2013 09:36

Det var verkligen ett härligt fynd denna fåtölj! Ibland har man tur!

Det är kul att gå och titta och alltid följer det med nåt hem igen!

Kram!

http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Malin wiper

15 februari 2013 09:57

Ja du ibland kommer man precis då dom fått in nåt sånt. Ibland köper vi inte nåt och vi har blivit mer försiktiga sista året eftersom mycket har hamnat i källaren ;))

Ha en fin fredag
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Lördag 20 april 08:30

    Jag har sett en dramaserie på svt play som min syster tipsat mig om. Den heter Painkiller. Det är den Guldbaggebelönade regissören och manusförfattaren Gabriela Picher som ligger bakom denna tv serie                                      ...

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Av Malin wiper - Onsdag 17 april 07:30

   I går hade jag tid på Citypraktiken för att undersöka mina öron. För ca 1,5 år sedan så hörde jag ett litet brus i öronen på kvällarna. Sen eskalerade det men jag har inte hört bruset när jag varit utomhus utan mest när jag skall sova. Tyvärr ha...

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards