Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 8 januari 2010

Full vinter!

Av Malin wiper - 8 januari 2010 09:52

     


Det känns som om man flyttat hem till norrland igen när man tittar ut och även på termometern som står på ofattbara 21 grader minus...  Solen skiner och det är ofattbart vackert. Lika bra att njuta så länge man kan. Som ni ser så har vi sovit som stockar och hade svårt att vakna. Tänk att man inte kan gå ut och roa sig några timmar utan att bli utslagen, men roligt hade vi...  så länge det varade.

 

  

 

Min man klarar inte av att ta långpromenader när det är så här kallt för han har både astma och kol så han tål inte för kall torr luft, han kan gå en vända runt kvarterer men inga längre sträckor. Vi böjar städa vinden i dag och skall ta ner grejer till rummet och rensa och sortera. Det blir nog en del till second hand och även till min son om han vill ha nåt.

 

   Hoppas ni alla får en fin dag utan en massa trassel och komplikationer. Min bloggvän dagssländan har fått bekymmer med att det fryst i hennes ledningar för flera dagar sedan och ingen på bostadsbolaget har gjort nåt än. Jag tycker att en sån gång skall man få reducerad hyra och även tillfällig bostad på hotell med alla bekvämligheter. Hon sitter inte stillatigande utan har skinn på näsan och har dragit igång en massa saker för att få ordning på detta. Numera verkar man bara ha skyldigheter inga rättigheter...  

 

 

Här är en av låtarna Calle sjöng i går och då var det helt unplugged. Han var ännu bättre i verkligheten. Den här låten har man förut hört med Cher.

  

 
 
Pisan

Pisan

8 januari 2010 10:20

Ja, uschanamej vad kallt det är ute. Jag har varken KOL eller astma och har svårt med andningen när det är -20 grader så jag förstår hur Mr T känner det. Vad jag är avis på att du fått träffa Calle.... och fått lyssna på dem LIVE!!! Men jättetacksam för autograferna. Du är go :-) KRAMAR till er!

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

8 januari 2010 10:23

Pisan: Du verkar ha lika kallt. Jag önskar att du hade fått träffa Calle, han var hur cool och trevlig som helst och även charmig och hade en fin utstrålning. Kul att du ville ha autograferna ;)

Ha en fin dag med din kompis
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Lisa

Lisa

8 januari 2010 10:33

Gomorron vännen! Ja hua här står tempen på -23 har till vår förfasan sjunkit igen så nåt vatten lär man nog inte se till idag heller,,Vaktmästarn är åter på väg hit för att kolla,,Precis nu när jag satt o skrev här kom han hihi..
Nu är det fler som drabbats i området 7st är vi nu,,och jag var generös nu o delade med mej av den lånade lägenheten FATTAS BARA,,hihi så nu blir det väl ett jädrans plingande på våran dörr idag och i helgen för det är bara vi som har nyckeln,,Lite knäppt att dom inte kan dela ut fler kan jag ju tycka förståss,,

Snällt att du skrev om oss på din blogg!
Ha en avkopplande fredag nu efter allt ni upplevde igår,,
kram kram

http://dagslandan.bloggagratis.se

 
wiper

wiper

8 januari 2010 11:26

Lisa: Godmorgon själv ;). Då har ni lite kallare än hos oss. Skönt att vaktmästaren är på väg äntligen. Förstod nästan att fler skulle drabbas och jag förstår inte detta eftersom bolaget själv kan komma att stå med stora kostnader när allt kollapsar. Dom borde ställa upp med fler tillfälliga lägenheter nu när ni är så många.

Kunde inte låta bli att skriva för jag blev så förb.......ad

Kram kära du

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

8 januari 2010 19:48

Oj så kallt ni har. Imorse hade vi ca -10 men nu börjar det krypa neråt. Nu har vi -18 och lite kallare skulle det bli..

Ha en mysig kväll
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
kajsa-varg(karin o svartnosarna.

kajsa-varg(karin o svartnosarna.

10 januari 2010 19:21

Ja hugaligen va kallt det är,får hoppas det snart blir lite varmare.
Här har vi klarat oss från frysta ledningar i stora huset,men i lillstugan där ungdomarna är i så har vattnet frysit så hoppas inte de gamla rören frysit sönder.Men fy sjuttsingen att ha det som Lisa har,tur att det är ruter i henne,så får vi hoppas att det löser sig snart för dem.
Snygg presentationsbild,du ser jättefin ut i de nya glasögonen.
Läcker med kaffekoppen med din logga på,det ser så gott ut.
Tänk att bo så fint som ni gör o få ha änderna så nära,det skulle mina tjejer gilla.De skulle nog stå där varje dag o mata dem med bröd ....ja det skulle nog deras mor också göra:-)
Nu har jag läst ikapp hos dig,gillar verkligen din blogg,såna där fåtöljer har jag o min man velat ha men huga va dyra de är.Men man får hålla ögonen öppna om det finns begagnade,de är ju så snygga sen ser de väldigt sköna ut.
Ha det så gott o kramen på dig,Karin o svartnosarna. PS;ska kika om vi har någon brevpress:-)



http://bloggplatsen/kajsa-varg

 
wiper

wiper

10 januari 2010 22:21

Kajsa-Varg: Det ska bli varmare nu har dom sagt. Hoppas verligen att inte rören fryser för er. Ja det är ruter i Lisa och det är toppen. Ja vi bor verkligen fint till och kan ha både båt och brygga om vi vill. Tack snälla du för dina fina ord om min bild och glasögon ;). Kul att du gillar min blogg ;) jag gillar din också. Ja du dessa fotöljer är inte billiga.

Ha det så gott själv och dina fina svartnosar
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 15:45

                    Lasse Åberg & Lazy Joe Lasse Åberg kommer till Kvarteret Igor fredag 26 april 17.00. Klicka här för att läsa om detta i Västerås Tidning. Vi hade ingen aning om detta men blev varse när vi besökte Kvarteret Igor i förmiddags ...

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 07:45

  Jag har sett serien UFO mysteriet på tv4 play. Det var min son som tipsade mig om denna serie. Felix har även med sig ufologen Clas Svahn                                             Det är Felix Herngren som gett sig ut på en svindlande ...

Av Malin wiper - Tisdag 23 april 09:00

    I går åkte vi till Citypraktiken i Tillberga som är en filial till den i Västerås. Det var en bra bit att åka med bussen. Jag hade tid hos min läkare som heter Johan Thunander och det är samma läkare som min man går hos. Det är en ung läkare...

Av Malin wiper - Måndag 22 april 05:45

    Lunchen som kom av sig. Vi skulle ha haft min mans bror på lunch i lördags men jag blev dålig. Nu har jag lärt mig en läxa att aldrig skriva om nåt innan det hänt. Min mage blev dålig igen så vi fick ställa in och det känns både som magkatar...

Av Malin wiper - Lördag 20 april 08:30

    Jag har sett en dramaserie på svt play som min syster tipsat mig om. Den heter Painkiller. Det är den Guldbaggebelönade regissören och manusförfattaren Gabriela Picher som ligger bakom denna tv serie                                      ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards