Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2011

IKEA jätteloppis!

Av Malin wiper - 23 augusti 2011 07:00

     


Nu är kameran på lagning igen och dom skulle prioritera den eftersom jag bara hann använda den en dag så såg jag att inte macron fungerade. Det har blivit nåt fel när dom bytte optiken så nu skall dom gå igenom den. Då är det bara att använda gamla kameran som blivit så dålig efter bara ett år. Tyvärr hittade jag inte kvittot och det var nog för att jag köpte den kontant. Brukar annars spara alla kvitton så den får jag ingen hjälp med. Jag har skrivit mina inlägg i förväg och tidsinställt dom eftersom jag inte kan blogga i dag utan måste hålla mig ifrån datan lite.


 

IKEA kommer att ha en jätteloppis på sin parkering 3/9 9-15 i Jönköping. Vill man stå där och sälja så kostar det inget, och dom håller med bord.

 

Klicka här för att läsa om det hela


 

I dag kom även IKEA katalogen och det är så kul att man fortfarande får en trots att så mycket sker över nätet numera. Färgerna håller sig konstant mellan vitt, grått och svart, med vissa inslag av rött och grönt.



Vi hade på nåt mystiskt sätt förlagt alla våra flasköppnare. Helt plötsligt hittar jag allihopa på dom ställen jag sökt förut... . Dessutom denna på bilden som är från min tändarsamling. Den har jag inte sett på länge. Man tror ju nästa att man tappat minnet eller att nåt husspöke skojar med oss.  Nu har vi hur många öppnare som helst eftersom vi köpte några på båda loppisarna i Stockaryd



Vi röjer överallt nu inför att sälja huset så småningom. Tog bort ett skrivbord som vi fått av syrran och svågern för några år sedan som dom kommer att använda på min mans jobb. Nu satt jag detta bord och denna stol där istället tills vidare. När vi flyttar så blir det nog bara en balkong eller en liten uteplats och då kan vi ha lite men fint. Verandan är inte varmbonad så det går inte att sitta där på vintern. Vi har två soffor och ett bord där. En hög byrå som också står på altan skall vi göra oss av med. Vi förbereder oss hela tiden och fortsätter rensa.  Det är mer som en förvaringsplats på altanen numera. 

    


Verkligen flexibel möbel.... .  Klicka här för att se häftiga möbler

Klicka här för att se annorlunda möbler



 
 
Cattis

Cattis

23 augusti 2011 12:44

Jag blev så glad när jag fick tillbaka min kamera och att det inte var den det var fel på. Bara laddaren.
Nu vågar jag köpa ett större objektiv till min. Innan vågade jag inte det ifall kameran var av en dålig kvalitet. Har haft samma märke på min lilla kamera och den har alltid fungerat perfekt och gör ännu.

Idag har jag röjt lite på min altan. Strålande sommarväder så det kändes skönt att kunna vara ute lite och plocka bort sådant man samlat på sig i hörnorna.

Hus är svårsålt idag hör jag från alla håll.
Jag håller tummarna att ni har tur en dag. Ert hus ligger ju så jättefint vid ån så man tycker inte det borde vara några problem.

Kram vännen och ha en bra dag.

http://www.jagmenjag.se

Malin wiper

23 augusti 2011 13:01

Förstår att du blev glad och så bra att den funkar. Jag vill ha en systemkamera också för man växer ur dom vanliga kamerorna när man blir intresserad av foto. Härligt att det är så lagomt varmt och fint ute nu. Ja du det där med att sälja hus är ingen höjdare just nu. Tack för att du håller tummarna ;)

Ha en fin dag
kramar

 
Maya

Maya

23 augusti 2011 18:34

Å vad trist att kameran inte var okej! Hoppas dom prioriterar Dej nu!

Fick IKEA-katalogen igår, hoppas nån ska dit så jag kan beställa lite prylar med dom hehe. Vi var ju dit för nån helg sen men då vi samåkte med våra grannar så rymdes inte allt i bilen.

Älskar Georg Jensen-prylar! Om man hade pengar...tra-la-laaa-laa *Nynnar*

Tack för paketet! Som jag skrev, Du hade inte alls behövt... Du har varit mer än generös, Vännen! Tack!

http://maypel.wordpress.com

Malin wiper

23 augusti 2011 18:52

Det var verkligen ingen höjdare. Ja du George Jensens saker är jättefina. Kul att du skall beställa lite nytt därifrån. Vi skall åka dit när dom har jätteloppiset och då kan vi kolla på annant också.

Vad bra att paketet kommit. Hoppas det är helt nu ;) Klart man skall ha ett helt pris.

Nästa gång blir det sånt som inte går sönder.

Ha en fin kväll
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 29 mars 10:15

    När vi skjutsade hem min son i  tisdags eftermiddag så passade vi även på att gå in på Mel's Garage i Enköping där min son bor. Dom har otroligt god glass där från Rättviks Glass.    Klicka här för att se när vi var till Mel's Garage 7 m...

Av Malin wiper - Torsdag 28 mars 08:45

    I tisdags tog vi en promenad nere i Öster Mälarstrand, Notudden. Här satt vi oss ner på dom nya bänkarna framför småbåtshamnen. Sen gick vi omkring och kollade runt lite på dom båtar som fanns där, än om inte så många än     Här sitte...

Av Malin wiper - Onsdag 27 mars 08:30

  I mångdags innan vi hämtade min son i Enköping så dukade jag klart så allt var färdigt till lunchen hos oss. Min son har blivit vegetarian så vi tillagade morotsbiffar som vi gjort några gånger förut. Klicka här för att få receptet på morotsbif...

Av Malin wiper - Måndag 25 mars 07:15

    Här kommer lite fler bilder från promenader, och som ni vet så gillar jag pelare. Här ett pampigt hus i centrala Västerås     Lite fler pelare jag stött på och jag tycker såna tillför mycket i stadsbilden     En lite annorlunda...

Av Malin wiper - Söndag 24 mars 09:00

    Detta är en Alfa Romeo Spider från 1972. Den såg jag på en av våra promenader och den var så läcker. Nu börjar det snart dyka upp lite mer veteranbilar och det känns kul                                                                 ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards