Öppen Ridå

Alla inlägg under mars 2014

Av Malin wiper - 18 mars 2014 13:00

 
Påminnelse om detta evenemang Vinterfåglar vid ån som går av stapeln nu på onsdag 19 mars 19.00 på Folkets Hus i Vaggeryd. Det kostar 100 kr/person. 

 

 

                                

 

Seven Oaks   

 

 

Free As a Bird med The Beatles. Jag har den och en annan vinyl singel i orginalfodral som jag aldrig spelat och den kom ut 4 december 1995. Dom kom inte ut i så många ex. Dom var outgivna men kom ut efter John Lennons död. Klicka här för att läsa om detta

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Sen har vi Ritz Konditori som har en Tjejkväll 9 april 18.30 i samarbete med Mofas Hus. Sista anmälningsdagen är 28 mars för att anmäla sig ringer man 0393-10410. Inträdet är 60 kr och då får man kaffe och en räksnurra. Både min väninna Inger och jag har anmält oss.

 

 

 

 

Klicka här för att se vart jag hittade denna bild

 

 

 

 

  Det är verkligen fart på våra företagare i samhället för det händer alltid nåt mellan varven.

 

 

 

 

                           

 

 

 

Klicka här för att komma in på Vaggerydstorget.se och se vilken föreläsning som kommer på Sockenstugan i Hagshult 20 mars

 

 

 

 

 

 

Vi åldras inte, vi mognar. ~ Pablo Picasso 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Tjejkväll #Vinterfåglar #Vaggerydstorget #Hagshult 

Av Malin wiper - 18 mars 2014 08:00

  

I natt har sömnen varit bättre och jag fick lite mer gjort hemma i går och hittade saker jag sökt. Hoppas det blir en lång och händelserik dag så inte tiden går så fort. Bilden tog jag när vi åkte tåg till Jönköping sist och föreställer den inbyggda gångbron där man sen tar rulltrappor ner mot Centralstationen där tåg och bussar utgår ifrån. Den är rätt snygg och känns lite som en stor tågvagn från förr, så man får lite gammal SJ känsla 

 


The Monkees med "Last train to Clarksville". Klicka här för att komma in på deras hemsida. The Monkees är en amerikansk musikgrupp som bildades 1966 och som under en kort period sålde fler skivor än självaste Beatles 

 

 

Magnisa Stuga 


Min man var på hembygdsrådets årsmöte i går: 

   

Thorleif (min man) och Evert Melin representerade Waggeryds MuseiföreningVaggeryds Hembygdsråds årsmöte.  Representanter från Vaggeryds Hembygdsföreningar, Miliseum och övriga intressenter kunde glädja sig åt ett  händelserikt år och ett spännande kommande verksamhetsår.  Elisabeth och Ingrid ordnade spisning för gommen. Ett tankeväckande bildspel  om Vaggerydsgårdarna och byarna i skjutfältet av Evert Melin avslutade årsmötet. 22 personer var närvarande.


 

Min man har verkligen hamnat på rätt ställe för han älskar historia och riktigt njuter av allt han får ta del av. Dessutom så gillar han alla han kommit i kontakt med i föreningen och kommer hem med ett leende på läpparna och ser så glad och nöjd ut.


 

 

Klicka här för att komma in på Vaggerydstorget.se för att se vad Aoptik i Vaggeryd har för nyheter vad gäller glasögon.  

 

 

Hoppas ni får en skön tisdag och tack för att ni tittar in till mig...  

 

 

 

  

 

 

Livet är inte så allvarligt som sinnet vill få oss att tro. ~ Eckhart Tolle 

 

 

 

#Hembygdsrådet #aoptik #Vaggerydstorget #Centralstation

Av Malin wiper - 17 mars 2014 14:02


 Det finns platser kvar på City Skors "grabbkväll" som sker 3 april 18.30 Min man har anmält sig jag hoppas det blir fler för dom gör det så mysigt och trivsamt när dom har såna evenemang.

 

 

 

   

    

 

Klicka här för att komma in och läsa mer om "Grabbkvällen"

 

 Häftigt klipp med stepp dans

 

 

#Grabbkväll #City #Step

Av Malin wiper - 17 mars 2014 13:00

 


  

Jag brukar äta lite blandade bär ibland och ringla på lite Yoghurt och sen grovhacka lite valnötter ovanpå. Väldigt bra istället för godis och man kan även riva lite mörk choklad över men då skall det vara en hög cacaohalt. Vi blev tipsade av en tjej på ICA att testa den Ryska Yoghurten som hon sa var krämigare och mildare. Vi gjorde så och den var faktiskt mer passande till ett sånt litet mellanmål 

 

Klicka här för att komma in på Lindahls hemsida som saluför den Ryska yoghurten 


  

Bären jag använde hade min man köpt i frysdisken och det var en påse från Lindströms Hallon & Blåbär och dom var väldigt goda så dom kommer vi att köpa igen. Det är för dyrt nu att köpa färska bär för man får endast en liten ask med blåbär för närmare 30 kr 

 

Klicka här för att komma in på deras hemsida

   

  

Sist vi var till Malmborgs Lilla så köpte vi deras månadens  te som  var en Earl Grey av märket Kusmi som är det finaste man kan få.  Dom är mycket dyrare annars så vi passade på . Som vanligt så är Kusmi alltid goda och detta var inget undantag, annars brukar jag köpa deras lite fruktiga te i en röd burk. Kusmi är ett dyrt kvalitetste men Maria Lakatos som introducerade oss till denna tesort när hon drev Café Lakatos sa till oss att man kunde återanvända tet flera gånger genom att lägga lite plast eller folie runt tesilen och stoppa in den i kylskåpet och sen använda den igen. På det viset så blir det inte så dyrt.  


Klicka här för att komma in på Kusmi hemsida

 

  

 

 

   


 

Klicka här för att se vart jag hittat bilden på denna coola gubbe som faktiskt är en tesil.  

 


Blue Monday med Fats Domino. Klicka här för att komma in på Fats Dominos hemsida. Jag blev väldigt förvånad när jag såg att Fats Domino fortfarande lever och är 86 år gammal. Han förlorade hela sitt hem i stormen Katrina så han fick ta emot nya guldskivor. Han är fortfarande aktiv så det är aldrig för sent om man får vara någotsånär frisk. Klicka här för att komma in på en annan sida som handlar om honom.  

 

 

 

 

 

 

Klicka här för att komma in på Vaggerydstorget.se för att se vilken film som Folkets Hus visar 23 mars

 

 

I natt var det omöjligt att somna och jag försvann inte in i drömmens värld förrens vid 02.00-tiden och i morse hade jag huvudvärk och det har jag inte så ofta. Då sa min man att det var fullmåne i natt och då förstår jag varför eftersom jag reagerar så då. Det är tydligen även lågtryck och det blåser rätt mycket. Jag gick i alla fall ut för att handla och se mig omkring lite i samhället. 

 

     

 

Jag gick in på Acleja Blomsterhandel för att köpa nya blommor i två småkrukor. Hade blommande växter där förut men nu köpte jag två stycken Aloe Vera varianter. Kunde inte låta bli att fota deras snygga vattenkanna som jag gillar formen på. Klicka här för att komma in på Aclejas facebook 

 

 

Klicka här för att komma in på Vaggerydstorget.se och se lite information om Acleja som är anslutna där. 

 

   

Husbygget i centrum fortskrider. Det kommer att bli 2 st 6 våningshus. 

 

 


Allt är en lektion i förklädnad. ~ Okänd 

   


#Kusmi #Yoghurt #Lindströms #Tesil #Acleja #Vaggerydstorget

Av Malin wiper - 17 mars 2014 00:32

   

  

Jag var in till Vaggerydstorget.se i fredags för att få lite material till ett inlägg här i bloggen. Här är jag på väg in genom ytterdörren som sitter så kul i hörnet av huset. Jag frågade Camilla Boman (Marknads & Support Projektledare) som förut intervjuade mig till deras sida, om jag fick skriva lite om dom och det gick bra.  


       

 

   

Mikael Wahss, MWiAB, är ägare, VD och arbetar med säljfrågor och Martin Berggren som är webbdesigner. MWi AB  gör även hemsidor.

 

           


Digilär producerar digitala läroböcker åt högstadie och gymnasiet.   

Antar att  dom har sina redaktionsmöten och genomgångar för kommande uppgifter runt detta bord. Lite tidsenligare där än övriga lokalerna. En lampa som ser ut att sväva i luften och stolar i olika färger. Bredvid bordet har ägaren Mikael Wahss sin arbetsplats. Klicka här för att komma in på digilär.se

 

 

  

Här ser ni hela det härliga gänget som arbetar där. Mikael Wahss står på andra raden som nr 2 från vänster. Tyvärr så blev bilden lite ljus fast vi drog för gardinerna men efter lite arbete i fotoprogrammet så får den duga. Bredvid honom står Camilla Boman som sysslar med Marknads & Support, projektledare. Jennie Almlöf står bredvid Camilla och hon är journalist och vår fd granne. Hon hade med sig sin lilla flicka och det är hon som vinkar så fint.Det skall börjas i tid.

Hanna Persson syns längst upp till vänster, hon är praktikant och studerar PR/Marknads-kommunikation i Jönköping.  

 

 

        

 

 

I främre raden från vänster ser vi  Johannes Fag som är webbutvecklare (han och hans fru köpte vårt hus). Bredvid honom sitter Goran Dzalto som är ägare av FG Webbtjänster och han arbetar med annonsering och säljfrågor. Bredvid honom sitter Simone Kamm som arbetar som redaktionsassistent på Digilär AB. Hon flyttade till Vaggeryd från Karlskrona för drygt en vecka sen och hon kommer att skriva en krönika åt Vaggerydstorget. Martin Berggren nedre raden längst till höger i randig tröja arbetar som webbdesigner.  

 

   

Jag tar med ytterligare en bild på gänget eftersom jag var så klumpig och fotade när Camilla Boman tittade neråt på förra bilden. Vill ju gärna att hon skall synas också.

 

 

                           

 

 

   

Gammal anrik dörr med ingraverade svalor minner om svunna tider mitt i det kreativa brus från dagens samhälle.  Dörren och fönstret med etsade fåglar är original från när konditori Fenix huserade i lokalerna. 

 

   

Här sitter till vänster Martin Berggren, webbdesigner och till höger Johannes Fag, webbutvecklare. Fototapeten på väggen är skapad av Mattias Bokinge som är bror till Åsa som driver Ritz Konditori.         

 

   

Här i denna rundel med personliga möbler satt jag med Camilla Boman, Goran Dzalto och Mikael Wahss och pratade. Jag fick information om deras verksamhet men har sen fått läsa på lite eftersom jag inte är helt hemma i denna nya arbetsvärld. Man är aldrig för gammal för att lära.

 

 

 

                          

 

 

 

   

Tavlan med rovfågeln är av Mattias Bokinge. (Bokinge.se

Nu har det fantastiska Vaggerydstorget börjat fyllas med mer innehåll och jag tycker själv att sidan är lättläst och bra uppbyggd. Det är lätt att hitta där och man får det mesta inom kommunen på en gång utan att behöva gå in på allas hemsidor och facebook. Det är inga problem att hitta det man är ute efter.  För närvarande har dessa anslutit sig: 13 restauranger, 34 butiker, 12 företag och 18 föreningar. Nu har även Waggeryds Museiförening gått med där. Det är gratis för föreningarna och ideélla organisationer. 

 


Jag har själv stor hjälp av Vaggerydstorget.se när det gäller bloggen eftersom det finns finns en evenemangskalender. Det är ett suveränt skyltfönster på webben. Av 140 föreningar har 18 föreningar registrerat sig men det borde vara fler och man kan bara gå in på sidan och registrera sig.
 

 

   

Att sponsra Vaggerydstorget kostar 12000kr/år och det vore bra med fler sponsorer för det blir lönsamt i längden. Sidan betyder också mycket för de som gästar vår kommun.

 

Vaggerydstorget.se startade upp för 2 år sedan. Nylanseringen av Vaggerydstorget.se, 12 december 2013, är frukten av ett samarbete mellan Vaggerydsbaserade MWi AB och Skillingarydsbaserade FG- Webbtjänster. Vaggeryds kommuns köpmän deltar aktivt genom att sponsra och köpa reklamplats. Genom att handla lokalt och anlita hantverkare samt stötta lokala föreningar av alla sorter skapar vi ett dynamiskt samhälle som klarar sig gott i konkurensen med andra. 

 

   

Här sitter Simone Kamm som är helt nyanställd som redaktionsassistent. Hon kommer från Karlskrona och har endast bott i Vaggeryd drygt en vecka. Digilärs två programmerare var inte på plats. Lokalerna delas med Digilär AB - Digilär.se.       


  

Fönstret mot omvärlden som Vaggerydstorget.se utgör kommer att spela stor roll. Vaggerydstorget.se är under ständig utveckling och kommer att anpassas till mobiler  och dom kommer att få appar till smartphone och plattor samt kopplas mot nätets många aktörer som facebook o.d    

I de fräscha lokalerna på Östergatan 4 har man låtit 1950-60-talets möbler dominera. Det är ljust och luftigt och man arbetar för högtryck. Här finns framåtanda och kompetens. Med hjälp av Vaggerydstorget.se kan vi nå långt ut på nätet för att intressera fler att flytta till vår kommun 

 

   

Den kompetens inom webbpublisering som nu lokalt byggs upp inom kommunen kan bli ett kraftfullt verktyg och värdefull tillgång för enskilda föreningar, företag och politiker som strävar efter att utveckla vårt samhälle 


  

Hanna Persson är praktikant         

       

     

Dom har långt gångna utvecklingsplaner  som kommer att visa sig så småningom. 
Jag är jätteglad att jag fick komma dit för jag blev så väl mottagen och gillade stämningen därinne. Vaggerydstorget  kommer även att ha begravningsbyråns lokaler till hösten, där ena rummet då blir redaktion för Vaggerydstorget och det andra blir kontor åt Digilär. Totalt 180 m2 kontor. 

 

    

I Vaggerydstorgets lokaler möter nutid, dåtid i en harmonisk blandning.  

 

 

                               

 

Lite detaljbilder. UfO-lampor, konferensbord och stolar (mm) är från Skillingaryd design center. http://www.skillingaryddc.se
 

 

Klicka här för att komma in på Vaggerydstorget.se och läsa om en föreläsning som sker 18 mars ang Visual Merchandising     Tusen tack för att jag fick skriva om er, jag önskar er allt gott...           
#Vaggerydstorget #Wahss #Boman #Skillingaryd #Goran #Johannes #Jennie #Simone #Martin #Hanna

Av Malin wiper - 16 mars 2014 18:08

  

Jag hittade en skylt när jag städade som jag glömt bort. Det står "Gästrum" på den och när jag köpte den så var det ett impulsköp för jag glömde bort att vi inte har några dörrar till våra rum. Vi har tagit bort dom och har draperier istället. Har vi gäster så tar vi upp en dörr från källaren. Att ge bort en sån skylt funkar inte heller för det är inte säkert dom man ger till vill ha just den skylten på sin gästrumsdörr. Så jag stod och funderade om jag skulle lämna in den till second hand eller lotta ut den. Jag stod i hallen och vände mig om och då föll min blick på garderoben vi har i hallen.


  

Jag hängde helt enkelt upp den på dörren på kul. Om nån undrar som skall ligga över hos oss så kan man ju skoja till det lite och säga att det är vårt gästrum som dom får "Stå över i"   

 

   

Vi gick in på Erikshjälpen i Huskvarna för ett tag sen när vi hade ett ärende in till storstan. Då blev min man stannandes framför denna radiogrammofon och blev supernostalgisk för hans föräldrar hade haft en precis likadan när han var barn. Mina föräldrar hade också en radiogrammofon men den var mer rundad i formerna och blankpolerad och den hade en sån funktion att man kunde sätta många stenkakor (grammofonskivor) ovanpå varandra och när en var färdigspelad så ramlade nästa ner på skivtallriken. Det var det modernaste man kunde ha då...  

 

 

     


Den vi såg var av märket Centrum AB Gylling & Co Stockholm. Bertil Gylling var han som 1912 grundade företaget Gylling & Company och 1937 Centrum Radio (tillverkare av bland annat radioapparater, snabbtelefoner och annan hemelektronik. TV-producenten och programledaren Thomas Gylling är barnbarn till Bertil Gylling (senior) 

 


Ljudet på detta klipp var verkligen irriterande...  men kul att få ta del av, tiden går och vi med den...   

 

  

 

Här är en radiogrammofon som är till salu på tradera för 900 kr och den har samma funktion med skivspelaren som mina föräldrar hade med en arm där man sätter flera skivor som ni ser på bilden. Klicka här för att komma in på Tradera. 78-Varvare kallas den äldre typ av grammofonskiva som var den dominerande typen av fonogram fram till vinylskivans genombrott under 1950-talet. Även känd som stenkaka

 


Klicka här för att se ett nostalgiklipp från Hylands Hörna där Siv Malmkvist blev intervjuad 

    

    


#Centrum #Gylling #Gästrum #Malmkvist #Hyland

Av Malin wiper - 16 mars 2014 12:39

 

Acleja 

Jag har inte mycket tid för bloggen denna helg för vi håller på att rensa för full i skåp och garderober. Jag har hållit på i sovrummet och min man i köket och när allt är klart uppe så tar vi upp 3 kartonger i sänder från källaren och rensar. När man tittar ut så får man vårkänslor men vi måste få detta gjort. 


  

Sånt som man letat efter kommer nu fram och så gjorde också en massa tyger jag köpt bland annat detta som är jättesnyggt. Jag har inte en aning om vad jag hade tänkt ha det till men antar duk eller klädnypeklänningar. Jag vill egentligen ha bra ordning och kontroll men har inte orkat lika mycket sen jag blev sjuk. Fast nu skall vi försöka skärpa oss. Jag är tvungen att städa i omgångar och vila emellan så nacken får slappna av en stund.  


      

Hittade även dessa och många fler. 


  

Jag har städat två garderober så nu hittar man allt. Det ser inte ut som jag har många skor men vi har två garderober var plus skoskåp där vi har promenadskor. Sen finns det fler skor i källaren. Jag slås av att jag bara har skor i svart, blått och beige. Får nog ta och köpa mig nåt färgglatt till vår och sommar. Alla kläder ryms inte i garderoberna så vi har byråer också. Numera har jag inte råd att köpa lika mycket som när jag arbetade för då räcker det inte till guldkanten som jag också måste ha med fika och mat ute emellanåt. Jag har faktiskt lärt mig att bli lite sparsammare dom sista åren  för vi har fått dra in på många nöjen såsom resor, hotell, teater mm. Fast man vet ju aldrig för Svenska Spel kan ju ringa...   


      

Jag har ett par som är lite mer färgstarka och det är sandalerna i mitten som är köpta på City Skor där jag köper mina skor. 


Den andra garderoben har jag finskor i och dom är också i samma färgtoner. Nu är det även fint i överskåpen där jag har väskor mm. Vi har en massa saker ovanpå garderoberna också som skall rensas bort. Jag ser detta som en vårstädning och att det skall bli lättare om vi måste flytta för efter att det blev lite lugnare så har det börjat igen med timtal av olika ljud som man inte kan fly ifrån. Det är så mycket med detta så man blir snurrig och det verkar inte som man skall få rota sig nånstans utan måste ryckas upp igen. 


  

Min  man hittade en massa saftflaskor vi köpte på Rudenstams för ett tag sen som vi hade satt på ett dumt ställe, lätt att glömma bort. Detta är deras svartvinbärssaft som är suverän att bjuda på en varm sommardag med en massa isbitar i glasen 


  

Sen har vi dessa två som är en Havtorn från Brunneby och är min mans favorit. Den andra en fläderbär också från Brunneby och jättegod den också.


  

Nu när jag rensade så hittade jag även denna väska från "Björn Borg" som jag hittade på second hand för ett tag sen för endast 20 kr och den är kraftigt blankt tyg

  

              

Väskan är ett bra ombyte till andra sommarväskor och passar nog också en sommarkväll om man är ute på nån sommarunderhållning. 

 

   

Jag har nu fått ihop två kassar till second hand och en hel del saker som det bara är att slänga. Min man åkte ut och köpte lite Thaimat från vår fantastiska Nha-Trang eftersom vi inte kände för att laga mat i dag utan fortsätta så vi får så mycket gjort som möjligt.

  

   

Vi tog kyckling med cashewnötter och massor av goda grönsaker. Detta är bara en portion men det är så mycket så det räcker till 2 personer. På vardagarna så har dom buffé så som plockar i lite av varje i avsedda formar.

 

 

Klicka här för att komma in på Vaggerydstorget.se där dom finns representerade och man får en bra beskrivning av stället och får ta del av deras meny, öppettider mm.  

 

    

Jag måste visa denna läckra jumper som jag såg på Lagos för ett tag sen. Jag provade  och den satt jättebra och kvaliten var fantastisk men priset var över närmare 349 kr och jag tänkte på min bloggvän Pisan som älskar Ugglor när jag såg den. Jag valde mellan denna och en annan långärmad tröja och tog den med lång ärm men hade velat ha dom båda. 

 


Så här skall ugglor ha det inte vara nåt husdjur som man ser i många klipp på Youtube. I Sverige är det inte tillåtet men i vissa andra länder så är dom husdjur precis som hundar och katter och det tycker jag är helt fel. Klicka här för att läsa varför man inte skall ha Ugglor som husdjur. Klicka här för att läsa en artikel i Metro

 

 

 

Jag hade egentligen inget att skriva om så det blev ett virrvarr. Hoppas ni haft en fin helg och lika soligt som här. Vi har fått dragit ner alla persienner i vardagsrummet för åt det hållet så skiner solen in ända framåt kvällen. Ha nu en fortsatt fin söndag och sköt om er...  #Nha #Jumper #Lagos #Uggla #Väska #Rudenstams #Vårstädning #Skor


Av Malin wiper - 15 mars 2014 12:00

  

I går regnade det hela kvällen från att ha varit soligt hela dan men blåsigt. I dag tar jag en liten paus från bloggen för jag skall förutom att färdigställa inlägget om Vaggerydstorget.se börja rensa i källaren genom att vi tar upp 2 kartonger åt gången. Sen har vi skrivit upp 4-5 punkter som vi skall bocka av när dom är gjorda. Innan sommaren så skall det vara fritt från allt onödigt skräp både uppe i lägenheten och källaren. I går efter att min man och jag fikat på Ritz så hade min man ett ärende till Wahlbergs Ur & Guld och då hade dom fått in jättehäftiga klockor som jag kollade in. 

 

 

Denna som såg ut som en vinyl skiva och hade gjorts så den såg sliten ut på vissa partier. Den var jättehäftig och jag blev så sugen på att köpa den. Märket är Nextime

 

 

 

 

 


Klicka här för att se vart jag hittade denna bild

 

   

Det blev så att jag köpte den och den får stå på skoskåpet i hallen ett tag eftersom den inte bara är en väggklocka utan den har ett ställ baktill som man fäller ut och kan ställa den där det passar. Dessutom är det tyngd i den eftersom den är i glas och inte i plast. Det är ett tyst urverk och det gillar jag. Den var jättesvår att fota eftersom det blänkte hela tiden. 

 

The Beatles med Please please me 

 

  ' 

Dom hade även en större modell som såg ut som en vinyl LP och på etiketten står det "Spinning Time". 

 

   

Här en väggklocka i  spegelglas som också var häftig men den var svår att fota

 

  

Denna var också läcker 

 

En färgstark klocka för ett barnrum   

 

Detta inlägg skrev jag i går men nu lägger jag till lite. Vi tog sovmorgon så vi vaknade 10.00  och solen skiner för fullt och det är 3 grader varmt. Vi skall ändå sätta igång och fixa med sånt som vi kommit efter med och jag kommer bara att vara ute lite här när jag färdigställer mitt inlägg ang Vaggerydstorget.se. I går tittade jag lite på Let`s Dance och jag tycker det var fel par som åkte ut men så är det ofta. För en stund sen ringde min ungdomsväninna Anki och vi pratade ett tag. Vi har kännt varandra sen vi var ca 13 år gammal och vi har haft jättekul, sen tappade vi kontakten ett tag eftersom jag flyttade så mycket, men vi har alltid sökt upp varandra igen och nu har vi haft regelbunden kontakt sen 1992 och det känns kul. Nu önskar jag er en trevlig och njutningsfull lördag kära läsare. Kram på er...  

 

   

 

#Wahlbergs #Vaggerydstorget #Skiva  

 

Presentation

Vaggerydstorget

   

Hallstahems elbilspool

 

Jonathan Hammarteatern 8/11 premiär

 

Shop Esmeralda firar 25 år

 

Mitt senaste bildspel djurliv 12/10

 

Arkiv

Hallstaparkens höstprogram 2019

 

Vinylcafeét Västerås Saluhallen Slakteriet

 

Supernova Sightseeing (sonens video)

 

Juegopadel.se

 

Mitt senaste bildspel 3/9 2019

 

Hallstas Café & Restaurang Hallstahammar

 

Mitt bildspel Hallsta Café & Restaurang

 

Thore Skogmans Museum Hallstahammar

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Mel's Garage Enköping bildspel

 

Bildspel Hallsta Cruising del 3

 

Filmklipp Hallsta Cruising Malin

 

Hallstaparken Hallstahammar

     

Sagabiografen i Hallstahammar

   

Hammarteatern Hallstahammar

   

Gunnar Höglund JP skrev om oss

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

                     

Onedotzero promo

 

Moliden nostalgimack

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Mitt inlägg om Vaggerydstorget.se

 

Fråga mig

107 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Frisering

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok

Följ bloggen

Följ Öppen Ridå med Blogkeen
Följ Öppen Ridå med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se