Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 5 februari 2014

Halsduk från Annelie!

Av Malin wiper - 5 februari 2014 08:45

  

Häromdan kom min man in med ett vitt stort kuvert från brevlådan och inuti fann jag detta vackra paket så fint inslaget. Jag blev så överraskad och funderade på vem som skickat mig en födelsedagspresent. Sen såg jag bakpå paketet att det var från min vän Annelie som bor i Trelleborg en jättefin, generös och snäll tjej. Jag har fått saker från henne förr både te och en jättefin drömfångare som jag har på väggen bredvid sängen på min sida. 


    

I paketet fann jag denna snygga, mjuka stickade halsduk som ser ut som den är i päls och den är i en kall beige färg som passar mig utmärkt för jag är "Vinterkvinna" vad gäller färgskala. Tusen Tack snälla du, jag blev så glad och överraskad...   Jag skall ha på mig halsduken så fort jag kan jag kan och då skall jag be min man fota mig så jag lägger ut en bild då, det är svårt att få fram riktigt hur den ser ut på bilden jag tagit. Den är öppen nedtill och ser ut som en tunnel. Annelie har jag kännt rätt länge nu och det är så kul att följa varandra i både blogg och fb. Hon och hennes man  är ett tufft par som åker motorcykel och hittar på en massa saker tillsammas. Jag hoppas dom kommer förbi oss i vår eller sommar så vi kan träffas. Klicka här för att komma in på hennes blogg.  

 

Lady Gaga och Joseph Gordon Levitt med låten Baby It´s cold outside. En låt som sjungits in av många i olika versioner.

 

 

Jag är lite bättre nu men vet inte om jag kommer att gå ut i dag. Tur att det finns film att kolla på och just nu kollar jag på "Netflix" filmer där jag har gratis just nu. Det tråkiga är att jag skulle ha "Tjejkväll" men jag klarar inte av mycket folk nu och att baka och hitta på saker. Jag hoppas jag kan ha den till nästa vecka istället. Klicka här för att se vad vi gjorde på förra tjejkvällen. Ha en fin onsdag kära läsare och tusen tack för era fina kommentarer. Jag pratade med Inger och hon hade velat gå ut och gå men jag sa att vi tar det en annan dag. Jag kanske åker ut med min man i bilen en tur. 

 

 

A2Z 

 

Klicka här för att komma in på Vaggerydstorget och se vilken film som går nästa gång på Folkets Hus Bio.

 

 

 

#Annelie #Halsduk #Gaga #Motorcykel  

 
 
Maya

Maya

5 februari 2014 08:51

JAAA! Vad kul :) Jag fick ett exakt likadant paket när jag fyllde år för ett par veckor sen ;) Likadant inslaget och likadan halsduk...Så nu kan vi vara vinterfina båda två :D Blev också jätteöverraskad och glad! Hon är en fin vän :)

Hoppas smärtorna ger med sej helt idag och att Du är rädd om Dej idag och vilar istället...(vi bloggläsare finns ju kvar även om Du inte bloggar).
Kram!

http://maypel.wordpress.com

Malin wiper

5 februari 2014 09:19

Vad kul att vi är två som fått present av samma person, hon är väl för gullig ;)och snäll.

Då får vi båda gå ut och njuta i våra fina halsdukar, jag gillar när dom är så mjuka för jag tål inte när det sticks.

Jag har inte direkt smärta utan uppspändhet och yrsel och dimsyn plus lite overklighetskänslor men nu är det bättre. Det blir så här i perioder och det kan bero på att jag legat konstigt eller sträckt mig med nån rörelse mm. Tack för din härliga omtanke vännen. Tack för dina fina ord

Ha en skön dag
stor varm kram

 
Ingen bild

Signhild Skrivmoster

5 februari 2014 08:54

Eftersom jag inte har den blekaste aning om när du har din födelsedag, så undrar jag om den varit eller är nu? Du skrev om paketet som en födelsedagspresent ... Jag vill ju inte missa att säga GRATTIS så jag gör de nu - på vinst och förlust!!

Fin present!! Hoppas du är bättre i din yrsel och nacke nu.
Kram från mig!!

Malin wiper

5 februari 2014 09:16

Jag hade inte tänkt fira min födelsedag men fick presenter från släkten och ville visa upp. Sen har flera luskat ut detta ;). Tack för ditt grattis goa du.

Ja du den var så mjuk och fin. Jag är bättre i nacken i dag för jag har behandlat mig så mycket så jag ber min man åka ut med mig i bilen i eftermiddag men han får köra så jag inte spänner upp mig.

Ha en skön dag
kramar

 
Anita

Anita

5 februari 2014 09:46

Goa morgonhälsningar. Den var jättefin halsduk som du har fått, jätte snällt av din vän, jag har heller ingen aning när du hade din födelsedag, men här kommer ett stort GRATTIS i efterskott. Kramizar!

http://dailylifewithanita.wordpress.com

Malin wiper

5 februari 2014 10:19

Ja du och den var ännu finare i verkligheten. Jag har aldrig satt ut min födelsedag vad jag vet för det är inte så viktigt längre. Roligare förr när man var yngre. Tack snälla du för ditt Grattis.

Ha en fin dag
kramar

 
Hebbe

Hebbe

5 februari 2014 10:02

Hej du,,Jag kollade snögubben i morse innan jag åkte från Uppsala,,han såg ännu emligare ut nu,efter nattens + grader..Är nu hemma i Skutskär igen,ser att snön har sjunkit ihop rejält..Haé Kram.

http://farfar0hebbe.wordpress.com

Malin wiper

5 februari 2014 10:20

Förstår att den fina snögubben snart är ett minne blott.

Ha en skön dag
kram

 
Filifjonkan

Filifjonkan

5 februari 2014 12:52

Hej. Ja så härlig halsduk du fått. Snäll tjej.Värmer gott sådana halsdukar det gråkalla vädret. Har lite sol idag hos mig faktiskt.
Den låten är en klassiker har för mig Frank Sinatra med dotter sjöng in den också. Hörde den i julas men då var det nog Dean Martin vill jag minnas osäker...men låten tar man inte miste på .Bra stöd för onda nackar. Finns så mycket bra grejor har en katalog med hjälpmedel och det finns hur mycket som helst att beställa hem Jag har köpt flasköppnare potatisskalare och lite greppvänliga grejor därifrån.Du får krya på dig så du kan hänga med på allehanda grejor sen igen :

http://filifjonkan-se.bloggplatsen.se

Malin wiper

5 februari 2014 18:13

Den är jättefin och hon är alltid så snäll. Det kommer nog att vara kallt länge än. Ja du den har många av dom stora spelat in. Jag har nog haft Både Frank Sinatra och Dean Martin inne i bloggen med den låten

Ja du det är tur att det finns hjälpmedel. Vad bra att du har hjälpmedel som gör att det blir mycket enklare allt.

Tack för omtanken

Ha en skön kväll
kramar

 
Annelie

Annelie

6 februari 2014 15:44

Varsågod gumman,, härligt att denna goa halsduk kommer till användning.
Har en likadan själv.. :o))

Sköt om dig vännen.. // Varma Kramar <3

http://minegen65.blogspot.com

Malin wiper

6 februari 2014 16:21

Den kommer verkligen till användning och jag gillar såna som är mjuka och goa runt halsen. Skall inviga den nästa gång jag går ut.

Förstår att du också har en för dom är så fina och sköna

Ha en härlig dag
kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Torsdag 28 mars 08:45

    I tisdags tog vi en promenad nere i Öster Mälarstrand, Notudden. Här satt vi oss ner på dom nya bänkarna framför småbåtshamnen. Sen gick vi omkring och kollade runt lite på dom båtar som fanns där, än om inte så många än     Här sitte...

Av Malin wiper - Onsdag 27 mars 08:30

  I mångdags innan vi hämtade min son i Enköping så dukade jag klart så allt var färdigt till lunchen hos oss. Min son har blivit vegetarian så vi tillagade morotsbiffar som vi gjort några gånger förut. Klicka här för att få receptet på morotsbif...

Av Malin wiper - Måndag 25 mars 07:15

    Här kommer lite fler bilder från promenader, och som ni vet så gillar jag pelare. Här ett pampigt hus i centrala Västerås     Lite fler pelare jag stött på och jag tycker såna tillför mycket i stadsbilden     En lite annorlunda...

Av Malin wiper - Söndag 24 mars 09:00

    Detta är en Alfa Romeo Spider från 1972. Den såg jag på en av våra promenader och den var så läcker. Nu börjar det snart dyka upp lite mer veteranbilar och det känns kul                                                                 ...

Av Malin wiper - Lördag 23 mars 10:30

      Vi skall sälja våra två gula fotöljer av märket Swedese Nova. Vi har ingen plats för dom i  denna lägenhet för vi har tagit sovrummet till vardagsrum där vi även har våra datorplatser. Därför köpte vi denna stol Mellby på Jysk för ett tag s...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards