Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 4 augusti 2013

City Skor i Vaggeryd...

Av Malin wiper - 4 augusti 2013 13:00

  

I fredags var jag in på vårt City Skor för att kolla runt lite. Rebecka var tillbaka efter en härlig semester utomlands. Utanför har dom så fint med möbler och en snygg blomuppsättning på trappen.  



     

Gif paradise 


  

Jag kunde inte motstå dessa skor när jag provat dom, skorna satt så bra och var uppbyggda. Jag behöver ett par skor som jag bara kan sticka in fötterna i och även ha på mig inomhus. Dom var nyhemkomna och jag blev så förvånad när jag kunde ha storlek 38, har annars 39. Jag har inte krympt på längde så jag tror inte fötterna blivit mindre utan det är nog olika på skor. Dom var i mocca och lite aprikosfärgade,  man kan spänna in och ut med karborreband. Skomärket är "Tamaris". Klicka här för att komma in på en sida och se fler skor i detta märke.  


  

Köpte även denna mobilväska  för halva priset så den kostade 50 kr. Den finns i beige/blått också.  Det är en lång rem så jag skall ha den över axeln när jag inte vill släpa på en vanlig väska när jag är ute och promenerar. Man får plats med både mobil, nycklar och lösa pengar.


  

När jag ändå var där så fotade jag lite nyheter inför höst och vinter vad gäller damskor. Denna röda med lagomt hög klack gillade jag. Det är mycket i vinrött, grått, brunt och svart. Färgen på kläderna i höst ser ut att vara vinrött,  lilarött,  grått, silver, svart och mörkt kall grön och lite annat. I slutet av 70-talet hade jag ett par höga stövlar som hade denna färg, och dom hade samma höjd på klack. 


  

Dessa gillar jag också som har en kilklack i grå matt look.  


  

Dessa föll mig också i smaken med sin lite korta eleganta utformning. Dom ser ut precis som en vanlig sko där man har satt in ett skaft så dom blir som en liten stövlett. Det hade kunnat bli två skor i ett. Jag har redan ett par svarta boots med klack så jag behöver några med annan färg.


    


  

Det verkar vara mycket med remmar och spännen i år. Även stickningar på skorna. Fast det finns nåt för alla.  


  

Lågklackad boots som ändå ser lite sobert elegant ut med endast en rem.


  

Detta är ett nytt märke dom tagit in som  är lite bredare i lästen.          


  

Vill man ha lite grövre tuffare look så fanns dessa  med remmning och stickningar runtom.


  

 Här några hyllor med fler modeller.   


  

Blankt lysande klassisk höstsko med resår på sidorna


    

Vill man ha en helt stilren klassisk sko med liten klack så finns såna också. Dom har ett bra urval och köper in bra och säljbara skor.  

  

Cliff Richard & The Shadows med "Put on your dancing shoes" 


 

 
 
Ingen bild

Pea

4 augusti 2013 15:49

Hejsan vännen! Tack för din fina kommentar hos mej. Blev lite nyfiken och kollade och det är drygt 18 mil enkel väg att köra från er och till Karlshamn. Lite mer än du trodde ;)
Jag har också köpt mej en mobilväska. Väldigt praktiskt när man ska ut på promenad. Ha det gott. Kram!

Malin wiper

4 augusti 2013 18:30

Vad trist att det var så många mil men ibland åker vi lite längre sträckor.Kul att du också köpt en mobilväska. Jag invigde min i dag och det rymdes mer än jag trodde i den och det kändes så befriande att slippa väska.

Ha en skön kväll goa du
stor kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Tisdag 23 april 09:00

    I går åkte vi till Citypraktiken i Tillberga som är en filial till den i Västerås. Det var en bra bit att åka med bussen. Jag hade tid hos min läkare som heter Johan Thunander och det är samma läkare som min man går hos. Det är en ung läkare...

Av Malin wiper - Måndag 22 april 05:45

    Lunchen som kom av sig. Vi skulle ha haft min mans bror på lunch i lördags men jag blev dålig. Nu har jag lärt mig en läxa att aldrig skriva om nåt innan det hänt. Min mage blev dålig igen så vi fick ställa in och det känns både som magkatar...

Av Malin wiper - Lördag 20 april 08:30

    Jag har sett en dramaserie på svt play som min syster tipsat mig om. Den heter Painkiller. Det är den Guldbaggebelönade regissören och manusförfattaren Gabriela Picher som ligger bakom denna tv serie                                      ...

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards