Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 24 februari 2013

The Tulips!

Av Malin wiper - 24 februari 2013 08:00

    

Detta är väl ett bra sätt att visa hur man känner sig i dag....  Dessa tulpaner har jag bara haft i 2 dagar men ibland kan det bli så här och jag som inte ens hann sätta i en sockerbit som gör att dom kan resa sig igen. Det lärde jag mig av mamma. Jag har i alla fall lärt mig att ta det lugnt och försöka gilla läget när dom dåliga dagarna sätter in. Tur att det finns film och lite annat småplock att hålla på med. Jag njuter desto mer dom bra dagarna och försöker då göra det jag vill och längtar efter. 

 

 

Min man kom iväg till Betel för Gospelkonserten i går så han kommer att göra ett gästinlägg ang detta. Jag skickade med honom kameran så han även kan spela in lite när dom sjunger. Ingen idé att gräma sig för det går fler tåg. 

 

   

Inte skall ni tro att min pyssliga man slängde tulpanbuketten...  När jag kom ut i köket så hade han kapat av stammarna och satt resten i ett glas...   

 

   

 

Det var en bukett med tio tulpaner som jag delade upp i tre vaser och denna som står på min mans byrå har klarat sig rätt bra, det är bara att kapa av dom lite och bjuda på en sockerbit...  

 

   

Buketten min man fick på museieföreningens årsmöte håller sig bra och är jättefin. 

 

 

    

Eftersom jag jag måste vila ryggen i går så fixade Mr T maten och det blev pasta med denna läckra sås som består av kyckling, morötter, purjolök och lite till.

  

 

    

Så här ser det ut på tallriken. Det var jättegott.

 


The Tulips med "Summer song". Klicka här för att komma in på deras hemsida. Klicka här för att komma in på en sida där man får se hur gruppen ser ut.  

 

 

 

 

 

   

 
 
Sussi

Sussi

24 februari 2013 09:20

Så fiffiga ni är. Jag hade nog slängt hela buketten men det blev ju jättefint det ni gjorde. Då fick ni njuta lite längre :)

Maten såg riktigt god ut

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

Malin wiper

24 februari 2013 09:57

Jag hade nog inte tänkt på att spara blommorna men Mr T gjorde det ;)

Maten var jättegod

Ha en fin söndag
kramar

 
Lillemor

Lillemor

24 februari 2013 10:02

Men ser man på! Var det så enkelt? Tack för tipset. Jag ska föra det vidare. Själv kan jag inte ha tulpaner hemma. Jag tål dem inte. Tyvärr. Jag tycker de är så vackra och de påminner oss om att våren är på G. Om jag får tulpaner av någon som kommer hit så säger jag aldrig att jag inte tål dem utan jag ger dem vidare till någon annan. De närmaste vet ju att jag är allergisk mot dem så av dem får jag aldrig några. Den här årstiden har jag vackra sidentulpaner på bordet. Tillsammans med dem några "riktiga" videkisskvistar.

Vad tråkigt att du inte kunde gå på konserten men jag vet ju hur det är: vissa dagar funkar det bara inte.

Att ha en make som är duktig i köket är inte att förakta :) Min lagar också gärna mat. Just nu är han tyvärr sjuk så han hänger mest framför TV:n eller ligger och sover. Men det är bra det. Då blir han fortare frisk.

Ha nu en fin söndag ni två. Kram!

http://angemanalvens.blogg.se

Malin wiper

24 februari 2013 10:20

Ja du det lyckas för det mesta men jag var för sent ute med dom slokande tulpanerna. Tråkigt att du inte tål tulpaner men det finns som du säger i siden och jag har såna själv i en kanna.

Konserten var så bra men vad gör man. Min man njöt i alla fall där av den härliga musiken.

Härligt att du också har en man som är bra i köket och gillar att laga mat. Då får han krya på sig

Ha en skön söndag
kramar

 
Hebbe

Hebbe

24 februari 2013 10:56

Hej du,,Ja killarna från skolan är ju lite enklare att finna,,men tjejerna,då blir det svårare,dom får ju andra efternamn när dom finner sin rätta partner,jag har nyligen hittat en skolkamrat som bytte Löfberg till Eriksson,,hittade henne i Lund,,Kul..Haé Kram.

http://farfar0hebbe.wordpress.com

Malin wiper

24 februari 2013 11:08

Det har du rätt i. Vad kul att du hittade en skolkamrat än om hon bytt namn. Vad roligt'

kram

 
Hebbe

Hebbe

24 februari 2013 11:00

Visst är det så att det blir ett tomrum när en vän går bort,han var den som talade om för mig att vägen till min stuga var farbar varje vår,han tände även eld i spisen så det var lite värme i huset när jag kom upp,men min tanke är ändå,att efter en lång svår sjukdom,så har han nu inga krämpor längre,,och i mitt minne finns han alltid kvar.Haé Kram.

http://farfar0hebbe.wordpress.com

Malin wiper

24 februari 2013 11:07

Förstår att det blev ett stort tomrum för såna fina personer saknar man verkligen. Jag själv har svårt att hantera sorg och blir så ledsen och uppgiven. Vad omtänksam han var.

Tråkigt att behöva lida så länge innan man får somna in. Minnena finns alltid kvar precis som du så fint säger.

Sköt om dig och ha en skön dag
varm kram

 
Ingen bild

Petra

24 februari 2013 11:33

Hoppas du blir piggare snart!! Härligt med tulpaner finns så många fina färger och så fick jag lite ideer av dej och din man :)!!Kram

Malin wiper

24 februari 2013 11:43

Det kommer alltid att gå upp och ner med min hälsa men det finns dom som har det värre. Jag vilar och ser på film och njuter av en kopp kaffe med god smörgås till ;) Det är bara fantasin som stoppar vad gäller blommor. Bra att du fick nya idéer.

Jag är så glad att du tittar in. Dig har jag kännt längst på nätet sen Tasteline och det är så kul att vi har kontakt fortfarande.

Ha en fin dag goa du

kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Torsdag 28 mars 08:45

    I tisdags tog vi en promenad nere i Öster Mälarstrand, Notudden. Här satt vi oss ner på dom nya bänkarna framför småbåtshamnen. Sen gick vi omkring och kollade runt lite på dom båtar som fanns där, än om inte så många än     Här sitte...

Av Malin wiper - Onsdag 27 mars 08:30

  I mångdags innan vi hämtade min son i Enköping så dukade jag klart så allt var färdigt till lunchen hos oss. Min son har blivit vegetarian så vi tillagade morotsbiffar som vi gjort några gånger förut. Klicka här för att få receptet på morotsbif...

Av Malin wiper - Måndag 25 mars 07:15

    Här kommer lite fler bilder från promenader, och som ni vet så gillar jag pelare. Här ett pampigt hus i centrala Västerås     Lite fler pelare jag stött på och jag tycker såna tillför mycket i stadsbilden     En lite annorlunda...

Av Malin wiper - Söndag 24 mars 09:00

    Detta är en Alfa Romeo Spider från 1972. Den såg jag på en av våra promenader och den var så läcker. Nu börjar det snart dyka upp lite mer veteranbilar och det känns kul                                                                 ...

Av Malin wiper - Lördag 23 mars 10:30

      Vi skall sälja våra två gula fotöljer av märket Swedese Nova. Vi har ingen plats för dom i  denna lägenhet för vi har tagit sovrummet till vardagsrum där vi även har våra datorplatser. Därför köpte vi denna stol Mellby på Jysk för ett tag s...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards