Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 27 januari 2013

Nha-Trang Take Away!

Av Malin wiper - 27 januari 2013 16:00

  

I morgon kl 10.00 avslutas min gissningstävling. Klicka här för att komma in på mitt tävlingsinlägg. Ute är det bara 2 grader kallt just nu och snön håller sakta på att minska. Min man är iväg och lånar en borr för vår har gått sönder och har för svag slagborrfunktion. Nu får vi ändå upp våra dimrar i dag förhoppningsvis.      


  

Vi orkade inte laga mat i dag så vi köpte hem nudlar med kyckling från "Nha-Trang" Take Away som serverar Thaimat. Dom har funnits några år och har även kiosk bredvid matstället. Dom gör toppenmat och har blivit väldigt populära. Stället ligger bara en bit ifrån där vi hade vårt hus.  En portion av nudlarna räcker till två persioner. 

 

Klicka här för att se vad jag skrivit förut om stället  


Klicka här för att se vart jag hittat bilden på dessa ätpinnar i rostfritt stål.



Min mans brors son med familj skall åka till Thailand snart och även ta med sig sin lilla son Emil som fyller två år i mars.  Jag själv är inte så mycket för sol och bad så det är nog inget land för mig. Fast man hör ju hela tiden hur populärt det är bland Svenskarna att åka dit. Jag har en väninna vars son har varit dit massor av gånger. Jag bara tog ett klipp i högen på Youtube som handlar om Thailand eftersom jag varken kan se eller höra nåt själv igen. Min son sa att många har problem med windows 8.

 

 
 
Annelie

Annelie

28 januari 2013 00:21

Thaimat är oftas väldigt rikligt när man köper,, ja numera kan vi absolut äta av en och samma portion eftersom jag bara äter ca 200 gr.. :-)

Windows 8 laddade jag ner på min f.d dator,, och det var den sämsta skiten jag hade,, fick lov att ta bort den igen,, "förstörde" nästan allt jag hade på datorn.

Kramar om Annelie

http://minegen65.blogspot.com

Malin wiper

28 januari 2013 08:12

Den maten vi åt hade räckt en vecka åt dig som äter så lite ;) vet ju att det blir så när man gjort en sån operation. Ja du jag har hört att det är rena smörjan denna windows 8 så vi skall ta tillbaka sjuan. Tråkigt att den ställde till så mycket för dig.

stor kram

 
Maya

Maya

29 januari 2013 19:58

Sawadee (Hej på Thai)

Ohh, vilket BRA videoklipp! Det här hade jag velat ha på DVD! (51min drygt och jag satt klistrad HELA tiden!)

Jag känner igen flera ställen och saker jag sett/gjort live! Åh, jag blir alldeles varm i hjärtat, vilka minnen!

Bl.a
Wat Phra Kaeo - Smaragdbuddhans Tempel
Gyllene Templet
Royal Grand Palace
Khlongs-boat Tour
Damnouen Saduak Floating Market - Flytande Marknaden
River Kwai Bridge & Kanchanaburi & Nam Tok
Kanchanaburi Military Cemetary
Åkt båt på Chao Phraya - Livets Flod i Bangkok

Får jag "låna" videoklippet till min blogg också senare? Det fanns ju massor jag kände igen mej där jag varit (& gjort). Har aldrig sett detta klippet förr.
Jag älskar Thailand, inte bara för sol och bad, utan även för det fantastiska folket, den goda maten, sevärdheterna, naturen, kulturen, arkitekturen, fotografering och såå mycket att se och göra!

Hoppas Ni får ordning på Windows så Ni kan se och höra videoklippen!

KRAM!

http://maypel.wordpress.com

Malin wiper

29 januari 2013 20:26

Jag hittade klippet på Youtube så det är bara att låna på ;) Lyckost som sett och upplevt allt detta. Kul att du inte sett det förr. Jag kan höra och se klipp bättre nu fast vi inte har ändrat för jag har gått in på Crom som är bättre när det gäller windows 8. Jag skulle vilja åka dit och bara åka/gå omkring och bara uppleva saker.

kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Tisdag 23 april 09:00

    I går åkte vi till Citypraktiken i Tillberga som är en filial till den i Västerås. Det var en bra bit att åka med bussen. Jag hade tid hos min läkare som heter Johan Thunander och det är samma läkare som min man går hos. Det är en ung läkare...

Av Malin wiper - Måndag 22 april 05:45

    Lunchen som kom av sig. Vi skulle ha haft min mans bror på lunch i lördags men jag blev dålig. Nu har jag lärt mig en läxa att aldrig skriva om nåt innan det hänt. Min mage blev dålig igen så vi fick ställa in och det känns både som magkatar...

Av Malin wiper - Lördag 20 april 08:30

    Jag har sett en dramaserie på svt play som min syster tipsat mig om. Den heter Painkiller. Det är den Guldbaggebelönade regissören och manusförfattaren Gabriela Picher som ligger bakom denna tv serie                                      ...

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards