Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 9 januari 2012

Stjärnorna på slottet!

Av Malin wiper - 9 januari 2012 08:30

 


Jag brukar kolla på "Stjärnorna på slottet" och tycker detta är den bästa omgången hittills. Gillade verkligen Christer Lindarws dag, han var en behaglig person. Dessutom är han och hans After dark nästan det enda renodlade underhållningsprogrammet på tv numera. Jag njöt hejdlöst av deras show på tv i helgen där han visar en komisk ådra också . Han hade lagt upp det så bra utan en massa jobbiga tävlingar. Det var intressant detta med professorn som kom och pratade om att det inte alls är farligt att vara lite lat för då får hjärnan tid att återhämta sig.  Numera så skall man först arbeta minst 8 timmar/dag, sen hem till familjen och sist förverkliga sig själv med både motion och kurser på kvällarna, hur i hela friden räcker tiden till för en familj numera som även ständigt är uppkopplad?.  


                   


 


Klicka här för att läsa hela historien om After Dark


               


Louise Hoffstens dag i går var också jättebra och annorlunda.  Jag ser nu fram emot Johan Rheborgs dag  för han är så himla rolig på ett spontant sätt. Hans repliker i programmet är obetalbara. Klicka här för att komma in på Svt:s hemsida. Klicka här för att se Louise Hoffstens dag. Johan Rheborg  var med i föreställningen "Riktiga män" på Maximteatern som sändes i går på tv och det var en höjdare.


  

Rollbesättningen


Klicka här för att komma in på en sida och läsa om uppsättningen "Riktiga män" på Maximteatern. Klicka här för att se hela programmet "Riktiga Män" på svt play. Sceneriet var avskalat men skådespelarna gjorde så allt blev så levande ändå.


 


Här kommer en rätt ny låt med Louise Hoffsten som jag aldrig hört förut "I´ll Get By". Klicka här för att komma in på Louise Hoffstens hemsida



 
 
skrivmoster

skrivmoster

9 januari 2012 08:34

Jag tycker att Stjärnorna på slottet är ett bra program och man får se lite annat av artisternas sidor. Louise Hoffsten var jättebra som alltid. Jag gillar hennes musik och hon är härlig som människa.
Alla i denna omgång gör mig nyfiken och jag tittar gärna med stor behållning.

Önskar dig en fin dag! Här är inte ljust än - men jag hoppas på en klar dag för det är kallt, -15 grader!! Kram!

http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Malin wiper

9 januari 2012 10:11

Ja du det är verkligen varierande och underhållande. Kul att du också gillar Louise Hoffsten som är bred i sin musikstil också. Hon har ju spelat in en cd med visor också.

Ha en fin dag själv i kylan.

Varm kram

 
helga

helga

9 januari 2012 09:49

Jag har inte sett stjärnorna på slottet, men tycker väldigt mkt om Louise Hoffsten. Henne har jag sett live en gång. Hon är duktig! Jag såg fyra riktiga män igår men spelade in slutet då vi blev så trötta...

Ha en mysig dag!

http://www.helga1.bloggplatsen.se

Malin wiper

9 januari 2012 10:10

Jag har alltid gillat henne också. Lyckost som sett henne live. Det har min syster gjort också.

Riktiga män var rätt långt så jag blev också trött, men så bra

Ha en mysig dag själv
kramar

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

9 januari 2012 10:36

Vi följer också Stjärnorna på slottet, som vi tycker är en trevlig programform. Egentligen är jag inte så förtjust i Louise Hoffsten, men har ändrat uppfattning efter hennes dag. En intressant och ganska fantastisk person.
Vi såg riktiga män igår och gillade vad vi såg. Djupt allvar och humor i en bra blandning.
Önskar dig en bra dag!
Varma kramar,
Lambergsfrua

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

Malin wiper

9 januari 2012 11:26

Jag har också ändrat uppfattning om rätt många efter att både ha sett denna programform och "Så mycket bättre". Ja du hon har många sidor den kvinnan. Kul att ni också såg "Riktiga män" verkligen en bra blandning och skådespelarna gjorde fantastiskt bra ifrån sig.

Ha en fin dag själv
varma kramar

 
Stintan

Stintan

9 januari 2012 11:26

Tack för ditt inlägg om "Stjärnoran på slottet"!
Har alltid tyckt om Louise. Jag tycker att hon är beundransvärd som lever som hon gör. Hon ser sig själv inte som sjuk. Och visst var Christers dag helt fantastisk. Jag har alltid beundrat honom men inte känt till så mycket om honom

Min mans sonhustru har fått MS. Först kom det ju som en chock, så klart, men efter att ha haft diagnosen i snart två år nu så försöker hon också leva ett så normalt liv som möjligt.

Vi såg "Riktiga män" igår. Det var långt, men det var värt att sitta kvar. Alla var bra men jag måste säga att enligt mitt tycke så var Johan Ulveson bäst. :)

Ha en fin dag!
kram från ett snörikt Robertsfors

http://angermanalvens.blogg.se

Malin wiper

9 januari 2012 11:31

Varsågod! ;) Jag har alltid gillat henne också. Känner en person som träffat henne och blev så betuttad ;) Christer är verkligen härlig och har bjudit på varierad underhållning i många år nu. Vad tråkigt att din mans sonhustru drabbats av denna sjukdom också. Det tar tid innan man accepterar nåt sånt men så skönt att hon har det bra. Jag har för mig att det kommit nya mediciner som stoppar upp skoven.

Kul att du också såg "Riktiga män" och gillade det. Det var lite långt men som du säger värt att kolla klart. Jag tyckte också att Ulveson var urbra och han har en sån komisk ådra och utstrålning.

Ha en fin dag själv i det snörika landskapet

Här har vi pyttelite snö och 5 grader kallt

kramar

 
Gilla

Gilla

9 januari 2012 14:48

Klart att man följer med på Stjärnorna på Slottet! Det är ett verkligt bra program i år. Och inte så dumt som när man nästan skällde ut varandra eller trodde sej vara den största av alla. Årets program är det bästa. Stjärnorna har delat med av sej ,så man nästan gråter.

Sv: Baloo är verkligen en klok hund sin ålder till trots. Han är ju faktiskt bara 7 månader gammal. Det går heller inte beskriva så mycket kärlek vi känner för honom och hur mycket vi får av honom.

Kram/Gilla

http://trebgilla.blogspot.com

Malin wiper

9 januari 2012 15:25

Då har vi samma smak. Tycker också att det känns bättre om det inte är en massa konflikter som det varit förut och såna som bara vill synas och höras. Dom har verkligen bjudit på sig själva.

Visste inte att Baloo bara är en liten valp. Tänk att han är så klok och försikommen. Det är verkligen härligt så mycket kärlek en hund ger.

Ha en fin dag
kram

 
Znogge

Znogge

9 januari 2012 15:13

Jag tycker däremot att denna omgång är sämre än tidigare. Vet inte vad det beror på...

http://znogge.wordpress.com

Malin wiper

9 januari 2012 15:22

Ja så kan det vara också. Alla kan inte tycka lika.

Hoppas du har en fin dag
kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Torsdag 25 april 09:15

  I tisdags så fotade jag några ringduvor igen och jag gillar verkligen fåglar för dom livar upp vår miljö och vi har nåt vackert att titta på. När jag stöter på fåglar på trottoarer så brukar jag prata med dom i en låg vänlig ton. Då stannar d...

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 15:45

                    Lasse Åberg & Lazy Joe Lasse Åberg kommer till Kvarteret Igor fredag 26 april 17.00. Klicka här för att läsa om detta i Västerås Tidning. Vi hade ingen aning om detta men blev varse när vi besökte Kvarteret Igor i förmiddags ...

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 07:45

  Jag har sett serien UFO mysteriet på tv4 play. Det var min son som tipsade mig om denna serie. Felix har även med sig ufologen Clas Svahn                                             Det är Felix Herngren som gett sig ut på en svindlande ...

Av Malin wiper - Tisdag 23 april 09:00

    I går åkte vi till Citypraktiken i Tillberga som är en filial till den i Västerås. Det var en bra bit att åka med bussen. Jag hade tid hos min läkare som heter Johan Thunander och det är samma läkare som min man går hos. Det är en ung läkare...

Av Malin wiper - Måndag 22 april 05:45

    Lunchen som kom av sig. Vi skulle ha haft min mans bror på lunch i lördags men jag blev dålig. Nu har jag lärt mig en läxa att aldrig skriva om nåt innan det hänt. Min mage blev dålig igen så vi fick ställa in och det känns både som magkatar...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards