Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 26 december 2011

Tändare och lite annat...

Av Malin wiper - 26 december 2011 15:19


Free Orkut and MySpace winter Graphics Glitters
click to get More winter's Comments & Graphics


Jag hade skrivit ett långt inlägg och sparat mellan varje bild och text. Helt plötsligt var hälften jag skrivit borta så jag är så less på bloggplatsen nu. Dom har dessutom så mycket annonser nu så när man klickar på nåt så hoppar bilden ner ett hack och man missar det man klickat på. Jag orkar inte skriva om hela inlägget...  . Vi håller nu på att sätta upp mitt tändarsamlarskåp i hallen och jag skall försöka få in tändarna om vi hittar dom för min man har gått ner med kartongen i källaren för några dagar sen. Den skulle ha varit uppe. Vi går om varandra här och ställer till så vi inte hittar nåt snart...  


  

Här några roliga tändare ur min samling. Flera av dom har jag fått av min son. Det är stormtändare som med färgade lågor. När man tänder dom så blinkar framsidorna i olika färger och mönster. Jag skall försöka få in tändarna i dag i tändarskåpet men min man var tvungen att åka till huset för dörren till skåpet ligger kvar där. Jag har aldrig rökt men man kan samla på tändare ändå. Nu har Mr T satt upp tändarskåpet i hallen och jag har fått in en stor del av tändarna (hittade dom) men långt ifrån alla rymdes. Jag skall försöka få tag på en lampa i taket i hallen eller spolights som ser lite filmaktiga ut.


  

Dessa två hyllor varav en är en cd-hylla har hängt ovanför min mans dataplats förut men nu har jag fått hans databord till sybord som har samma träslag. Han har fått ta ett tillfälligt bord som vi haft på vår inomhusaltan tills han hittar nåt som passar. Dessa åker ner till förrådet så länge. Vi har i alla fall fått lite mer gjort i data/gästrummet så det känns som att det går framåt. Jag har inte varit utanför dörren i dag men i morgon skall vi frakta över grejer från huset så det blir helt tomt.


Klicka här för att komma in på Adeles hemsida. Ha en fin kväll



 
 
Maya

Maya

26 december 2011 20:46

Roligt det där med att samla på någonting. Jag samlar gärna på saker, men helst sådana jag kan använda, som t.ex Pennor, Nyckelringar, Skor och Smycken. Och det får inte ta plats, då är ju småsaker bra. Jo just det, jag samlar på sånadär "Hotelldörrskyltar" ("Stör Ej/Sover/Städning tack" och vad det nu kan stå på dem). Vi får väl se mera foton på alla tändare sen :) Kul det ska bli med "Filmhallen" :)

Hoppas Du mår bättre nu! Kul att Mr T kunde tomta iallafall. Och hoppas Ni börjar trivas i lägenheten snart, vips när Ni har klart så känns det nog som "hemma" ;)

KRAM!

http://maypel.wordpress.com

Malin wiper

27 december 2011 08:46

Det är som du säger bättre att samla på nåt man har användning av så jag fattar inte själv min faschination för tändare ;))

Hotelldörrskyltar skulle man vilja ha några. Det kommer att ta tid med filmhallen men nu skall jag beställa en stor filmklappa av dom på min mans arbete.

Vi är fruktansvärt trötta just nu och lite håglösa och vettskrämda ;) Bara vi får upp lite mer på väggarna och gardiner så kommer det att kännas bättre

God fortsättning
kramar

 
Sussi

Sussi

26 december 2011 21:01

Oj, här flyttas det och står i. Har ni hunnit fira någon jul? Verkar ni trivas bra i det nya? Vad många frågar jag hade du ;)
Kul med tändarna. Först och främst är det skoj med en hobby och klart dom betyder mycket för dig när du fått dom av din son. Du har så många fina och häftiga tändare..

God Fortsättning
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Malin wiper

27 december 2011 08:43

Det är väldigt kämpigt och lite ångestladdat att flytta efter 11 år. I går ville jag bara åka tillbaka till huset men sen känns det bättre igen. Bara vi får upp lite gardiner och tavlor mm så kommer det att kännas som ett hem.

Jag har samlat på tändare länge och även sålt bort en del. Just nu ryms inte allt så jag får ha resten i källaren

Kul att du gillar tändarna. Vi har inte firat mycket till jul i år men ätit både sill, jansson och köttbullar i vår ensamhet ;)

Det är bara att fråga på, det är bara roligt. Vi trivs bra men det känns så svårt i början

God fortsättning själv
kramar

 
Annelie

Annelie

27 december 2011 05:52

Suckar djupt,, precis när jag hade skrivit klart mitt förra svar på din blogg så "la datorn" av, vi måste köpa ett nytt grafikkort för skärmen bara slocknar ner iland så då måste hela skiten startas om och det är SÅ störigt.
Jaja, jag gör ett nytt försök.

För det första, vilken häftig tändarsamling du har.. :o))

För det andra, jag tycker ni har fått det riktigt fint iordning i eet nya hem, det är ju ändå inte länge sedan ni flyttade juu.
Jul får ni en ännu myisgre nästa år, se det så här.. gött att det bara var en helg i år.

För det tredje, häftigt detta med drömfångaren, har jag aldrig hört nån berättat om att de verkligen upplevt detta med drömmarna när de har en sån hängandes i stt sovrum.
Jag köpte en minimini till Göran i julklapp, då han tycker dessa är sååå fina. Den ska hänga i bilen.

Snälla gumman,, jag vill såååå gärna ge dig en sån drömfångare i en liten present, säg bara i vilken färg du vill ha den i så skickar jag en till dig. Vi har en butik här i stan som har såååå fina.
Du är ju såå genomsnäll och skickar saker.
Men, då är det ju detta med adressen, OM du vill skicka den till mig via mailen.
VILL verkligen göra detta för dig.

Ha det nu sååå bra som du kan ha det vännen, sköt om dig.

Varm kram Annelie

http://minegen65.blogspot.com

Malin wiper

27 december 2011 08:32

Ja du man blir så irriterad när sånt händer. I går försvann det ett halvt inlägg för mig. Det var bara en del av tändarsamlingen och allt ryms inte i skåpet. Kul att du gillar dom tändarna. Vad kul att Göran fått en drömfångare och tycker att såna är fina. Dom funkar faktiskt och när man haft dom ett tag så skall man gå ut och skaka av drömfångaren så drömmarna som fastnat där försvinner.

Men gulliga du så fint av dig att vilja ge mig en drömfångare. Tack för dina snälla ord och jag säger detsamma om dig. Jag skickar min adress. Ser att det inte är nån ide att opponera sig ;)

Ha det så bra själv i dag kära du
varmaste kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Av Malin wiper - Onsdag 17 april 07:30

   I går hade jag tid på Citypraktiken för att undersöka mina öron. För ca 1,5 år sedan så hörde jag ett litet brus i öronen på kvällarna. Sen eskalerade det men jag har inte hört bruset när jag varit utomhus utan mest när jag skall sova. Tyvärr ha...

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Av Malin wiper - Måndag 15 april 15:15

    Efter all musikunderhållning i lördags på Röda Korset så var det dags för dans. Det är en tjejdansgrupp från Fryx dance company. Dom väldigt duktiga, smidiga och hade en väldigt bra rytm och enérgi. Dom går på Fryxellska skolan          ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards