Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 11 april 2011

Lynn Anderson!

Av Malin wiper - 11 april 2011 13:48

Skylt som finns på ICA i Vaggeryd 


Jag har blivit mycket bättre i rygg och höften av övningarna jag fick av min sjukgymnast och även muskelavslappningen som går att hämta gratis här välj sedan gratissajter på vänster menyrad, då kommer man in på en ny sida och gå då längst ner där det står att man kan ladda ner avslappning på mp3-fil. Jag går fortfarande på både Alvedon och Ibemutin men har fått minska dosen. Har förstått att jag inte rört mig tillräckligt så nu är det andra regler som gäller och jag måste ruta in min dag så jag hinner allt som är nödvändigt för att jag skall må så bra som möjligt. I dag är det rena sommarvädret och det är bara att ta emot och njuta så gott man kan.

 

  

 

Min man har så många åtaganden i dag så vi gick ner till Ritz och tog en smörgåslunch och äter laxsoppa lite senare i dag. Min man tog en varm foccacia som var supergod

 


 


För min del blev det en fräsch och god räksmörgås med stora fina handskalade räkor. 


 


 


Kolla in deras fina cupcakes som dom började med för ett tag sen och dom varierar sig ständigt. Klicka här för cupcake recept.

 

  

 

 

 

Dessa bakelser fick verkligen tandvattnet att rinna...  

 

  

 

  

 

Stolarna till uteserveringen står här på språng för att ställas ut vilken dag som helst... 

 

   

 

Nu har det även blivit utställt lite blomdekorationer lite överallt i samhället. Denna står utanför ICA där vi även har två långa fina bänkar att vila kroppen på.

 

   

 

Jag har ägnat mig åt lite vårstädning i dag. Tar ett rum i taget och tänker inte på hur lång tid det tar. Min man är hemma en stund så han städar just nu toaletten. Hoppas ni har lika soligt och fint som vi har det här.


 

 

   

 

Här sjunger countrysångerskan Lynn Anderson Rose garden. Hon föddes 1947 i Grand Forks, North Dakota. Hon debuterade 1966 på Chart med Ride, ride, skriven av Liz Anderson. Hon fick en Grammy Award för denna låt 1971 och den är skriven av Joe South.

 

       

 

 
 
skrivmoster

skrivmoster

11 april 2011 13:58

Tack för ögonfröjden! En del fick det att vattnas i munnen medan annat värmde inombords för det var så vackert!

Hoppas du har en fin dag!
Nu går jag tillbaka till solen!
Kramar

http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Malin wiper

11 april 2011 14:07

Varsågod! ;) Det är så synd att man inte kan äta alla dessa läckerheter :(

Jag har en toppendag och hoppas du har detsamma

Njut i solen
kram

 
ansepanse

ansepanse

11 april 2011 17:48

vilka fina skyltar, undrar om Ica här hos också säljer dem
vad bra att du fått ett träningsprogram som ska hjälpa dig att bli bättre
Sv: tack min dag har varit bra
bamsekramar

http://kinaguld.blogg.se

Malin wiper

11 april 2011 18:58

Det fanns andra skyltar också. Dom kanske inte har riktigt samma sortiment överallt på ICA. Det är verkligen ett bra träningsprogram. Härligt att du haft en bra dag
kramar

 
Maya

Maya

11 april 2011 18:38

Vilka fina bilder! Cupcakes och Bakelser, Mmmm!

Här är det helt fantastiskt väder! Har bara njutit ute hela dagen :) Först nu, efter 18.00 gick jag in och tog en skön dusch.

Kram!

http://maypel.wordpress.com

Malin wiper

11 april 2011 18:57

Dom har så mycket gott på Ritz ;) Härligt att vädret är bra hos dig också.

kram

 
Ingen bild

Mia

11 april 2011 20:15

Underbart väder. Fantastiskt. Fina bilder du tar. Det är så härligt att få vara med i din vardag det dina ögon ser. Under tiden jag skriver får jag lyssna till härliga Lynn Anderson. Mmm vilka goda smörgåsar. Jag fick också ta en fika med dottern idag. En varm specialsmörgås med tonfisk och sallad o ruccola i plus philadelphiaost, tror jag det var och nån stark grej i med som jag inte vet vad det var. Jag får fråga nästa gång vad det var. Mmm gott var det. Blev inget kaffe för magen protesterar idag. Lika bra att inte ge den nåt då. Jo, angående att brandkåren gjort så många uttryckningar så var det gräsbränder. Det gröna gräset har inte kommit upp ännu och då det bara är det torra så blossar det upp så otroligt fort. Många som tuttar på i sina trädgårdar då de samlar ihop löv, grenar osv. Lite oansvarigt för brandkårens resurser går till onödiga bränder då de kanske behövs vid olyckor eller viktigare saker. Dottern min är nog kanske på väg till Jkpg och gå bageri och konditorilinje på tal om cupcakes. Hon älskar att baka dem. Vi får se vad som händer fram i höst. Kram vännen och ta hand om dig och Mr T.

Malin wiper

12 april 2011 07:30

Ja det är det verkligen och man bara njuter. Kul att du gillar bilderna. Lynn Anderson har jag inte spelat på länge men hon är en klassiker. Vad kul att du varit ute och tagit en fika med din dotter, kul att kunna bara sitta och umgås. Det låter som en jättegod smörgås. Min man har fått sluta med kaffe just nu för han har också besvär med magen. Håller med om detta med brandkåren. Vad kul att din dotter skall gå konditorlinjen här i Jönköping. Förstår att hon älskar cupcakes.

Ta hand om dig själv också.

Ha en fin tisdag
kramar

 
Stevie

Stevie

12 april 2011 14:16

Dom där mackorna ser verkligen goda ut!
:)
Lite lustigt:
http://photopeach.com/album/ubgpo6

Kram
Stevie

PS! Hoppas att Du har det bättre nu!
:)

http://esthonianangel.blogspot.com

Malin wiper

12 april 2011 14:24

Jag gillar ditt roliga klipp som jag blev varm i kroppen av. Så länge det finns liv så finns det hopp ;) Smörgåsarna var verkligen goda.

Jag är bra mycket bättre nu. Tack för din omtanke

Ha en fin dag
kramar

 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

12 april 2011 20:18

Åh vad mycket gott du har på bilderna! Känner hur snålvattnet rinner ner bland tangenterna :D
SÅ mycket fina blombilder som vanligt också, de har verkligen blivit en av höjdpunkterna här, du har blivit en bättre och bättre fotograf.
Sedan måste jag även tacka dig för länken till den andra bloggen med alla godsaker. Jag hittade massa recept som jag någon gång vill prova.
Kram på dig!

http://cdwoman.blogspot.com

Malin wiper

13 april 2011 00:36

Ja du det gör mitt också och jag har slarvat jättemycket. Vad kul att du tycker jag blivit bättre på foto ;) fast jag har ju ingen systemkamera så det är svårt att utvecklas. Kul att du får användning av länkarna.

kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Torsdag 28 mars 08:45

    I tisdags tog vi en promenad nere i Öster Mälarstrand, Notudden. Här satt vi oss ner på dom nya bänkarna framför småbåtshamnen. Sen gick vi omkring och kollade runt lite på dom båtar som fanns där, än om inte så många än     Här sitte...

Av Malin wiper - Onsdag 27 mars 08:30

  I mångdags innan vi hämtade min son i Enköping så dukade jag klart så allt var färdigt till lunchen hos oss. Min son har blivit vegetarian så vi tillagade morotsbiffar som vi gjort några gånger förut. Klicka här för att få receptet på morotsbif...

Av Malin wiper - Måndag 25 mars 07:15

    Här kommer lite fler bilder från promenader, och som ni vet så gillar jag pelare. Här ett pampigt hus i centrala Västerås     Lite fler pelare jag stött på och jag tycker såna tillför mycket i stadsbilden     En lite annorlunda...

Av Malin wiper - Söndag 24 mars 09:00

    Detta är en Alfa Romeo Spider från 1972. Den såg jag på en av våra promenader och den var så läcker. Nu börjar det snart dyka upp lite mer veteranbilar och det känns kul                                                                 ...

Av Malin wiper - Lördag 23 mars 10:30

      Vi skall sälja våra två gula fotöljer av märket Swedese Nova. Vi har ingen plats för dom i  denna lägenhet för vi har tagit sovrummet till vardagsrum där vi även har våra datorplatser. Därför köpte vi denna stol Mellby på Jysk för ett tag s...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards