Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 14 mars 2011

Allergi!

Av Malin wiper - 14 mars 2011 07:05

  


I dag är jag uppe med tuppen eftersom jag skall försöka hinna med så mycket som möjligt. Först min nackstretching som tar tid när man måste göra 4 övningar 3 gånger/dag. Sen skall jag till frissan och klippa mig 09.15 Hade tänkt spara lite längre hår men så fort det kommer till en viss längd så känns det inte bra. Förr hade jag jämt långt hår men det funkar inte så bra längre, fast jag fortfarande har tjockt hår enligt frissan. Min man har rätt mycket på måndagar så marktjänsten är helt min. Min tävling avslutas i dag 17.00 och jag har lagt till ett tredje pris i form av en klädnypeklänning.

 

     

   

  

 

Jag har fått byta diskmedel eftersom jag fick en allergisk reaktion med halsbesvär och hosta. Har haft Yes i hela mitt liv och helt plötsligt tål jag inte diskmedlet. Dom verkar ha gjort om nåt för det luktar inte som förut. Det behöver inte vara luktfritt men vissa lukter funkar inte för mig. Jag har blivit känslig efter att jag utsatts för både mögel och lösningsmedel på några arbetsplatser och det har satt sina spår så behöver ni en mögelhund om ni skall köpa hus eller husvagn så kan ni kontakta mig...  

  Jag håller nu på att testa ett diskmedel som ni ser på bilden "Neutral" Det luktar absolut ingenting och det passar mig. Jag är fortfarande lite besvärad i halsen men det sitter nog i ett tag. Klicka här för att läsa om "Neutral"

  

  

 

Nu är det riktigt obehagligt att läsa nyheterna. En ny explosion i ett kärnkraftverk i Japan och radioaktivt utsläpp. I går började jag fundera på hur det skulle kännas att vara där, riktigt försökte leva mig in men det går inte när man aldrig varit med om nån större katastrof än "Gudrun" som drabbade oss härnere. Att mista allt och sen jaga efter vatten och mat för att överleva, det är ogreppbart. 

 

 

   Hoppas ni får en bra måndag. Sköt om er....  

 
 
Maya

Maya

14 mars 2011 07:52

Jag har också blivit överkänslig mot vissa dofter och kan också jobba som mögelhund. Hahaha! Jag har ett extremt bra luktsinne, känner dofter folk inte känner på långa avstånd, dom flesta får lukta närmare och ibland kan det vara riktigt jobbigt (som när någon har fotsvett) då oftast jag lider mest av att känna odörer ingen annan känner...

Kul med ny frisyr, men dumt att Du inte får till det om Du vill spara långt. Kanske det beror på klippningen att det blir galet??

Här steg jag upp 4 och sambon kunde inte heller sova så han var uppe 05.30

Visst är det ogreppbart hur det måste kännas för människorna i Japan just nu. Usch så jobbigt. Innan allting är normalt igen, måste ta väldigt lång tid. Och alla saknade, undrar om dom hittas. Mina vänner har hörts av iallafall, dom mår bra. Skönt det.

Hoppas det blir bra med ny frisyr idag, lycka till :)

Ha en jättefin dag!
Kram!

http://maypel.wordpress.com

Malin wiper

14 mars 2011 08:14

Då har vi samma problem. Ibland är det svårt att undvika. Jag känner också lukter som bl.a min man inte känner. Det blir nog ingen ny frisyr för jag vet inte hur jag skall ha det. Passar inte i hellugg numera. Vill heller inte ha för kort hår eftersom det inte passar till mig. Oj! då har ni varit uppe före tuppen ;)

Ja det går inte att föreställa sig än om man försöker. Vad härligt att du hört från dina vänner. Det måste vara lättande.

Jag kommer nog hem likadan som nu men lite kortare ;) i håret.

Ha en jättefin dag själv
kramar

 
skrivmoster

skrivmoster

14 mars 2011 08:23

Undrar just vad som är i luften... jag vaknade också strax efter 4 och låg och vred mig till 5 då jag gick upp. I och för sig är det härligt att möta en tidig dag och jag är ju alltid morgonpigg!

Lycka till med klippningen!
Starka dofter är inte alls bra för någon av oss. Det blir lika rent utan dofter... det är bara något vi har med oss som en vana att det ska lukta.
Trevlig dag önskar jag dig! Jag ska "skypa" med mitt barnbarn som fyller 2 år idag!

Kram!

http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Malin wiper

14 mars 2011 08:41

Jag har också legat och vridit på mig och vaknat flera gånger. Kan det ha varit fullmåne tro?. Tack snälla du, det blir nog samma frisyr ;) vet inte vad jag skall ha annars för jag passar inte i för kort. Ja du har så rätt med detta med dofter.

Ha en trevlig dag själv. vad kul att ditt barnbarn fyller år. Grattis!

kram

 
Cattis

Cattis

14 mars 2011 08:32

Godmorgon! Jag håller med dig om att Yes har börjat lukta konstigt. Det här med att ha doft på diskmedel förstår inte jag.
Jag ska tror jag också ska prova neutral.
Enda är att jag tycker att yes är så bra till mycket annat. Fönsterputsning och så.

Lycka till idag och hoppas du blir nöjd med klippningen.

Det var tur du påminde om tävlingen.
Den måste jag gå in på direkt och vara med i.

Kram och ha en bra dag.

http://www.jagmenjag.se

Malin wiper

14 mars 2011 08:39

Då är jag tydligen inte ensam om att reagera på Yes som jag alltid tålt. Neutral verkar jättebra och jag känner ingenting. Jag provade med oparfymerad Yes men den luktade likadant. Det blir nog samma klippning som förra gången bara lite kortare. Tänkte ändra och ha hellugg men jag passar inte i det längre.

kramar

 
Annelie

Annelie

14 mars 2011 12:07


Va jobbigt att inte kunna använda YES längre,, då det är det absolut bästa handdiskmedlet enligt mig i alla fall.
Svårt att få ett diskmedel som tar fettet såå bra som Yes gör, men vad ska man göra när allergin sätter in.. :o//

Ha en bra vecka gumman... // Kramen <3

http://minegen65.blogspot.com

Malin wiper

14 mars 2011 13:30

Ja du jag fattar ingenting för Yes är det enda diskmedel jag haft i hela mitt liv. Skall skriva till dom och fråga.

Ha en fin dag
kram

 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

14 mars 2011 14:11

Hahaha jag är likadan jag, tänker att nu ska jag spara till lite längre men sen står jag bara inte ut när det kommer till en nivå.
Neutrals saker brukar vara väldigt bra, använder deras saker mycket i perioder.
Nästa gång vi tittar på hus som är riktigt intressant så hör jag av mig ;)
Kram!

http://cdwoman.blogspot.com

Malin wiper

14 mars 2011 15:08

Då tänker vi likadant ;) det funkar inte och man lessnar. Vad kul att du också brukar använda Neutral. Detta är första gången för mig och jag är nöjd

Ja du då är det bara att leja mig :0))

kram

 
Ingen bild

Mia

14 mars 2011 18:00

Skönt att klippa sig. Jag har tid i nästa vecka men jag får väl tya mig tills dess. Trist när man blir överkänslig då man blivit utsatt mkt för vissa saker. Bra att det finns produkter istället att använda. Kram fr Mia

Malin wiper

14 mars 2011 18:02

Ja du håret var lite slitet som det blir när man plattångar än om jag haft värmeskydd på. Härligt att du har en tid till frissan. Det är tur att det finns så många olika produkter så att nåt passar när man är känslig.

kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 15:45

                    Lasse Åberg & Lazy Joe Lasse Åberg kommer till Kvarteret Igor fredag 26 april 17.00. Klicka här för att läsa om detta i Västerås Tidning. Vi hade ingen aning om detta men blev varse när vi besökte Kvarteret Igor i förmiddags ...

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 07:45

  Jag har sett serien UFO mysteriet på tv4 play. Det var min son som tipsade mig om denna serie. Felix har även med sig ufologen Clas Svahn                                             Det är Felix Herngren som gett sig ut på en svindlande ...

Av Malin wiper - Tisdag 23 april 09:00

    I går åkte vi till Citypraktiken i Tillberga som är en filial till den i Västerås. Det var en bra bit att åka med bussen. Jag hade tid hos min läkare som heter Johan Thunander och det är samma läkare som min man går hos. Det är en ung läkare...

Av Malin wiper - Måndag 22 april 05:45

    Lunchen som kom av sig. Vi skulle ha haft min mans bror på lunch i lördags men jag blev dålig. Nu har jag lärt mig en läxa att aldrig skriva om nåt innan det hänt. Min mage blev dålig igen så vi fick ställa in och det känns både som magkatar...

Av Malin wiper - Lördag 20 april 08:30

    Jag har sett en dramaserie på svt play som min syster tipsat mig om. Den heter Painkiller. Det är den Guldbaggebelönade regissören och manusförfattaren Gabriela Picher som ligger bakom denna tv serie                                      ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards