Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 22 februari 2011

Storstädning!

Av Malin wiper - 22 februari 2011 13:37


   


Vi var på väg ut mot samhället när jag började se mig om hemma och då tappade jag lusten och vi bestämde oss för att göra ett ryck och städa så mycket vi kunde och rensa bort en massa. Här bakom draperiet på vår "walk in closet budget"...  hade det smalats så mycket grejer så vi kunde knappt städa. Jag behöver ju inte ha två symasiner där när det finns en vind att ställa upp den andra på. Det stod även en massa tavlor som vi inte har plats med och annat. Nu är det hur fint som helst och vi har tagit en liten paus. I dag mår jag mycket bättre i magen så det var nog en virus och det gjorde att jag spände upp nacken också.

 

     

 

Klicka här för att kolla vart jag hittade dessa lustiga galgar. Galgarna finns att köpa på Dutch interiör men är svindyra med sina 260:-/galge. Klicka här för att komma in på Dutch interiör

 

 

   


Tänk om man hade kunnat ha detta rum till en stor garderob med alla tillbehör av smycken, skor och annat. Nu är det både garderob, kontor och gästrum...  När man kollar på nätet på "Walk in closet" så ser det mer ut som det gör på klädaffärer och jag skulle nog känna mig lite vilsen...   

 

   


Här ser man en walk in closet som är lite häftigare, full av känsla. Den är inredd på en vind och vår vind ser nästan likadan ut. Tänk om man kunde varmbona och få det så här...   då skulle det bli en helt annan ordning på alla sak

 

  

 

Jag har duschat av våra konstgjorda blommor som vi har i sovrummet. Vi blev tvungna att skaffa såna för jag får inte vanliga blommor att överleva därinne eller också är det jag som är så dålig på blommor. Här ligger dom för att droppa av lite.

 

   

 

Vi orkade inte laga mat så vi tog take away i dag från vår Thaikiosk. Man får så mycket så en person räcker till oss båda. 

 

   

 

Jag har ingen nåldyna själv så jag tog denna själv. Det var länge sen jag gjorde den. Den står nu i rumsfönstret, jag gillar glasyren och formen på skålen. Under skrinet står det H & C selb Bayern, Germany. Klicka här för att gå in och kolla stämplar på en sida. Den som finns under mitt skrin är på övre bilden

  

   

 

Så här ser den ut inuti med en liten kattnål i mitten. Man behöver ju inte ta bort den till påsk...  Nu blev det en salig blandning i detta inlägg. Det känns så skönt att vi tog tag i hemmet och får lite bättre ordning. Vi skall samla ihop allt som vi inte skall ha kvar och stå på loppis eller sälja över nätet så man får in en slant för grejerna. Hittills har vi lämnat in allt på second hand. 

 

 
 
Znogge

Znogge

22 februari 2011 15:17

Jag har städat mina garderober i dag och fått rensat ut en massa gammalt. Men faktum kvarstår, vi har för lite förvaringsturymme. Så är det bara.

http://znogge.wordpress.com

Malin wiper

22 februari 2011 16:01

Då har vi hållit på med samma sak ;) Skönt att få lite mer utrymme som du säger

Ha en fin kväll
kram

 
Stevie

Stevie

22 februari 2011 16:42

Häftiga galgar måste jag säga.
Inget för min ekonomi just nu dock!
I våran "Thaikiosk" (restaurang) kan man äta där eller ta med hem för 45 kronor, det räcker också till två.
:)

http://metrobloggen.se/esthonianangel

Malin wiper

22 februari 2011 16:51

Det var ännu billigare än hos oss, vi får betala 60:- men det går att sitta där och äta också. Dom har helt underbar mat. Inget för min ekonomi heller ;)

Ha en fin kväll
kram

 
diana

diana

22 februari 2011 19:33

Härligt blandat inlägg. Den där garderoben hade jag inte tackat nej till :)

http://bloggis.se/Diana

Malin wiper

23 februari 2011 08:38

Kul att du också gillar den garderoben ;)

Ha en fin dag
kramar

 
Maya

Maya

22 februari 2011 20:34

Åh härligt! Håller på med planering av min Walk-In-Closet. Nu fick jag inspiration av bilden. Dock har jag en kombinerad variant med Målarateljé, Fotoateljé och Walk-In-Closet i ett på 18kvm! Så det gäller att planera det väl... Men ännu bara i tankestadiet, vi har Walk-In-Closet/Målarateljé/Förråd där idag p.g.a renovering av huset. Man måste ju ha nånstans att sätta möbler och grejor medans man renoverar ;) Jättefint draperi Ni har!!! Och videoklippet måste jag bara kolla in :)

Jag tänkte blogga lite mera om glas framöver. Och antika arvegods. Och siffror, skyltar och bokstäver. Blev ju inspirerad ;) Man är ju inte så kry idag så det får vänta en stund.

Thaimat är gott. Har ingen matlust dock så det blev inte mycket till middag för min del. Febern går upp och ned hela tiden.

Ha en fin kväll :)
Kram!

http://maypel.wordpress.com

Malin wiper

23 februari 2011 08:38

Vad häftigt det låter med den kombinationen. Du är konstnärligt lagd. Det kommer säkert att bli jätteläckert. Draperityget köpte vi för länge sen och det är fantastisk kvalitet så vi kostade på oss rätt mycket men det har vi inte ångrat.

Jag ser fram emot att du bloggar om glas och arvegods. Ja du det är hemskt att man inte är som förr och bara kan göra saker direkt. Man har ju ingen matlust när man är sjuk.

Krya på dig

Ha en fin dag
kramar

 
Cattis

Cattis

22 februari 2011 21:01

Jag skulle vara glad för lilla minsta klädutrymme jag kan få. Inte en garderob finns hos mig utan bara en klädkammare. Och vad har jag i den?
Allt utom kläder.
Vart har jag då mina?
Överallt känns det som. :))))
Vad skönt att höra att din mage blivit bättre.
Thaimat har jag aldrig provat på men det ser jättegott ut.
Jag får nog prova det för vi har en här i stan sägs det.
Kram

http://www.jagmenjag.se

Malin wiper

23 februari 2011 08:35

Vad jobbigt när man har så mycket grejer. Nu blev jag nyfiken vart du har dina kläder ;) Ja magen är bättre så det var nog en magvirus. Skall man äta thaimat så skall man gå på ett ställe där man vet att maten är god.

Ha en fin dag
kramar

 
Sussi

Sussi

22 februari 2011 21:35

Så fint du har det i garderoben nu. Jag behöver också rensa ur. Man spar alldeles för mycket som man inte använder..

Man får alltid jättemycket när man beställer kina eller thailändskt. Smart att dela på en portion. Annars brukar man bara äta för mycket..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Malin wiper

23 februari 2011 08:33

Det blev så fint och utrensat så det känns som flera kilon föll av kroppen ;)Vi måste äta lite mindre så det passar toppen att dela.

Ha en jättefin dag
kramar

 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

24 februari 2011 21:43

Jag skulle gärna ha kläder i vår klädkammare och ha allt prydligt hängt och vikt men som det är just nu så går det inte få in några kläder i prydlig ordning där. Det är mer ett förråd i dagsläget. Jag gillar att det bara är draperi för ert, det blir inte så konstigt lukt på kläderna då som det annars kan bli.
Thaimat är verkligen gott, jag har varit sugen på det i flera dagar nu. Kanske man borde köpa någon dag.
Kram!

http://cdwoman.blogspot.com

Malin wiper

25 februari 2011 08:13

Ja du det blir så när man har mycket saker då får man ta till alla utrymmen. Vi fick bygga vår garderob med draperi själva för det fanns så dåligt med garderober i huset. Ja du thaimat är en höjdare

Ha en fin dag
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Lördag 16 mars 14:30

     I dag har vi riktigt kraftigt regnväder så vi tog bussen ner till centrum. Vi har både handlat och kollat upp lite saker. Det var jättelite folk i farten och det brukade det inte vara på helger.      Vi tog oss en fika på Direkten in...

Av Malin wiper - Fredag 15 mars 09:30

  Jag såg en Björktrast häromdan som jag  zoomade in från långt håll     Här har den vänt sig om           Snowy White med Birds Of Paradise. Snowy White har spelat med både Pink Floyd och Thin Lizzy     En annan Björktrast ...

Av Malin wiper - Torsdag 14 mars 10:00

                   Nu öppnar jag ridån för dagen med hopp om att den skall bli som ett varmt kärleksfullt skådespel   Röda Korset i Västerås har modevisning 13 april 13.00-16.00. Det blir både dam, herr och barnkläder som visas. Dessutom har...

Av Malin wiper - Onsdag 13 mars 08:30

  När man fotar mycket så ser man sig mer omkring och jag såg denna skulptur inne på en innegård i ett bostadsområde lite utanför centrum. Skulpturen heter Holger och är skapad av Konstnären Sture Collin                                  St...

Av Malin wiper - Tisdag 12 mars 10:15

 Nationalmuseum Jag såg att Kermikern Lisa Larson har dött och det i en ålder av 92 år. Lisa Larson var en svensk keramiker, hon blev känd för sina många figurer föreställande djur och människor. Återkommande teman i hennes verk var systerskap, mod...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards