Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 9 januari 2011

K-Special!

Av Malin wiper - 9 januari 2011 15:52

  


Vi var på väg till Lakatos men fick vända om för jag sov knappt nåt i natt och sen efter att ha suttit på massagedynan så blev jag avslappnad i ryggen men inte i nacken trots att jag hade lagt denna tjocka filt bakom ryggen. Dynan verkar hur bra som helst på ryggen men inte nacken trots att jag bara kör med nedre delen av ryggen och endast 5 min. Vet inte om jag törs sitta där nåt mer eller om det går över efter ett tag. Jag vet ju att man kan bli sämre innan man blir bättre. Är det nån därute som har nackskada och upplevt likadant  med uppspändhet, huvudvärk, ökad yrsel  värmekänsla, synrubbningar mm.

  

     

 

Jag är som helt bortkopplad nu och kan inte göra nåt så det är tur jag kunde fokusera på "K special" om filmkritikern Nils-Petter Sundgren som delar med sig av sina filmminnen. Detta var första delen av 2 och går i svt 2. Klicka här för att se första avsnittet.

 

  

Wallsticker filmklappa

 

Smakprov där Nils Petter Sundgren försöker intervjua Bo Widerberg som har sin lilla dotter med...  

 

 
 
Glimz

Glimz

9 januari 2011 17:41

Ajajajaj det där lät inte bra alls. Kan inte hjälpa dig heller, har ingen erfarenhet alls inom detta område. Men din teori är inte tokig :)
Kram o hoppas du blir bättre

http://ninz.bloggagratis.se

Malin wiper

9 januari 2011 18:03

Det känns verkligen obehagligt. Tack ändå snälla du. Jag skall ringa vårdcentralen och fråga sjukgymnastiken i morgon

Tack gulliga du
kramar

 
Ingen bild

Mia

9 januari 2011 19:28

Håller med Glimz att du behöver kolla med sjukgymnasten. Har du en skada så bör du verkligen ta det lugnt. Jag köpte en massagedyna jag med men använder den mkt sparsamt. Klarar knappt av de hårda tagen som den ger men får liksom du lägga något emellan. Det räcker med beröringen bara ibland så att det kan ev lösa upp muskelspänningarna man har på vissa ställen.
Va rädd om dig. Hälsn Mia i Kba

Malin wiper

9 januari 2011 19:47

Ja du har så rätt så och jag skall ringa i morgon. Jag är tydligen superkänslig men man vill ju gärna testa för att få lindring.

Tack för din medkänsla och att du tittade in till mig.

Ha en fin kväll
kram

 
Cattis

Cattis

9 januari 2011 20:00

Hej! Jag förstår din frustration. Jag är likadan. Jag har provat massa olika träningar för att lindra nacken men det blir alltid värre. Den vill liksom vara ifred känns det som.
Jag förstår om du inte har vågat göra en MRröntgen för det är väldigt instängt. Har gjort det en gång på käken och nu ska jag göra det på nacken. Jag ska försöka uthärda det så jag får svar på vad som eventuellt är fel.
Hoppas din sjukgymnast kan hjälpa dig hur du ska använda din massagedyna. jag ska till mina nästa vecka för att höra hur jag ska kunna träna på min crosstrainer utan att nacken blir värre.
Den vågar jag inte använda nu för jag blev värre nästan på en gång både i axel och nacke.
Och jag som trodde den skulle vara till jättestor hjälp. Men jag kanske gör fel.
Kram

http://jagmenjag.se

Malin wiper

10 januari 2011 07:52

Ja du Cattis vi har ju nästan samma problem så du vet precis. Man är ju desperat och vill pröva allt som kan lindra. Jag får sån klaustrofobi av att åka in i en MR så dom får söva ner mig i så fall eller ge mig starkt lugnande. Har försökt 2 gånger. Det blir nog ingen mer massagedyna för jag vill inte gå omkring i ett hologram ;)

Hoppas det finns nåt sätt så du kan använda din crosstrainer. Ja du man tror att saker skall vara till hjälp men en nackskada är inte att leka med och det kan ligga nerver i kläm också.

Ha en fin dag kära vän
kram

 
Ingen bild

Mia

9 januari 2011 21:17

Ja när man har ont o värk testar man det mesta för att slippa ta tabletter. Kroppen är ju otrolig på det sättet. Jag har även en spikmatta. Min värmemadrass är dock det bästa jag har. Den gör så att värken lindras och det är lättare att somna. Men men ibland har nöden ingen lag. Då behöver man ta ett piller. Jag gör det ogärna om jag inte behöver.
Ha en fin kväll du med. Kram fr Mia

Malin wiper

10 januari 2011 07:49

Ja det är det man gör i sin desperation. För det mesta så lindrar det med Voltaren och vetekrage men nu blev det lite för mycket. Jag har testat spikmatta men då blev jag lika konstig och det tog tid att bli normal igen. Vad härligt att du har en värmemadrass. En sån skulle jag kanske ha istället. Vad bra att den lindrar för dig.

Ha en fin dag Mia och vad roligt att du tittar in hos mig
varm kram

 
Pisan

Pisan

9 januari 2011 22:46

Tycker det låter som fibromyalgi jag.... Då är man så superkänslig som du beskriver. Och det stämmer ju in på flera andra besvär som du har. Vi har ju pratat om det du och jag förut. Jag klarar inte massage, blir skitdålig och jag vet fler med fibro som blir det. Du skall nog låta det gå några dagar innan du sätter dig på dynan igen, men att ringa sjukgymnasten är ju en bra idé. Hoppas du känner dig lite bättre nu. Kram! ♥

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

Malin wiper

10 januari 2011 07:46

Ja du jag har nog lite fibromyalgi också. Utbrända brukar få det också. Det blir nog ingen massage för mig mer utan jag går mina regelbundna promenader och försöker dansa lite till musik istället och lyfter lätta tyngder. Man får inse att allt passar inte till alla Jag skall ändå ringa sjukgymnasten Det är lite bättre i dag.

Ha en jättefin dag
kram

 
helga

helga

10 januari 2011 01:01

Men din stackare vad det där låter jobbigt! Hoppas ni hittar någon lösning så du mår bättre!

http://www.helga1.bloggplatsen.se

Malin wiper

10 januari 2011 07:44

Ja du min kropp reagerar så konstigt ibland och man får ge upp saker och hitta nåt annat.
Tack för din omtanke

Ha en fin dag
kram

 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

10 januari 2011 01:05

Men vad dumt att den inte fungerar bättre på dig. Man tycker ju att den borde ha varit perfekt för din onda kropp annars. Hoppas att det är något som kroppen bara är ovan vid och att den kommer kunna hjälpa dig om ett tag iaf. Jag hoppas att någon kan hjälpa dig med problemet.
Hoppas ni får en fin vecka utan massa störningar.
Kram!

http://cdwoman.blogspot.com

Malin wiper

10 januari 2011 07:43

Jag tror att nacken inte klarar av alla denna stimulans så jag får köra med regelbundna promenader istället. Min kropp är lite märklig.

Tack snälla Sanna
Ha en fin vecka själv
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Torsdag 28 mars 08:45

    I tisdags tog vi en promenad nere i Öster Mälarstrand, Notudden. Här satt vi oss ner på dom nya bänkarna framför småbåtshamnen. Sen gick vi omkring och kollade runt lite på dom båtar som fanns där, än om inte så många än     Här sitte...

Av Malin wiper - Onsdag 27 mars 08:30

  I mångdags innan vi hämtade min son i Enköping så dukade jag klart så allt var färdigt till lunchen hos oss. Min son har blivit vegetarian så vi tillagade morotsbiffar som vi gjort några gånger förut. Klicka här för att få receptet på morotsbif...

Av Malin wiper - Måndag 25 mars 07:15

    Här kommer lite fler bilder från promenader, och som ni vet så gillar jag pelare. Här ett pampigt hus i centrala Västerås     Lite fler pelare jag stött på och jag tycker såna tillför mycket i stadsbilden     En lite annorlunda...

Av Malin wiper - Söndag 24 mars 09:00

    Detta är en Alfa Romeo Spider från 1972. Den såg jag på en av våra promenader och den var så läcker. Nu börjar det snart dyka upp lite mer veteranbilar och det känns kul                                                                 ...

Av Malin wiper - Lördag 23 mars 10:30

      Vi skall sälja våra två gula fotöljer av märket Swedese Nova. Vi har ingen plats för dom i  denna lägenhet för vi har tagit sovrummet till vardagsrum där vi även har våra datorplatser. Därför köpte vi denna stol Mellby på Jysk för ett tag s...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards