Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 8 januari 2011

Massagedyna i fotölj!

Av Malin wiper - 8 januari 2011 10:18

          


Jag har sovit så dåligt i natt så jag har nyss avslutat frukosten. Satt på massagedynan i går och man får högst sitta 15 minuter och sen stänger den av sig själv. Min man satt där i 15 minuter och han mådde som en prins efterråt. Jag satt bara 10 minuter men det var för länge för mig första gången för jag fick en massa reaktioner. Fick darrningar, frossa, skakningar i ena handen och en oro i hela kroppen så jag tror det satt igång nåt och nu här på morgonen så är det mycket bättre. Vi människor är ju så olika så jag skall ta 2 minuter i början istället för jag har såna ömheter och låsningar i ryggen och när dom börjar släppa så kan man få konstiga symptom. Det var samma med akupunkturen första gången jag var helt groggy. Det är samma med tabletter för mig jag är överkänslig och får alltid ta en halv istället för en hel. Det står i broschyren att man kan lägga en badhandduk över dynan i början om det är lite hårt.

 

    

 

 går hade vi tänkt gå på ett gratisnöje. Bilfirmor har ibland fest och tar dit artister. Den här gången är det Nygrens bil i Jönköping och i går så skulle Måns Möller vara där 20.00 och det brukar vara både tävlingar och annat roligt runt såna evenemang men jag orkade inte efter massagen så vi funderar på att åka in i dag istället för då kommer Pernilla Wahlgren. Det är kul att komma ut och sist vi var på nåt sånt så var det så roligt och jag vann en lunch på en tävling där man skulle få ner en golfboll i ett hål. Hennes mamma Christina Scollin har jag träffat och har autografen av. Dom vill ju naturligtvis sälja bilar också...  Det är aldrig fel med gratisnöjen... 


 

Let´s dance blev jag lite uttråkad av denna omgång. Det fanns några ljuspunkter såsom Figger Norling och några till. Jag blev väldigt förvånad när jag hörde att Björn Ranelid skulle vara med eftersom jag för inte så länge sen var på ett föredrag när vi invigde vårt nya kulturcentrum i Vaggeryd. Han sa då att Let´s dans är det ställe där ni aldrig kommer att få se mig medverka i...  ....  . klicka här för att läsa mitt inlägg ang. Ranelid 

    

 

Tack för era gulliga kommentarer...  Jag önskar er en härlig lördag...  

 

 

 
 
Lena

Lena

8 januari 2011 11:26

Jag tittar inte på Let´s Dance längre, tycker att det blir bara samma tjat hela tiden.

Vi tittade på en film,Sea Wolf, den var bra men lite knepig ibland.

Hoppas att du mår mycket bättre idag!
Det är inte bråttom med koppen, du tar det när du känner att du orkar och kan:)

Kram

Lena

http://wilenas.blogspot.com

Malin wiper

8 januari 2011 12:20

Du missade ingenting. Det var rätt uttryckt "tjatigt"

Den filmen missade jag. Det är lite bättre i dag. Jag börjar tillverka nåldynor till veckan för dom tar inte på krafterna lika mycket som att sy

Ha en fin dag
kram

 
Pisan

Pisan

8 januari 2011 11:40

Kände samma som du igår med Let´s Dance. Jag stängde av och gick och satte mig i köket med datorn och sen korsord istället. Man får väl hoppas att detta blir sista säsongen, nu får de hitta på något nytt än Idol och Let´s Dance. Fångarna på fortet känns inte heller roligt, det har liksom haft sin tid.
Ha en fin lördag och jag hoppas att du inte får mer symptom när du använder massagedynan. KRAM! ♥

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

Malin wiper

8 januari 2011 12:18

Ja du nu får dom komma med nåt nytt för detta ger inget längre. Fattar inte hur fångarna på fortet kan komma tillbaka som är så överspelat för länge sen.

massagen kommer att funka bättre och bättre
ha en fin dag
kram

 
-Nena-

-Nena-

8 januari 2011 11:54

I början hade jag en tunn fleezfilt i mellan mig och dynan för jag blev så himla ön i ryggen efteråt.
Bra att de skrivit in det nu att man kan ha något i mellan för det hittade jag inget om i min bruksanvisning.

Kram och ha det bra

http://nena.bloggagratis.se

Malin wiper

8 januari 2011 12:17

Det kändes mycket bättre med nåt emellan och jag tog nu bara 2 miuter och det räckte, får bygga på eftersom. I min bruksanvisning stod det så.

Ha en fin dag
kramar

 
Sussi

Sussi

8 januari 2011 12:47

Vilken tur att du fick tag i en massagedyna. Att börja med kort tid kan nog vara ganska smart om du fick känningar. Förhoppningsvis blir du bättre med tiden..

Kul med Jippon. Pernilla Wahlgren är bra. Jag såg 24 timmar med dig med Pernilla och Marcus Schenkenberg. Kul att se.. :)

Jag vet knappt vem Björn Ranelid är men man ska tydligen aldrig säga aldrig.. ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Malin wiper

8 januari 2011 17:40

Det blir nog bättre med tiden då cirkulationen i kroppen kommer igång. Jag såg inte det programmet för jag har inte den kanalen. Ranelid är en författare.

Ha en fin kväll
kram

 
fru-glad

fru-glad

8 januari 2011 13:13

Så skönt med lite massage, ja lägg nån handuk emellan så blir det inte så intensivt tryck tror jag .Det var nog en jättebra investering för kropp o själen
Vi tittade också på lets dance faktiskt för första gången, det blev lite långrandigt o tjatigt.
Tina törner var häftigast och hade mest personlighet och utstrålning tycker jag.Hon tordes bjuda på sig själv, de andra tänkte mest på hur de såg ut i rutan.Mycket valser var det inte så kul och underhållande.
Snöigt och 0,8gr i Tunba i dag.Kramis till dej

http://fru-glad.bloggplatsen.se

Malin wiper

8 januari 2011 17:39

Ja du det är jätteskönt och jag la en handduk emellan man skall ta en pläd istället. Det ser ut som du inte sett det programmet förut. Det kan bli bättre nästa gång. Jag gillade också Tina Törner.

Här har regnigt nu
Ha en fin kväll
kram

 
Cattis

Cattis

8 januari 2011 14:18

Hejsan!
Hoppas du vänjer dig vid massagedynan för jag tror en sådan är kanonbra. Jag har en "tens" som jag använder ibland men går det för lång tid emellan så får jag samma symptom som dig.
Det är svårt att fortsätta när man vet att man känner sig sämre först men ju mer man håller på desto bättre blir man. Sen när man blir bättre så slutar man, fast det är ju då som man egentligen ska fortsätta så inte symptomen blir så stora när de sätter igång.
Jag håller med ovanstående om Let´s dance och även andra program. Många är uttjatade.
Fram med nått nytt och helst inte några ringprogram. Allt handlar bara om att få in så mycket pengar som möjligt.
Ha en bra kväll och lycka till med massagedynan.

http://jagmenjag.se

Malin wiper

8 januari 2011 17:37

Ja du det hoppas jag också och nu känns det mycket bättre. Jag skall i alla fall sitta där varje dag och inte slarva. Programmen blir uttjatade om dom går för många säsonger. Jag ringer aldrig in. Du har så rätt.

ha en bra kväll själv
kramar

 
Ingen bild

Lambergsfrua

8 januari 2011 16:15

Men vad tråkigt Wiper, att du blev så dålig efter stunden på massagedynan. Du får nog ta det lite försiktigt så här i början och bara ta en lite stund i taget.
Tänk så olika man kan uppleva saker och ting - jag tycket Let's Ddnce igår var riktigt trevlig. Fast vi tittar inte direkt, utan spelar in och spolar över reklamen och avsnitten, där deltagarna tränar. Det blir bättre sammanhållet program då.
Hag tror Ranelid sa så där om att ev. medverka i Let's Dance för att de nya deltagarna har "belagts med munkavle" till ett visst datum. Då kan de ju inte säga, hur det verkligen förhåller sig.
Håller däremot med vad gäller "Fångarna på fortet". Jag är så innerligt trött på Agneta Sjödins evinnerliga gapande och gastande. Den människan kan tydligen inte prata med normalt röstläge. "Kom igen nu da!" är hennes favorituttryck. Upprepat till förbannelse i evigheters evighet.
Önskar dig en skön kväll oavsett vad du kommer att se på TV - eller inte se på TV;)
Varma kramar vännen!

Malin wiper

8 januari 2011 17:36

Ja det kändes trist men det är mycket bättre nu och jag tog bara några minuter i förmiddags. Jag var nog inte på humör för Let´s dance så det blir nog bättre nästa gång. Ranelid hade inte behöva sagt nåt för ingen frågade honom om nåt sånt. Håller med dig om Agnetas tjatande man stänger så fort man hör henne.

Ha en skön kväll själv och tack för din medkänsla

Varma kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Torsdag 25 april 17:00

  På lördag är det Vårmarknad hos Röda Korset i Västerås. Det är sygruppen som säljer sina alster och man kan även njuta av deras kakbuffé. Dom håller på från 11-15. Vi kommer att gå dit och kolla runt och bara njuta                            ...

Av Malin wiper - Torsdag 25 april 09:15

  I tisdags så fotade jag några ringduvor igen och jag gillar verkligen fåglar för dom livar upp vår miljö och vi har nåt vackert att titta på. När jag stöter på fåglar på trottoarer så brukar jag prata med dom i en låg vänlig ton. Då stannar d...

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 15:45

                    Lasse Åberg & Lazy Joe Lasse Åberg kommer till Kvarteret Igor fredag 26 april 17.00. Klicka här för att läsa om detta i Västerås Tidning. Vi hade ingen aning om detta men blev varse när vi besökte Kvarteret Igor i förmiddags ...

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 07:45

  Jag har sett serien UFO mysteriet på tv4 play. Det var min son som tipsade mig om denna serie. Felix har även med sig ufologen Clas Svahn                                             Det är Felix Herngren som gett sig ut på en svindlande ...

Av Malin wiper - Tisdag 23 april 09:00

    I går åkte vi till Citypraktiken i Tillberga som är en filial till den i Västerås. Det var en bra bit att åka med bussen. Jag hade tid hos min läkare som heter Johan Thunander och det är samma läkare som min man går hos. Det är en ung läkare...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards