Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 15 december 2010

Scäferhund!

Av Malin wiper - 15 december 2010 14:54

                                             


Känner mig så lättade eftersom jag fått iväg alla julkorten och även julpostklänningarna....  Nu är det lite finare städning som återstår för man drar ner så hemskt när man sitter och syr och gör annat hobbyarbete. Jag skall göra några julpostklänningar till men det hinner jag nästa vecka. Sen skall jag och Mr T baka lite också så vi har över julen.

 

          

 

Sen ringde syrran och var jätteglad för dom hade varit och tittat på en hund. Dom miste sin hund Fia-Lotta för ett tag sen. Dom hade först inte tänkt skaffa en ny men dom känner att dom inte vill vara utan hund. Det blev så tomt och min svåger saknar även sina rutiner med att gå ut med hunden, han fick sån motion. Deras katter brukade följde med runt kvarteret när han gick ut med Fia-Lotta. Dom har märkt att katterna saknar Fia-Lotta också. 

 

Hunden på bilden kommer att bli deras i dag...   hon heter Troja och är en schäfer som är 13 veckor gammal. Dom hade en specialist med sig från syrrans jobb så inget skulle bli fel. Dom blev förtjusta i hunden direkt...   Jag är så glad för deras skull för dom har varit så ledsna.

 

  

Klicka här för att läsa lite om Schäferhundar. Hon ser jättefin ut...  Vi skall till Skene på fredag för ett möte på mammas boende och då får vi träffa Troja för första gången och det skall bli spännande och roligt. 

 

 

Här sjunger Nellie McKay "The dog song". Klicka här för att komma in på en sida med Nellie McKay.

 

                  

Hon är en amerikansk singer-songwriter, skådespelerska och fd stand-up komiker, känd för sin kritikerrosade album och för hennes Broadway debut i Tolvskillingsoperan (2006) för vilken hon vann en Theatre World Award. Hennes musik spänner från jazz till rap och disco till funk. (källa wikipedia) 

 

                   

 
 
Vicke

Vicke

15 december 2010 17:03

Det är väl skönt att ha korten överstökat, ha en fin kväll nu

http://animeraigimp.bloggplatsen.se/

Malin wiper

15 december 2010 17:09

ja det känns verkligen toppen.

Ha en fin kväll själv
kram

 
Ingen bild

Lambergsfrua

15 december 2010 17:14

Jag har också klarat av julkorten nu och det känns bra. Vilken fin hund din syster har skaffat - förstår att saknaden efter Fia-Lotta blev för stor (min pappa brukade kalla mig Fia-Lotta *fniss*)
Ha det gott!
Varma kramar!

Malin wiper

15 december 2010 17:32

Härligt att du också fått dina julkort skrivna. Då kan man slappna av lite. Ja du det verkar vara en jättefin hund. Dom är så vana att ha hund och katter så det blir ett tomrum. Vad kul att din pappa brukar kalla dig Fia-Lotta :))

Ha det gott själv
varma kramar

 
Sussi

Sussi

16 december 2010 08:40

Har man haft hund en längre tid så är det nog svårt att vara utan sen. Dom ger ju så otroligt mycket..
Troja var superfin. En schäfer är bra ur vaktperspektiv också. Dom kommer känna sig trygga hemma :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Malin wiper

16 december 2010 08:43

Ja dom kan inte vara utan hund och nu har dom försökt ett tag. Ja det är ju en familjemedlem och jag ser ju hur kul ni har det med eran Doris. Dom har nu haft Troja i natt så jag får kolla hur det gått. Hon är lite skygg i början men det är bara bra. Vad bra att hon är en vakthund också

kram

 
Annelie

Annelie

16 december 2010 09:25

Åååååå.. vilken gosig hund.
Jag funderar på om Göran (min man) inte är väldigt sugen på en ny hund, han sitter titt som tätt och tittar på annonser på Blocket på hundvalpar.
Den dagen vi inte har våra katter kvar, kan jag mycké väl tro att det kommer in en ny hund i vårt hem igen.
För det ÄR tomt, även om en av våra två katter är mer som en hund än just katt.

Jaja, Troja är jättesöt i alla fall, Grattis till din syster & svåger.

Tack än en gång goaste gumms för julpostklänningen, den är såååå fin och rolig att ha till just julkorten man kommer att få.

Varma kramar Annelie

http://minegen65.blogspot.com

Malin wiper

16 december 2010 09:54

Vad kul att ni också haft hund och har katter. Förstår att det blir tomt när man är van vid att ha djur. Tack för ditt grattis till syrrans och svågerns hund ;)Vad kul att du gillar julpostklänningen då blir jag också glad

Ha en fin dag vännen
kramar

 
maria

maria

16 december 2010 22:11

Men jisses vad sött, nu blir jag avis. Schäfer är min favorithund. Vi hade en schäferhund tidigare som blev 9 år, sen var vi tvungen att ta bort honom för han hade så ont i lederna. Sedan för tre år sen skaffade vi en pudel det blev en markant skillnad från schäfer till en mellanpudel. Fast pudeln är härlig så kommer alltid schäfer ligga mig varmast om hjärtat. Och nästa hund blir nog en schäfer igen.

Ha en riktigt skön fredag och helg nu.

Kramiz.
//Maria.

http://mariaslekrum

Malin wiper

17 december 2010 08:00

Vad kul at du haft en schäfer. Jag gillar också dessa hundar som fanns många av under min uppväxt. Pudlar är fina också, det är många som har pudlar så dom måste vara härliga hundar. Ja men det är ju kul att ha olika raser.

Ha en riktigt skön fredag själv
kram

 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

19 december 2010 01:33

Åååh så härligt med en liten valpis i familjen. Det är verkligen något speciellt med valpar. Hoppas ni hinner träffa den mycket så man får njuta av alla valpbilder :)
Som du säkert vet så har ju Liza schäder i sig så det är för mig en speciell ras.
Kram!

http://cdwoman.blogspot.com

Malin wiper

19 december 2010 08:54

Nu har syrran och svågern börjat vänja sig lite och även Axa. Dom är så glada och gillar sin hundvalp. Ja du din Lisa är ju samma ras. Axa är inte helt schäfer men jag kom inte riktigt ihåg blandningen. Tack för alla dina gulliga kommentarer. Du är så snäll och fin person Sanna. Är glad att ha dig till bloggvän

varm kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Torsdag 28 mars 08:45

    I tisdags tog vi en promenad nere i Öster Mälarstrand, Notudden. Här satt vi oss ner på dom nya bänkarna framför småbåtshamnen. Sen gick vi omkring och kollade runt lite på dom båtar som fanns där, än om inte så många än     Här sitte...

Av Malin wiper - Onsdag 27 mars 08:30

  I mångdags innan vi hämtade min son i Enköping så dukade jag klart så allt var färdigt till lunchen hos oss. Min son har blivit vegetarian så vi tillagade morotsbiffar som vi gjort några gånger förut. Klicka här för att få receptet på morotsbif...

Av Malin wiper - Måndag 25 mars 07:15

    Här kommer lite fler bilder från promenader, och som ni vet så gillar jag pelare. Här ett pampigt hus i centrala Västerås     Lite fler pelare jag stött på och jag tycker såna tillför mycket i stadsbilden     En lite annorlunda...

Av Malin wiper - Söndag 24 mars 09:00

    Detta är en Alfa Romeo Spider från 1972. Den såg jag på en av våra promenader och den var så läcker. Nu börjar det snart dyka upp lite mer veteranbilar och det känns kul                                                                 ...

Av Malin wiper - Lördag 23 mars 10:30

      Vi skall sälja våra två gula fotöljer av märket Swedese Nova. Vi har ingen plats för dom i  denna lägenhet för vi har tagit sovrummet till vardagsrum där vi även har våra datorplatser. Därför köpte vi denna stol Mellby på Jysk för ett tag s...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards