Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 18 september 2010

Inladdningsproblem!

Av Malin wiper - 18 september 2010 09:14

           


Nu går det inte att säga god morgon lägre för vi har sovit tills nu...  Jag är inte i nån bra form men måste försöka rycka upp mig på nåt sätt. Jag har en hemsk låsning i ryggen på vänster sida. Får ta en liten mjukstart och göra lite dansmoves...  Min man fixar kaffe och smörgås just nu för han mår lite bättre. Ute skiner solen men det ser ut att ha regnat i natt.

 

  

 

Höstfärgerna börjar komma mer och mer och dom lyser upp. Precis när jag sa detta så försvann solen och nu störtregnar det.

 

EN FRÅGA TILL ER ALLA

 

           

 

Jag har fått en kommentar om att det är jättesvårt att komma in och och lägga en kommentar hos mig eftersom jag har så mycket bilder och annat som skall laddas in så det tar för lång tid. Hur många av er är det som har problem att komma in på min blogg?. Tack "M" för att du talade om detta för mig för så vill jag inte ha det här på bloggen. Jag själv, min man och flera vänner kommer in hur lätt som helst men det gör tydligen inte alla. Jag är medveten om att jag har mer bilder än andra och det kan nog ställa till problem tyvärr. Alltså är problemet inladdningen av bilder och inre bakgrund problemet så folk får vänta så länge på att kunna läsa bloggen.

 

   

 

Nu är det så mörkt och dystert så man vill nästan gå och lägga sig igen. Själv äter jag så mycket bananer så jag förvandlas snart till en...  Jag har sett en del filmer nu när jag vilat mig så jag har lite att recensera. Nu fick jag själv problem med inladdningen i bloggen så nåt är verkligen fel. Det gick hur bra som helst när jag gick in här i dag men nu tar det några minuter. Det verkar vara till och från. Jag testar med att ta bort några bilder som jag hämtat från nätet.

 

   Ha en fin lördag...  

 

 
 
Sussi

Sussi

18 september 2010 10:03

Jag vaknade i morse av att det ösregnade!! Som tur var så är det uppehåll nu när sambon ska ut och gå med Doris..

Jag har inga större problem att komma in i din blogg. Jag tror det beror på hastigheten på datorerna och internet. En del har väldigt sega datorer och låg mg uppladdning på internet och då tar det ju också längre tid att ladda upp om det är många bilder.

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Malin wiper

18 september 2010 10:12

Tack snälla Sussi för att du talade om detta för mig. Jag har nu även tagit bort en del bilder och ersatt dom med andra. Det är nog som du säger för annars hade jag inga läsare alls. Vill ändå att alla skall kunna komma in på min blogg. Då har du samma väder som vi har här.

Ha en fin dag
Varm kram

 
Ingen bild

Systern

18 september 2010 10:34

Tror precis som Sussie att det beror på användarens dator eller hastighet på bredband. Det kan också vara tillfälliga problem/uppdateringar på servern hos Bloggplatsen där du har din blogg. Du behöver inte ta bort några bilder eller på annat sätt förändra bloggen.
Kör så det ryker!
kram fr Maria.

Malin wiper

18 september 2010 10:55

Hallå syrran! vad kul att du är här ;) vad bra att jag fick reda på detta för jag vill ju kunna fixa till dom fel som är och att folk skall kunna komma in på min blogg. Jag bytte ändå ut några bilder för säkerhets skull men jag tror som du att det inte gör nån skillnad.

Ja men då kör jag så det ryker........:D kul skrivet ;)

Ha en fin dag syrran och hälsa svågern. Jag kommer ingen vart i dag så det blir nog till veckan vi får åka till mamma. På onsdag så har vi inget inplanerat.
varm kram

 
Pisan

Pisan

18 september 2010 10:46

Hej! Jag tror att det beror på vad för bredband man har, hur snabbt. Har man ett relativt snabbt så går det fort att få fram bloggen med alla bilderna. Hos mig växlar det. Ibland tar det flera minuter och ibland går det fort. Jag har beställt snabbare bredband och när jag fåt det så kan jag ju se om det är någon skillnad, skall låta dig veta då. Ha en fin lördag vännen! Hälsa mr T! Vi åker till Borås idag. PUSS & KRAM! ♥

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

Malin wiper

18 september 2010 10:51

Så sa Sussie också så det är nog så det ligger till. Vi själva har snabba bredband så jag har inga problem att komma in på andras bloggar. Tack för att du skrev om detta. Kul att ni åker till Borås i dag. Hoppas pengarna har kommit till dig för smyckena. Jag skickade över nätet. Ha det så kul i Borås och hälsa familjen

Gubben hälsade tillbaka
kramar

 
Paula

Paula

18 september 2010 10:50

Hejsan! Jag har inga problem med att lägga in kommentarer hos dej! Hoppas du får en fin dag!
Kram/ Paula.

http://fibroskanskan.blogspot.com

Malin wiper

18 september 2010 10:52

Det var skönt att höra ;)

Hoppas du också får en fin dag
kram

 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

18 september 2010 11:19

Det låter ju precis som de problemen jag också harhade när jag skulle in hit. MEN det är bara när jag går in på din blogg alltså själva startsidan. Går jag in via länk på ett enskilt inlägg så är det inga problem alls.
Hoppas att ni får en fin dag vännen.
Kram!

http://cdwoman.blogspot.com

Malin wiper

18 september 2010 11:42

Det var tråkigt att höra. Dom som skrivit påstår att det beror på hur snabbt bredband man har och även hur snabbt det är på internet just då. Det vore tråkigt om du inte skulle kunna komma in på min blogg. Kolla upp ditt bredband.

Ha en fin dag själv kära du
kram

 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

18 september 2010 12:06

Bredbandet är det inga problem med :) Joél har stenkoll på allt sådant då han jobbar med det. Hos min pappa som inte har så snabbt bredband tar det en halv evighet att öppna inlägg men där vet jag ju att det är för att han inte har så kraftigt bredband. Hoppas iaf att det löser sig.
Ha en fin dag. Kram!

http://cdwoman.blogspot.com

Malin wiper

18 september 2010 12:29

Jag har ett snabbt bredband och en ganska ny data men sånt här kan hända ändå. Det är så mycket som kan sacka ner och jag vet inte hur jag skall lösa detta för dom flesta har inga problem att se min blogg direkt och det laddas ner fort. Datans underbara värld säger jag bara :( trist är det ändå. Jag vill ju att alla som vill skall kunna komma in lätt på min blogg och se allt direkt.

Ha en fin dag
kramar

 
maria

maria

18 september 2010 13:44

Inga problem för mig heller att komma in, och jag tror som föregående att de nog beror på hastigheten på bredbandet.

Kram.
//Maria.

http://mariaslekrum.bloggagratis.se

Malin wiper

18 september 2010 18:38

Tack för att du hörsammade min uppmaning ;) Härligt att du kommer in. Det är en del som har snabba bredband ändå är det svårt för dom så jag fattar ingenting.

Ha en fin kväll
kram

 
Annelie

Annelie

18 september 2010 18:39


Jag har aldrig haft problem med att komma in och kommentera hos dig..

Min son var 12 år när han tog beslutet att flytta hem till pappa, då hade han alltid bott hos mig sedan han var 1 år 8 månader när vi gick isär.

Det var fruktansvärt tungt när han flyttade, samtidigt som det var en "lättnad".. eftersom han var en djävul rent ut sagt då p.g.a förpuberteten.
Fyyyy,, det är en HEMSK tid jag helst inte tänker på ens.
Trodde inte min goa son kunde bli såååå hemsk.
Men, nu är han tbx till sitt goa jag igen.. och ingen är lyckligare än jag..!!!!!

Ha en underbar fortsättning på helgen.. // Kramen Annelie

http://minegen65.blogspot.com

Malin wiper

18 september 2010 18:43

Vad bra att du kommer in utan problem. Vad jobbigt för dig att din son hade sån förpubertet. Ibland måste men ta jobbiga beslut och jag förstår att det varit svårt. Skönt att allt har blivit till det bästa. Min son har haft det jättebra hos sin pappa och jag har träffat honom så ofta jag kunnat och även ringt och skrivit så han verkar vara harmonisk och trygg. Jag var också tvungen att ta ett beslut som var svårt och ibland blir inte livet som man tänkt sig.

Ha en fin fortsättning på helgen själv

kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Torsdag 28 mars 08:45

    I tisdags tog vi en promenad nere i Öster Mälarstrand, Notudden. Här satt vi oss ner på dom nya bänkarna framför småbåtshamnen. Sen gick vi omkring och kollade runt lite på dom båtar som fanns där, än om inte så många än     Här sitte...

Av Malin wiper - Onsdag 27 mars 08:30

  I mångdags innan vi hämtade min son i Enköping så dukade jag klart så allt var färdigt till lunchen hos oss. Min son har blivit vegetarian så vi tillagade morotsbiffar som vi gjort några gånger förut. Klicka här för att få receptet på morotsbif...

Av Malin wiper - Måndag 25 mars 07:15

    Här kommer lite fler bilder från promenader, och som ni vet så gillar jag pelare. Här ett pampigt hus i centrala Västerås     Lite fler pelare jag stött på och jag tycker såna tillför mycket i stadsbilden     En lite annorlunda...

Av Malin wiper - Söndag 24 mars 09:00

    Detta är en Alfa Romeo Spider från 1972. Den såg jag på en av våra promenader och den var så läcker. Nu börjar det snart dyka upp lite mer veteranbilar och det känns kul                                                                 ...

Av Malin wiper - Lördag 23 mars 10:30

      Vi skall sälja våra två gula fotöljer av märket Swedese Nova. Vi har ingen plats för dom i  denna lägenhet för vi har tagit sovrummet till vardagsrum där vi även har våra datorplatser. Därför köpte vi denna stol Mellby på Jysk för ett tag s...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards