Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 17 september 2010

mirascope, optisk illusion...

Av Malin wiper - 17 september 2010 11:48

            


När min son var här så ville han även gå till Teknikmagasinet på A6 köpcenter för han skulle köpa lite grejer b.l.a denna lustiga sak ovan som är en hologramliknande grej och rätt kul. Han vet att jag gillar roliga grejer så han gav en sån till mig i present också.

 

   

Så här går det till: man lägger en liten sak i undre delen på den tefatsliknande grejen som är som en spegel. Det går att lägga en 10 krona också som syns bra men jag la ett litet sköldpaddsbrosch. Saken skall ligga precis i mitten av skålen.             

 

  

 

Sen lägger man på locket och det blir en illusion så det ser ut som om sköldpaddan ligger ovanpå men tar man på den så åker fingret bara rakt igenom och det känns jättekonstigt...              

 

  

 

Här ser ni på nära håll att det ser ut som om sköldpaddan ligger ovanpå men den finns egentligen inte där utan ligger långt ner i skålen.            

 

 

 

Hela dosan stå på denna fot eftersom den är lite rund och måste stå still.

 

Klicka här för att läsa lite mer om mirascope och dess effekt

 

 

  

 

Dom hade även såna här huvudkliare som var nedsatta från 69:- till 49:-. Jag testade och det var en märklig känsla som fick en att rysa. Den skall vara bra att massera huvudet med och lindrar bra. Den har ett lite ekivokt namn "Orgasmatron mini" Det var verkligen skönt och avslappnande. Dom har såna på hälsokostaffärerna men dom är dyrare och jag tror att dom även är dubbla och ger ännu bättre effekt.  


  


Här utsätter jag min man för huvudkliaren för att visa...  Det hade han inget emot...  

 

 
 
Lisa

Lisa

17 september 2010 22:53

Meen så häftigt! Jag gillar också sånt som är lite småtokigt!Och NU måste jag köpa en sån där huvudvisp som jag faktiskt trodde var nå fejk första gången jag såg o provade en sån hos min gubbes Son!Förstår om det kanske kan funka något emot min migrän!
Kanske Behövs en Rejäl HUVUD ORGASM hihih! ursäkta om jag var lite fräck nu,,Men du vet ju hur jag e!
Ha en fin helg du me!
Kraizzar!

http://h

Malin wiper

18 september 2010 09:08

Ja det är lite konstigt namn på den som inte riktigt passar för det är ingen sån leksak :D utan som massage och man ryser verkligen men på ett märkligt sätt. Det är säkert jättebra mot huvudvärk och sen är ju beröring alltid bra ;)

Ha en fortsatt fin helg själv

kramar

 
Lena

Lena

18 september 2010 08:44

Haha!! Vi säljer såna huvudkliare där jag jobbar. Det var inne en kille och hans tjej för att handla, han frågade vad det varför något min kollega fråga om hon fick visa på honom och det fick hon.

Jga satt på kontoret och hör hur han börjar stöna, jag tittar ut och där står hans tje och tittar på honom som om han inte var klok! Han tyckte det var så skönt så han stönade. Jga började undra vad sjutton dom höll på med efter hört de ljuden:)

kram

Lena

http://wilenas.blogg.se

Malin wiper

18 september 2010 09:02

Jag tycker det är skönt och en konstig känsla men inte som den killen tyckte utan på ett helt annat sätt. Förstår att du måste ha undrat ;). Känns mer som det är bra för huvudet och man får massage.

Ha en fin dag
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Av Malin wiper - Onsdag 17 april 07:30

   I går hade jag tid på Citypraktiken för att undersöka mina öron. För ca 1,5 år sedan så hörde jag ett litet brus i öronen på kvällarna. Sen eskalerade det men jag har inte hört bruset när jag varit utomhus utan mest när jag skall sova. Tyvärr ha...

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Av Malin wiper - Måndag 15 april 15:15

    Efter all musikunderhållning i lördags på Röda Korset så var det dags för dans. Det är en tjejdansgrupp från Fryx dance company. Dom väldigt duktiga, smidiga och hade en väldigt bra rytm och enérgi. Dom går på Fryxellska skolan          ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards