Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 9 september 2010

Lampor, Markbladet och lite till!

Av Malin wiper - 9 september 2010 07:41

         


Ytterligare en solig och mild höstdag. Jag känner mig bättre i dag och misstänker att förkylningen inte bryter ut helt. Jag pratade med min syster i går och hon sa att många på hennes jobb hade samma symptom med halsont, feber och en förlamande trötthet. Den här virusen skall visst hålla i sig en vecka och nu har det gått 4 dagar. Jag vill åka till mamma på lördag så jag hoppas det inte tillstöter nåt eller att mannen blir förkyld.

 

  

 

Jag fick nog av mina sovrumslampor i går. Det är inte för att dom är fula men skenet är inget mysigt och jag har slutat att tända dom på kvällen när jag ser tv i sängen. Kom att tänka på dom höghusliknande lamporna på Mimmis Magasin och skickade ner min man att köpa en sån. Jag fick ju ett presentkort av Mimmi tillsammans med det fina hjärtat.

 

  

 

Mr T fick åka ner igen och köpa en till för det såg inte så bra ut med bara en. Det fodrades två stycken för balansens skull och mysfaktorn. Tog lite kort på kvällen när dom var tända men nåt har hänt med kameran för alla dom kort jag tog fanns inte. Nu är kameran omformaterad. Det blev jättefint på kvällen när jag tände lamporna. Det blir bäst om man har 15 watt. 

 

           

 

klicka här för att läsa i Markbladet min systers recension ang. Tommy Nilssons framträdande på invigningen av en ny scen på Café Skrädderiet i Kinna. Bläddra fram till sidan 28-29

 

   Ha nu en mysig dag med många kafferaster...     

 
 
Sussi

Sussi

9 september 2010 08:52

Dom höga lamporna var jättefina. Kan tänkma mig att det blir jättemysigt sken av dom. Nu så här i höstmörkret är de viktigt. Vi har också en tv i sovrummet men för mig blir det sällan titta på tv därinne. Sambon ligger redan och sover när jag går och lägger mig och man vill ju inte väcka honom ;)

Jag gick till vårdcentralen när jag tog bort mina fläckar. Dom skars bort. Nu får vi hoppas att ärret inte blir allt för stort bara..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Malin wiper

9 september 2010 10:52

Kul att du gillar lamporna. Dom var så stämningsfulla på kvällen så jag bara njöt Jag kollar alldeles för mycket på tv i sängen och det skall inte vara så bra sägs det.

Vad bra att du fick det gjort på Vårdcentralen. Dom är så duktiga nu så du får nog inget ärr.

Ha en fin dag
kram

 
Lena

Lena

9 september 2010 09:37

Tommy hörde på radion igår att halva Sveriges befolkning har denna konstiga förkylning.

Stannar hemma idag med, sen går jag nog och jobbar imorgon.

Kram

Lena

http://wilenas.blogg.se

Malin wiper

9 september 2010 10:50

Kul att du hörde honom på radion, hoppas han var bra. Ja du det verkar som om masser med folk fått denna konstiga virus. Gå inte för tidigt till jobbet.

Ha en fin dag och sköt om dig
kram

 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

9 september 2010 09:41

Ibland tröttnar man på saker som man ändå väljer att inte använda. Jag tycker om alla blommorna som du har på bilderna. Så fina två och två och det är riktiga färgklickar.
VI plockar den svamp som vi kan och hittar :) Mest kantareller och höstkantarell men i år hittar vi även mycket svart trumpetsvamp. Några taggsvampar blir det men de är ju lite jobbiga att rensa.
Ja C hade riktig tur som inte blev förlamad. Hon hade verkligen änglavakt. Nu har hon ridförbud ca året ut, mer om inte de nya kotorna i nacken är ok till årsskiftet.
Hoppas att ni får en bra dag, vi ska till de små hästarna ikväll :D
Kram på er!

http://cdwoman.blogspot.com

Malin wiper

9 september 2010 10:49

Ja det gör man verkligen. Kul att du gillar dom konstgjorda blommorna. jag får inte blommorna att leva i sovrummet :( märkligt. Härligt att ni hittade olika sorters svamp. Vad oroligt med vännen men tur att hon kom undan utan så allvarliga konsekvenser. Förstår att det tar tid att läka.

Ha det bra hos hästarna i kväll
ha även en bra dag
kramar

 
Cattis

Cattis

9 september 2010 11:31

Hej! 2 veckor har min extrema trötthet och förskylning hållit i sig. Nu börjar jag känna en liten ljusning i det. Lite piggar idag och lite mindre hosta.
Åh, vad fint det blev i ditt fönster.
Nu vill jag verkligen ha ork jag med att fixa i mitt.
Blev ju sugen när du bytte gardiner och nu ännu mer.
Det blir massor i mitt att göra :)))
Ha en bra dag

http://www.bergbrink.blogg.se

Malin wiper

9 september 2010 11:35

Vad tråkigt att din förkylning hållt i sig så länge. Skönt att du börjar må bättre. Jag står här och vet varken ut eller in för jag är så otroligt trött. Än om jag varken har feber eller så ont i halsen längre. Det går så många konstiga virusar nu.

Kul att du gillade lamporna. Jag är väldigt nöjd med dom lila gardinerna från Indiska också fast det ser lite 70-tal ut nu i mitt sovrum. Du har så fint hemma det har jag set på fotona.

Ha en fin dag
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 29 mars 10:15

    När vi skjutsade hem min son i  tisdags eftermiddag så passade vi även på att gå in på Mel's Garage i Enköping där min son bor. Dom har otroligt god glass där från Rättviks Glass.    Klicka här för att se när vi var till Mel's Garage 7 m...

Av Malin wiper - Torsdag 28 mars 08:45

    I tisdags tog vi en promenad nere i Öster Mälarstrand, Notudden. Här satt vi oss ner på dom nya bänkarna framför småbåtshamnen. Sen gick vi omkring och kollade runt lite på dom båtar som fanns där, än om inte så många än     Här sitte...

Av Malin wiper - Onsdag 27 mars 08:30

  I mångdags innan vi hämtade min son i Enköping så dukade jag klart så allt var färdigt till lunchen hos oss. Min son har blivit vegetarian så vi tillagade morotsbiffar som vi gjort några gånger förut. Klicka här för att få receptet på morotsbif...

Av Malin wiper - Måndag 25 mars 07:15

    Här kommer lite fler bilder från promenader, och som ni vet så gillar jag pelare. Här ett pampigt hus i centrala Västerås     Lite fler pelare jag stött på och jag tycker såna tillför mycket i stadsbilden     En lite annorlunda...

Av Malin wiper - Söndag 24 mars 09:00

    Detta är en Alfa Romeo Spider från 1972. Den såg jag på en av våra promenader och den var så läcker. Nu börjar det snart dyka upp lite mer veteranbilar och det känns kul                                                                 ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards