Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 25 juli 2010

Habo second hand!

Av Malin wiper - 25 juli 2010 11:55

  


Varje gång vi varit till Habo så har vi kommit för sent till denna second handmen i går lyckades vi pricka in rätt tid. Det var verkligen en överraskning att uppleva detta ställe som är gigantisk stort, det tar många besök där för att komma igenom allt som finns att kolla på. Dom som jobbar där är hur trevliga som helst och en av männen önskar kunderna välkommna och slänger ur sig en rolig kommentar ibland...  till kunderna. Vi önskade att vi varit där tidigare men dom har ju öppet varje lördag och torsdag så det går fler tåg.

 

  

 

Det ser inte så märkvärdigt ut utanför men hela parkeringen är full av bilar så man förstår att det är en populär loppis. Dom hade en del grejer ute också och jag fick tag på två vågar från 50-60-talet som var hur läckra som helst för 20:-/st. Fattar inte detta låga pris men är glad att jag såg dom först.

 

   

 

Dom är ju rena inredningsdetaljen och jättetunga. Jag väger mig aldrig men skall göra det så fort jag gått ner lite i vikt så vågen håller...  Vi har bytt ut vår middag till pulver eller barer. Jag kör med Nutrilett och min man med en sort som han köpt av en kille på projektet han är med i. Nu är vi inne på fjärde dan och när vi är ute och äter så tar vi bara hälften av maten och inget bröd till.

 

         

 

Så här tjocka är vågarna och står otroligt stadigt på golvet. Dom hade testat att vågarna visade rätt och det gjorde dom. Dom är så oförstörda så det är bara under vågarna som det är små skador.  

 

  

 

Jag har letat efter märket Borg på google men inte hittat. Ser nu att det står nåt annat också som jag skall kolla och försöka ta reda på vart dom är tillverkade och rätt årtal, men dom ser 50-60-tal ut. Just nu har jag dom under mitt tändarsamlarskåp...    Dom är så läckra att titta på och ovanliga.           

 

  

 

Detta är bara ett rum av grejer och jag kan inte få med hela lokalen för det är fullt med folk. Det är så fräscht därinne och luktar varken mögel, fukt eller smuts. Dom har verkligen gått igenom både saker och kläder och rengjort.

 

  

 

Jag köpte även en väggklocka som ser lite 50-tal ut i färgerna. Den är större och mer fyrkantig än bilden visar och snyggare i verkligheten. Dessutom så hör man inte nåt tickande för vi testade i natt, helt tyst går den. Den vi hade i rummet gick sönder till slut och denna har precis färgerna så den passar till vår rumsgardin och dom nya vinröda lamporna. Jag har blivit så tuff nu så jag prutar ibland...  tyckte att den var för dyr med sina 75:- eftersom den var lite ful på baksidan och guldfärgen på kanterna lite sliten på några ställen så jag fick ner priset till 50:-.        

 

  

 

Ja ni ser ju vad grejer det är och tänk er massor i långa rader. Vi hann inte med en bråkdel ens.     

 

  

 

Här har dom massor ett café med massor av bord.  

 

  

 

Ännu mer grejer och man måste verkligen titta noga för att hitta godsakerna.

 

  

 

Dom hade en avdelning som var smockfull med skor, väskor, resväskor mm. Alla skor, väskor och resväskor reades ut med 20:-/st. Personalen gick omkring och hjälpte folk som såg lite vilsna ut och det gjorde nog vi...  det var en härlig stämning därinne.

 

     

 

  

 

Ytterligare ett rum smockat med grejer. Det var rena festen för en second handtokig...   

      

 

Hittade ett vitt blombrosch som sålts av cancerhjälpen 2008 och det fick jag för endast 10:- det låg i en sån där platt tändsticksasklikande förpackning. Jag köper alltid på mig småbroscher som är bra att sätta på klädnypeklänningarna som dekoration på förklädet. Här var dom jättebilliga på smycken. Det är ju ändå begagnat men vissa ställen tar 30-35 för brosch som här kostade 5-10:-. 

 

 

 
 
Pisan

Pisan

25 juli 2010 15:34

Oj, oj, oj! vilken loppis! Dit hade varit kul att åka. Hoppas din nacke är lite bättre. Kram till er båda från mej! :-)

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

25 juli 2010 16:10

Pian. Ja du det var en loppis som heter duga ;). Det går åt rätt håll med nacken och det beror på att jag har gjort allt står i min makt av behandlingar och avslappnande utflykter. Kan ändå inte göra så mycket hemma som jag skulle vilja därför flyr vi ut lite.

Kram till dig och Mr H också

http://wiper.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Av Malin wiper - Onsdag 17 april 07:30

   I går hade jag tid på Citypraktiken för att undersöka mina öron. För ca 1,5 år sedan så hörde jag ett litet brus i öronen på kvällarna. Sen eskalerade det men jag har inte hört bruset när jag varit utomhus utan mest när jag skall sova. Tyvärr ha...

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Av Malin wiper - Måndag 15 april 15:15

    Efter all musikunderhållning i lördags på Röda Korset så var det dags för dans. Det är en tjejdansgrupp från Fryx dance company. Dom väldigt duktiga, smidiga och hade en väldigt bra rytm och enérgi. Dom går på Fryxellska skolan          ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards