Öppen Ridå

Alla inlägg under juni 2010

Av Malin wiper - 14 juni 2010 08:09


Jag är så ledsen och frustrerad att jag inte kan blogga. Bredbandsbolaget har inte börjat jobba på nätet än. Detta krångel började i torsdags innan jag åkte till min son. Bredbandsbolaget navnet skickade ut ett meddelande att dom skulle arbeta med service mm. Jag skulle då kvittera att jag fått meddelandet och när jag gjort det så gick det inte att komma in nånstans på nätet. Jag ringde då navnet och dom sa att det hoppat ur så dom skulle åtgärda detta. När dom gjort det så kom jag in överallt utom på bloggplatsen där det tog 3 min mellan varje moment.

Tänkte då att när jag kommer hem är detta fixat men det var det inte.


   


Jag har nu bytt webbläsare och då tar det 1 min mellan varje moment och det är för lång tid också. Om jag skall ha in 10 bilder så blir det omöjligt att sitta här och vänta. Det funkar ju för er andra att blogga så nåt fel måste vara hos navnet. Blir det inte bra då så får jag kontakta bloggplatsen.  


Jag hoppas detta fixar sig snart så jag kan fortsätta blogga. Detta gör att jag varken kan svara på era kommentarer eller kommentera på era bloggar tyvärr.


Ha en fin dag...   


Av Malin wiper - 13 juni 2010 20:04

  


Vi är hemma sen några timmar men det har inte gått att blogga. Vet inte om ni alla har det så besvärligt. Det tar 3 minuter mellan varje moment så jag har gjort lite småsaker medans jag väntat. Hoppas jag får in detta lilla inlägg. I morgon så skall vårt bredbandsbolag uppdatera systemet och göra service mm så jag kan nog inte blogga då heller förrens ev på kvällen. Nu kommer jag emellertid in överallt och det går jättesnabbt utom här på bloggplasen så jag kan bara skriva detta inlägg när det går så långsamt. Bilden tog jag från bilen på väg hem. Molnen var så dramatiska och fina. Vi har haft det toppen hela tiden och jag har massor av bilder men jag får vänta med att blogga tills det fungerar.

 

  

 

Tack för alla kommentarer som jag svarar på så fort det går. Sköt om er i kväll...  Varm kram från wiper

Av Malin wiper - 10 juni 2010 10:27

  


                             

Av Malin wiper - 10 juni 2010 08:01

        

 

Lite häftiga seglarklipp till musik av Aerosmith.

 

Klicka här för att komma in på Aerosmiths hemsida.

 

            

 

Aerosmith är ett amerikanskt rockband.

Trots att de är kända som "the bad boys from Boston", kommer ingen av bandets medlemmar från staden. Steven Tallarico (Tyler), Joe Perry och Tom Hamilton möttes i Sunapee, New Hampshire i slutet på sextiotalet. Tyler var från Yonkers, New York, Perry från Hopedale, Massachusetts, och Hamilton från New London, New Hampshire. 1970 bestämde de sig för att bilda ett band tillsammans i Boston

 


Av Malin wiper - 10 juni 2010 07:33

                  


God morgon allihopa därute. Vi håller på att packa och det känns som vi skall på semester fast det bara är över helgen. Min man kommer inte att få så mycket ledigt nu när han går i detta projekt "sociala företag". Han skall vara där 10.00 i dag och kommer hem mellan 12.00-13.00 och sen åker vi direkt. Vi har folk som ser till huset medans vi är borta och här i kvarteret har vi samverkan. Vi har bara bra grannar och det är det inte alla förunt tyvärr. Min bror och hans dotter kommer ner från Norrland i dag så jag missar att träffa dom tyvärr men vad gör man när detta är den enda helgen som jag kan träffa min son på ett tag. Han skall sen åka till sin pappa i Sundsvall p.g.a en viss händelse.


     


Klicka här för att kolla in sidan där jag hittade denna väska. Det är inbyggt en FM radio i väskans yttersida med touschknappar...  Där finns det fler såna väskor att titta på. Eftersom vi bara blir borta 3 nätter så har vi bara varsin stor bag med oss.

 

  

 

Här har jag monterat min son på en segelbåt. Han älskar att segla och är uppvuxen med en segeltokig pappa som har varit ute på många äventyr.

 

                  Detta sysslar hans pappa med också. Skärmflygning där dom slänger sig utför stup och seglar runt. Dom är ett gäng som åker runt i världen och sysslar med detta.

 

Själv seglade min son i en liten segelbåt (Alyssa) från Sundsvall till Enköping för några år sedan och där bor han kvar fortfarande. Det var meningen att han skulle åka på en långsegling men båten var lite för liten så han gav upp. Han fick ändå vara med om en massa äventyr under vägen och hamnade på en ö där det bodde en familj som han fick bo hos några dagar. Han blev förvånad när han såg hur många stora lyxiga segelbåtar folk hade. Han mötte inte nån med en normalstor båt. Själv vill han ha en segelbåt han kan bo i och resa runt.

 

  

 

Här har han gått iland och står och spejar över nejden.

 

  

 

På denna klippa har folk ristat in sina namn.

 

          

 

Denna bild kommer från Cinas Grafik

 

Av Malin wiper - 9 juni 2010 18:31

        

 

Denna bild hittade jag här

 

Jag fick en kommentar i dag från Christina. Hon har läst ett inlägg som jag skrev i november 2009. Jag tog upp detta om stora fötter och att min man hade svårt att få tag på skor för han har storlek 46-47. Det finns ju även kvinnor som har stora eller jättesmå fötter så denna sidan kan nog vara till stor hjälp.

 

          

 

Klicka här för att komma in på den sidan.

 

Tusen tack snälla Christina som tipsade om detta...    En jättebra sida som jag själv sparat ner och skall visa min man. Jag har själv svårt med långbyxor nu när jag är överviktig eftersom jag har en päronkropp...    

 

             

Av Malin wiper - 9 juni 2010 18:23

  

 

Här ett exempel på vad Gareth Malone åstadkommit med människor som inte sjungit i kör förut och en del har aldrig sjungit. Detta klipp är från avsnittet i går på tv 1. Det är folk från South Oxhey  

 

South Oxhey är en förort till Watford i Watford landsbygdens socken Tree Rivers distriktet Herforsdshire, England.

                     

Av Malin wiper - 9 juni 2010 17:47

  


Så är blött är det på vår trapp nu och regnet fortsätter att ösa ner. Det känns lite trist att inte kunna sitta ute och mysa men dom fina dagarna kommer nog åter. Jag har bara förökt snygga till här i dag innan vi åker till min son i morgon. Det blir efter att min man varit på projektet några timmar. Jag kommer då att ta en bloggvila tills jag kommer hem på söndag eftermiddag. Jag har ingen liten lap top att ta med mig och min sons lap top är det fel på och hans nya stationära data har han till för annat så den är inte uppkopplad på internet.

 

  

 

Är det så att jag hittar nåt internetcafé så kan det komma in nåt inlägg. Min mobil är så gammal nu så jag tror inte att jag kan skicka inlägg genom den. Mobilen sjunger på sista versen. Det är alltid nåt nytt tekniskt man måste ha så jag har nu kommit efter lite vad gäller just mobilen.

 

   

Jag följer en fantastisk bra dokumentärserie på tv 1 och nu är det bara nåt avsnitt kvar. Han som leder detta heter Gareth Malone och just nu är han i South Oxhey ett samhälle med bara 1200 invånare. Ett samhälle som har lite dåligt rykte enligt närliggande områden och det händer inte mycket där. Nu sen Malone kom dit och satt ihop en massa körer så sjuder samhället av liv. Vägen dit är så intressant att följa och hur folk växer med sin uppgift. 


 

Här lite fakta om Gareth Malone:


Gareth Malone (född Bournemouth , 1975) är en brittisk körledare och TV-själv beskrivs som en "animateur, presentatör och populariser av körsång. . Han är gift med Becky, lärare i engelska och bor i nordvästra London. Han är mest känd för sina tv-framträdanden i program som The Choir som är inriktade på sång och införande av körmusik till nya deltagare.

 

                

Klicka här för att kolla lite på svt play 

    

Presentation

Vaggerydstorget

   

Gammaldags Julmarknad Skantzen 7-8/12

 

Hallstahems elbilspool

 

Sagabion Last Christmas 8/12

 

Haga Vintage Bernshammar

 

friday for future

 

Arkiv

Hallstaparkens höstprogram 2019

 

Vinylcafeét Västerås Saluhallen Slakteriet

 

Juegopadel.se

 

Supernova Sightseeing (sonens video)

 

Mitt bildspel 3/9 2019

 

Hallstas Café & Restaurang Hallstahammar

 

Mitt bildspel Hallsta Café & Restaurang

 

Thore Skogmans Museum Hallstahammar

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Mel's Garage Enköping bildspel

 

Bildspel Hallsta Cruising del 3

 

Filmklipp Hallsta Cruising Malin

 

Hallstaparken Hallstahammar

     

Sagabiografen i Hallstahammar

   

Hammarteatern Hallstahammar

   

Gunnar Höglund JP skrev om oss

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

                     

Onedotzero promo

 

Moliden nostalgimack

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Mitt inlägg om Vaggerydstorget.se

 

Fråga mig

107 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Frisering

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok

Följ bloggen

Följ Öppen Ridå med Blogkeen
Följ Öppen Ridå med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se