Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 9 juni 2010

Klädnypeklänning!

Av Malin wiper - 9 juni 2010 08:32

         


I dag ser det ut att bli en fin dag och solen är redan framme. Vi skall städa lite i dag för i morgon eftermiddag åker vi iväg till min son. På lördag åker vi alla 8 mil till min väninna ia och hälsar på och det skall bli jättekul. Vi har inte träffats sen augusti då vi var på bluegrassfestivalen i Gränna sen låg dom över en natt hos oss, det skall bli jättekul. Jag skall först sy färdigt ett överdrag på en kudde som vi skall ge bort. 

 

 

   


Min bloggvänn Monica ville se hur en klädnypeklänning ser ut. Jag har just nu inga egna utan har gett bort alla...  så jag fick leta bakåt i bloggen och då hittade jag denna som är en julpostklänning men den ser lika ut som en klädnypeklänning men i den har man julposten. I klädnypeklänningen förvara man klädnypor till att hänga upp tvätt, den är alltså som en påse men i form av en klänning. Jag har lovat bort 2 st som jag inte kunnat sy än för nacken men när jag kommer hem så så skall jag sy en i sänder och vila emellan.

 

         

 

Klicka här för att komma in till "Mollys hus" där dessa klädnypor finns. Dom har magnet på baksidan så jag antar att dom skall sitta på nån magnettavla.   

 

   

 

Nu har jag testat Niveas brun utan sol som Lambergsfrua tipsade om. Jag gjorde först ett prov i armvecket över natten eftersom jag är allergisk mot vissa parfymer. Jag tålde krämen och fick inga utslag men det var nåt med lukten som jag reagerade på  men den satt bara kvar en stund. P.g.a detta så använder jag den bara på kroppen och inte i ansiktet. Andra kanske inte alls förnimmer en sån lukt men eftersom jag är känslig och även har blivit utsatt för lösningsmedel på mina sista industrijobb så är jag känsligare för sånt.

 

               

 

Därför kommer jag att ha denna i ansiktet istället som jag även hade förra året. Den finns på Apoteket och heter "L 300". Den tar väldigt bra och man blir rätt brun inom bara några dagar. 

 

   

 

Jag tar alltid på mig en sån här plasthuva när jag rengör huden eller sminkar mig för då får man bort håret från ansiktet och slipper få kräm och smink i håret. Min man får i alla fall sig ett gott skratt när han ser mig i olika mössor på morgonen...  Nu hade jag ingen rolig duschmössa att visa upp för dom är utslitna men nästa gång jag köper några nya så skall ni få se...  

 

   

 

Jag fotade en vågig tunn glasskål hos Mimmis Magasin i går men den är svår att se på bild. Jag blev lite nostalgisk för jag känner igen modellen sen förr och tycker att den är jättefin. Det går att ha både ljus och annat smått i. 

 

   Nu önskar jag er alla en fint paketerad dag...     



 
 
Helga

Helga

9 juni 2010 10:06

det var ju fyndigt med en klädnypeklänning. Det har jag aldrig sett förut!

http://helga1.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

9 juni 2010 11:03

Helga: Ja det är rätt kul. Jag har arbetat inom arbetsterapi förut i flera år och då lärde jag mig en del.

Ha en fin dag
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

9 juni 2010 15:18

Tack snälla du för att du visade foto på din klädnypeklänning. Jättesött!
Synd att du blir så dålig i nacken av att sy, annars hade jag gärna beställt en sån av dig:))

Synd att du inte tålde doften av den nya krämen, vissa brunutansol luktar nåt konstigt som jag börjar må illa av. Dove´s luktar väldigt gott däremot, men är nog mer lämpad till kroppen.
Bra att du kunde ha fjolårets kräm i ansiktet iaf;)

Kram*

http://www.blackpearl.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

9 juni 2010 17:15

Monica: Varsågod! det var så lite så ;) Jag kan sy om jag tar ett moment i taget. Har lagt in en kommentar hos dig om vad jag tänkt mig ;)

Jag får nog testa Dove också fast först när denna kräm är slut. Tack för att du tipsade om Dove för deras produkter brukar jag tåla. Ansiktet vill man ha nåt man tål på och denna L 300 luktar ingenting heller.

kram

http://wiper.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Torsdag 28 mars 08:45

    I tisdags tog vi en promenad nere i Öster Mälarstrand, Notudden. Här satt vi oss ner på dom nya bänkarna framför småbåtshamnen. Sen gick vi omkring och kollade runt lite på dom båtar som fanns där, än om inte så många än     Här sitte...

Av Malin wiper - Onsdag 27 mars 08:30

  I mångdags innan vi hämtade min son i Enköping så dukade jag klart så allt var färdigt till lunchen hos oss. Min son har blivit vegetarian så vi tillagade morotsbiffar som vi gjort några gånger förut. Klicka här för att få receptet på morotsbif...

Av Malin wiper - Måndag 25 mars 07:15

    Här kommer lite fler bilder från promenader, och som ni vet så gillar jag pelare. Här ett pampigt hus i centrala Västerås     Lite fler pelare jag stött på och jag tycker såna tillför mycket i stadsbilden     En lite annorlunda...

Av Malin wiper - Söndag 24 mars 09:00

    Detta är en Alfa Romeo Spider från 1972. Den såg jag på en av våra promenader och den var så läcker. Nu börjar det snart dyka upp lite mer veteranbilar och det känns kul                                                                 ...

Av Malin wiper - Lördag 23 mars 10:30

      Vi skall sälja våra två gula fotöljer av märket Swedese Nova. Vi har ingen plats för dom i  denna lägenhet för vi har tagit sovrummet till vardagsrum där vi även har våra datorplatser. Därför köpte vi denna stol Mellby på Jysk för ett tag s...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards