Öppen Ridå

Alla inlägg under oktober 2009

Av Malin wiper - 25 oktober 2009 10:50


  

 

Här är the real Antonio Vivaldi version. Det är Vivaldis fyra årstiderna och detta är "sommar" som i föregående inlägg. Tycker det låter lite rockigt också när man hör fiolen på vissa ställen. Nu är jag väl ändå ute och cyklar Glad.

 

    

 


Av Malin wiper - 25 oktober 2009 10:35

  

 

Ett av Vivaldis stycken i rockversion. Rätt häftigt Glad.


Klicka härför att gå in på gruppen "Funtwos" hemsida. 

 

Klicka här för att läsa om Antonio Vivaldi.  


 

Av Malin wiper - 25 oktober 2009 09:30

   

Jättetråkigt att Carolines kör åkte ut i går. Dom var ju fantastiska, tyvärr så finns inte klippet från i går på Youtube än vad jag kan se så jag får ta ett gammalt.  

 

Blev också imponerad av Olas kör i går som fick mig att få gåshud. En manskör kan vara så mäktig och vacker när den är som bäst. Ett minne dök upp i mitt huvud när jag hörde dom. När jag var tonåring så dog en person i vår släkt och på begravningen  i kyrkan så uppenbarade sig en jättelik manskör på läktaren. 

 

Det var en kör som var medlemmar i en loge som hette W:6. När dom började sjunga så var det så mäktigt så jag började gråta automatiskt eftersom jag aldrig hört nåt så vackert varken före eller efter detta. Dom var så samspelta och stämmorna var tajta och satt som ett smäck. Känslan spred sig i hela kroppen som en löpeld, det var helt enkelt enormt och jag glömmer det aldrig

 

Av Malin wiper - 25 oktober 2009 08:56

  


Vi vaknade för en stund sen och jag sa "Nej" :( nu har vi sovit för länge igen kl är ju 09.30 sen satt jag igång datan och blev jätteglad för att klockan bara var 08.30 vi tjänar nu en timme Glad. Sen är jag så glad att det funkar härinne igen. Nena var in på morgonen och hon talade om detta för mig. Det var alltså bloggvärdeslänken som sackade datan. Jag rensade bort lite andra länkar sen också som jag inte behövde utan kunde spara ner och gå in på ändå om jag ville.

 


 

Är det nån som vet vart programmet "Halv åtta hos mig" har tagit iväg?. Nu har det varit "Postkodsmiljonären" hela veckan och jag har fått abstinens. Jag är helt såld på det programmet och Helge Skogs speakerröst är obetalbar. Syrran har läst ljudböcker som han varit uppläsare för och hon säger att han är jättebra på sånt också. Jag har gjort i ordning papper som jag skall skicka iväg till Helge Skog för jag vill ha hans autograf Glad.

 

   

Jag gillade honom i Parlamentet också så han är verkligen saknad.

Han är en skådespelare som är född 1938 i Borås.

 

Klicka här så kan ni läsa lite mer om Helge Skog

 

   

Här har jag lite autografpapper med hög kvalitet. Vet inte om jag skall ta ett blad ur mitt block eller lösa blad. Autografen ni ser i blocket är Anders Eljas från Povel Ramels "Kolla klotet" som min man och jag såg i Stockholm på 90-talet. Då tog jag alla musiker också trots att jag inte visste vem dom var. söker man på Youtube efter Anders Eljas så kommer både ABBA, Kristina från Duvemåla mfl upp. Han har jobbat med hur många som helst.

 

   

Anders Eljas är en Svensk kompositör, arrangör, acompanjatör och kapellmästare. 1987 gjorde han musiken till filmen "Mio min Mio". Han är född 1953 i Stockholm. Numera bor han mest i Norge med sin sambo Whenche Myhre som nog alla vet vem hon är. 

 

Jag hoppas ni får en fin söndag Kyss  


Av Malin wiper - 24 oktober 2009 23:03

  


Nu har ytterligare en person kommit in och tipsat mig om vad det kan vara för fel. Personen kallar sig för L-A och påpekade att länken "bloggvärde" som jag satt in häromdan kan sacka ner sidan och när jag tänker efter så har detta fel bara varit i några dagar. För mig är allt OK! nu efter att jag tagit bort länken och jag hoppas att det är det för er läsare också annars vill jag att ni hör av er så jag i så fall kan skriva till bloggagratis.

 

Tack L-A för att du löste mitt problem Glad

Av Malin wiper - 24 oktober 2009 22:02

     


Tack snälla ni för era tips och synpunkter på varför bloggen blivit så svåruppstartad. Nu förstår jag att inläggen måste kortas ner och även begränsas från för mycket bilder. Kommer även att ha Youtubeklipp i ett eget inlägg utan bilder. Hoppas jag inte behöver gå tillbaka och ta bort bilder och annat utan att det blir bättre om jag börja från och med nu. Jag är så glad att så många skrev och kommenterade om detta. Ni är toppen Kyss. Jag vill ju att ni skall kunna gå in hit utan svårigheter. Jag testar nu ändå att ta bort en del Youtubeklipp. Detta med att ha mycket bilder och utsmyckning är min stil så det kommer att bli tråkigare att blogga tyvärr.

 

Ha en fortsatt trevlig kväll.

 

           

Av Malin wiper - 24 oktober 2009 19:51

  


Jag fick ett påpekande från en bloggare att bloggen ínte laddas  upp direkt när man går in utan texten ligger på den yttre röda bakgrunden och det tar minst 20 sek innan den laddas in och sen tar det ytterligare flera sekunder innan länkar och annat kommer fram. Jag har varit inne på era bloggar och nåt sånt fel verkar ni inte ha så jag får ta och skriva till bloggplatsen så det blir åtgärdat. När jag loggat in så finns den inre bakgrunden där hela tiden men inte länkar och annat.

 

  

 

 

Av Malin wiper - 24 oktober 2009 19:21

  


Här händer det inte mycket för jag har inte varit ute på hela dan. Hoppas jag kan få mig själv till att gå ut i morgon. Vi har nyss ätit en hamburgare från vår lokala pizzeria och den är så god och håller hög kvalitet. Vi beställer bara grönsaker ovanpå. Vi tog oss en öl till hamburgaren så det känns att det är helg åtminstone. Mannen blev inte klippt i dag så saxen kommer fram i morgon istället. Han har haft för mycket att göra i dag i motsatts till mig Glad

 

   

Till den som älskar pizza är ju bara denna ugn ett måste...Skrattande Trodde först det var ett skämt men tydligen inte.

 

  

 

SÅ HÄR SKRIVER FÖRETAGET SOM SÄLJER DESSA

 

Om du är en pizzagalning som alltid måste ha tillgång till en pizzaugn för att värma dina älsklingar så måste du givetvis ha en pizzaugn till bilen. Nu finns det en sådan! Denna pizzaugnen drivs på 12V och pluggas enkelt in i bilens uttag för cigarettändaren och värmer sedan dina pizzor så de blir knapriga och fina. Ugnen kostar $36    

 

 ha en härlig kväll Kyss

 

 

  

 

För mig blir det till att kolla på körslaget. Min favorit är Caroline af Ugglas.

Presentation

Vaggerydstorget

   

Hallstahems elbilspool

 

friday for future

 

Klappafton Hallstahammar 19/12 17.00

 

Strömsholms Kanals Historiska förening

     

Haga Vintage Bernshammar

 

Arkiv

Hallstaparkens höstprogram 2019

 

Vinylcafeét Västerås Saluhallen Slakteriet

 

Juegopadel.se

 

Supernova Sightseeing (sonens video)

 

Mitt bildspel 3/9 2019

 

Hallstas Café & Restaurang Hallstahammar

 

Mitt bildspel Hallsta Café & Restaurang

 

Thore Skogmans Museum Hallstahammar

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Mel's Garage Enköping bildspel

 

Bildspel Hallsta Cruising del 3

 

Filmklipp Hallsta Cruising Malin

 

Hallstaparken Hallstahammar

     

Sagabiografen i Hallstahammar

   

Hammarteatern Hallstahammar

   

Gunnar Höglund JP skrev om oss

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

                     

Onedotzero promo

 

Moliden nostalgimack

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Mitt inlägg om Vaggerydstorget.se

 

Fråga mig

107 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Frisering

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok

Följ bloggen

Följ Öppen Ridå med Blogkeen
Följ Öppen Ridå med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se