Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

Fika, rundvandring och Media Markt.....

Av Malin wiper - 13 oktober 2009 17:26

  

I morse när vi vaknade så var det full frost och ett tag senare kom lite snö men nu är ordningen återställd och det är mer regntunga skyar Glad. Här är det morgonrocksdag som gäller och jag har nyss sett en fantastisk måbrafilm som jag skriver om senare.

 

   

I lördags när vi var ute efter hamnbesöket så åkte vi in mot Västerås centrum för att kolla i affärer och även fika nånstans (ha,ha) inte undra på att jag håller på att gå upp lite i vikt igen så nu blir det andra bullar än bagaren bakar....

Denna fina stillasittande hund som såg ut som en staty först men var en helhärlig uppenbarelse som satt och väntade på husse/matte så fint på denna bänk. Vet nån vad detta är för ras?.

 

    

Det första som mötte oss när vi kom ut från parkeringshuset var denna höga skyskrapa. Det hände en liten malör när vi skulle gå till hissen när vi parkerat bilen. Jag gillade inte hissens storlek därför ville jag ta trapporna. Dom andra åkte ner medans jag sökte efter trapphuset men det var bara en järndörr som stod på glänt och när jag kikade ner så såg det så instängt och öde ut. Jag började ändå vandringen neråt men alla dörrar var stängda vilket plan jag än kom på. Till slut fick jag nästan lite ångest eftersom det var så obehagligt och tillslutet.

 

    

 

Började gå uppåt igen och ut genom övre dörren. Tyvärr hade jag glömt min mobil så jag fick inte tag på dom andra. Jag stod där och kände paniken komma men väntade och till slut ser jag min man komma ut genom hissen, dom hade blivit oroliga. Vi letade efter ett annat trapphus men inget fanns så vi fick gå ut den vägen bilarna kom ifrån. Det har aldrig varit såna problem förut utan trapphusen brukar vara så fina och öppna.

 

Jag kände mig i ett sånt tillstånd att jag tyckte vi skulle gå och fika innan vi gick vidare och kollade oss omkring i stan. Alla gick med på detta.

 

  

Min svåger Mr J guidade oss till Café Brogården som vi varit på förut och alltid varit till belåtenhet. Han sa att vi fick ta vårt fika först för han ämnade bjuda oss på kalaset Glad tack Mr J.

 

   

Jag slarvade nästan varje dag och vräkte på som flera andra med denna äppelkakan som fullständigt drunknade i vaniljsåsen Skrattande.

 

   

Fiket ligger intill svartån och på andra sidan fina gamla röda trähus.  

 

   

Efter fikat vandrade vi omkring och bara njöt av olika miljöer. Här en gång in till en innergård. Till saken hör också att vi tänkte gå på bio 18.00 och det var flera timmar kvar att slå ihjäl.

 

   

Före vi fikade så var vi på Media Markt och handlade lite filmer och annat. En tjej visade oss runt där vitvaror fanns och nu börjar det hända nåt. Alla möjliga färger börjar dyka upp på både tvättmaskiner och annat. Denna rosa manick ser ut som ett kylskåp men är en tvättmaskin.

 

   

Ovanpå är det ett tvättfat med kran Glad

   

   

Min man köpte i smyg en digital fotonyckelring till mig som jag fick i present av honom. Han är en pärla Kyss Nu kan jag bära med mig mina kära i denna lilla fotoram. Slipper att ha kort i plånboken som går sönder och bleknar.  

 

   

Min bloggvän Petrahar inspierart mig till att köpa en stegräknare. Jag köpte en för 99:- på Apoteket men då räknar den bara steg. Petra har börjat att gå mer och mer och är uppe i 13.000 steg ibland och hon kämpar på så bra att jag får lust också att bygga upp mig själv igen.

    

 
 
patrik

patrik

13 oktober 2009 17:57

fett härligt:D

http://putteisback.blogg.se

 
wiper

wiper

13 oktober 2009 21:01

patrik: Kul att du tycker det ;)

Ha en fin kväll

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

13 oktober 2009 21:34

Det är ju så rackarns svårt att säga nej till fika om man blir bjuden dessutom!!

Vad kul det är nu när det kommer alla dessa härliga färger i både tvättmaskiner och kylskåp. Inte för att jag är sugen på att ha en färgglad härhemma inte men det är roligare att gå och titta i butikerna :-)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ingen bild

-Nena-

14 oktober 2009 07:50

Usch för upplevelsen med hissen och trapphuset.
Jag gillar verkligen inte att åka hiss och gör det absolut inte ensam... problemet med mig är att jag inte gillar vara ensam i trapphus heller :(

Vilken fräck tvättmaskin i rosa och med vask.

Ha en bra onsdag
Kramen

 
Petra

Petra

14 oktober 2009 10:32

Hejja Wiper !!!!!!!!!! Det blir en vana efter ett tag gäller bara att ta sej i kragen..Jag som är världens soffpotatis :)

http://petrano1.bloggspace.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Av Malin wiper - Onsdag 17 april 07:30

   I går hade jag tid på Citypraktiken för att undersöka mina öron. För ca 1,5 år sedan så hörde jag ett litet brus i öronen på kvällarna. Sen eskalerade det men jag har inte hört bruset när jag varit utomhus utan mest när jag skall sova. Tyvärr ha...

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Av Malin wiper - Måndag 15 april 15:15

    Efter all musikunderhållning i lördags på Röda Korset så var det dags för dans. Det är en tjejdansgrupp från Fryx dance company. Dom väldigt duktiga, smidiga och hade en väldigt bra rytm och enérgi. Dom går på Fryxellska skolan          ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards